Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
wendy
Stálý Člen

Karma uživatele wendy - 0% Pěstitelská

koordinace nulová Příspěvek č. 209

Nedoporučuju kanoing. Byla sem jednou s kamoskou na vodě, ona celkem dobrej kormidelník a po brku sme se ani nehly, totálně sme se sekli, jezdily sme od kraje Ohře k druhýmu a nakonec sme narazili do stromu...
Ale je to nádhernej pocit takhle se plavit uprostřed řeky když ostatní chodí po břehu...člověk si to užívá, na svojí lodičce, kolem voda příroda nááááádhera
TAKŽE: doporučení pro háčky: hulte, ale nezhulujte si kormidelníka!

fajn je jít si zaběhat, tak ňákou pořádnou trasu v přírodě

Old Post 10-10-2005 v 20:31 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

I´ve forgotten Příspěvek č. 210

HAKIS

Old Post 10-10-2005 v 20:35 PM
wendy je offline   Profil uživatele wendy   Find more posts by wendy   Foto galerie člena wendy   Click here to Send wendy a Private Message   Add wendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

hakys nebo si pohraju z diabolem nebo z jojem a kdyz je nas jakoze vice tak dáme Frizbí..ani nevim jak se to pise,ale je to celkem prdel kdyz jdete 5 lidi a jste vselijak rozestoupení od sebe a hazete si na namku z tym taleřem

Old Post 21-10-2005 v 14:25 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wendy
Stálý Člen

Příspěvek č. 212

jj, diabolo je hustý a frisbi taky ok...

"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."

Old Post 21-10-2005 v 16:19 PM
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 213

no tak já na sk8u jsem se jednou krásně nahulil s durbana a ježdění bylo absolutně energické se studeným potem...ale velký zmašŤovák bych nedoporučoval...aspoň za mě ne

Old Post 12-06-2006 v 21:03 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kotlis
Stálý Člen

Karma uživatele kotlis - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

no posilka a hulení dokupy nejde vůbec...faktr lidi co neskusili dávat to na max aspoˇn pár měsíců vůbec nemůžou vědět o úsilí,jaké borci v posilce dávají...já cvičim a hulim o víkendech,protože hulit do fitka nebo tak jsou vyhozené prachy za permanentku.....

jinak hraju basket na ulici a to je o něčem jiném...výskok se mi sice zmenší tak o 20 čísem ale ten driblink....hned je ze mě steve francis nebo tak někdo...to miluju!!!!

ŽERU TO LÉÉÉÉÉTÓÓÓ

Old Post 14-06-2006 v 20:08 PM
kotlis je offline   Profil uživatele kotlis   Find more posts by kotlis   Foto galerie člena kotlis   Click here to Send kotlis a Private Message   Add kotlis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 215

cez zimu som kombinoval hulenie a snowboarding. vyborna kombinacia. ten pocit....taky lahky

Cez leto basket, samozrejme s podporou tych spravnych vitaminov.

Old Post 14-06-2006 v 22:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gambler
Stálý Člen

Karma uživatele gambler - 85% PěstitelskáKarma uživatele gambler - 85% PěstitelskáKarma uživatele gambler - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

krishna: lezeni plus huleni??? nechapu. Jedine pokud myslis chozeni po horach - tak to joo.
Chytani ryb moc sport nejni, ale s jointikem je to super. Rozhodne ale nedoporucuju rybareni bez papiru plus thc. Ty stihy jestli nejde porybnej za to nestoji.
Stolni fotbalek se taky asi za sport moc nepovazuje. Jinak teda nejlepsi sport po huleni je kazdopadne soulozeni.

son of a god
out 06- sklizeno kopinatkyout 07- ww, aurora indica, swiss sativa

Old Post 15-06-2006 v 09:02 AM
gambler je offline   Profil uživatele gambler   Find more posts by gambler   Foto galerie člena gambler   Click here to Send gambler a Private Message   Add gambler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

no my dame s bandou speka a dame si heka..hrame ho tak dlho dokym nemame uz ziadne suche miest natele..a niekedy dame aj potom speka alebo bongo..zatim hosi a hosice

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 10-07-2006 v 22:04 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Svatosh
Nový Člen

Karma uživatele Svatosh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

Sport a THC???????????
Proč ne pokud se člověk nezkouří jak tatar.Na fotbálek nebo na florbal s partou 15 zhulených lidí a 5 nekuřáku je to prdel a fofr.
Jinak já chodím na karate a kick box a na trenink jsem zatím šel VŽDY pod vlivem thc a řeknu vám jedno---pekelně se soustředím-musím rány bolí!!!PIECE

Old Post 04-12-2006 v 15:31 PM
Svatosh je offline   Profil uživatele Svatosh   Find more posts by Svatosh   Foto galerie člena Svatosh   Click here to Send Svatosh a Private Message   Add Svatosh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Everl0st
Stálý Člen

Karma uživatele Everl0st - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

Dělal jsem atletiku na docela kvalitní úrovni..pár titulů mezi nimi i titul Mistra ČR a dokonce i olympionik ...To jsem ale nehulil tak moc,ale stejně to nebylo znát...večer se šlo na brko...odpoledne na trénink....vše bylo OK..a jiné sporty a THC??...Fotbálek,volejbálek,pinčes,šachy-no ale ty sou moc,to je strašně na dlouho páč se rozmejšlim jak táhnout a co se mi stane když tam potáhnu...

Lidi nezabíjí zbraně,lidi zabíjí lidi

Old Post 04-12-2006 v 21:11 PM
Everl0st je offline   Profil uživatele Everl0st   Find more posts by Everl0st   Foto galerie člena Everl0st   Click here to Send Everl0st a Private Message   Add Everl0st to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 220

hulit a sportovat to jde určitě k sobě skouřím se skoro vždycky když hrajeme nějaký mach a pak tam běhám jak radioaktivní rybička mám zrychlené reflexy a vnímání ale jak se přehulím tak to je konec tak ani nevim pomalu kde jsem a co dělám....

Old Post 13-12-2006 v 18:27 PM
closer
Nový Člen

Karma uživatele closer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

Zkuste treba pinec. My ho mame ve sklepe v panelaku tak obcas hrajem nikdo tam nechodi takze klidnek, jen to chce mit trosku haluze ktery kdyz sem rozehratej mam

Old Post 13-12-2006 v 19:52 PM
closer je offline   Profil uživatele closer   Find more posts by closer   Foto galerie člena closer   Click here to Send closer a Private Message   Add closer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

no ja posledni 3 tejdny sem zacal behat a kondice se zlepsuje uz si dam 3 kilaky na pohodu

Old Post 13-12-2006 v 21:32 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoner
Stálý Člen

Karma uživatele Stoner - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

Milujem futbal. Chodím si zahrať vždy keď sa dá, ale nikdy nehrám zhúlený. Mohol by som ublížiť sebe alebo ostatným. Ideálny den vyzerá tak, že si zahrám futbal a potom na špeka :-D

Old Post 04-07-2007 v 20:27 PM
Stoner je offline   Profil uživatele Stoner   Find more posts by Stoner   Foto galerie člena Stoner   Click here to Send Stoner a Private Message   Add Stoner to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 224

není nad to si dát džojntíka a jít se zaběhat do lesa, prostě relax

Old Post 05-07-2007 v 09:00 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás