Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak už dvě kytky ukázali, že jsou samice =) Tak jsem odebral řízek který ještě nebyl v květu a pokusím se ho zakořenit a udržovat. Sice moc nevím jak na to, ale snad se to tady dočtu. Kdyby mně chtěl někdo poradit, tak pište =)
Co je to to K+? =) A teď jsem se pokusil o řízek z jedné kytky a chtěl bych udělat matku, ale nevím, jestli se teď chytí. A později neví jestli uspěje. Myslím, že už by byla moc v květu. Poraďte =)
to igiss
mas to hezky at se dari ...........
Na rizkovani se mrkni treba sem: https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2600
pripada mi to hodne jednoduche a uspesne.
Myslim si ze rizkovat v kvjethu neni zrovna good.
Lepsi bys podle me mel ty kyti nechat dokvest, nesklizet je cele, pak prepnout znovu 18/6 a az se zase rozjedou, teprve potom rezat......
Jo a doporucoval bych ti procist si FAQ.......myslim ze tam prijdes na hodne veci i co se tyce karmy atd......................peace a K+
No,neviem z ktorej kytky si robil ten schnitzel,ale 31.5. na fotkách tie kytky ešte nie sú zakvitnuté,tak si nemyslím,že by boli moc v kvete na rezanie.Šmikni,hoď im aspoň na týždeň periódu 24/0 a potom 18/6 a myslím,že to bude v pohode.Revering pre začiatočníka....
Díky za rady, mám dva řízky, jeden dokud ještě vůbec nebyli v květu a druhej když už trochu je, kdyby chcíply, tak to zkusím udělat potom. Jinak dnes jsem odstranil dvě kytky, protože to byli samci. Byli oba v jednom truhlíku, tak jsem ho hodil pryč a vypl ty dvě úsporky ať se to zbytečně nepřehřívá. Měl jsem s tím dost problémy. Brzy hodím foto.