Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám len jednu otázočku:prečo v kovovom valci?Podľa mňa by tam bol zlý prístup,neviem si to celkom dobre predstaviť.Možno podobne,ako tu kedysi niekto založil thread o pestovaní v sude,ale tam mal vyrezaný otvor zboku.Zdá sa mi to takto veľmi nemotorné.
Mas dve moznosti CFL nebo HPS, každá má své mouchy, pod CFL nebude takový výnos, ale zas to tak netopí
já bych tam dal :
a)250W sodik v cooltube, nebo dvě 150W nad sebe v coolt.
podle toho jak vysokej bude ten scrog
b)CFL Naturlite
ale asi bych volil a), do 3000 se snad vejdes, nevim kolik ted stojí cooltuby, a hlavne si budes muset vychytat chlazení
no jo jas mam problém s chladením pretože to je na povali a tam je cez leto (teraz to rozbieham) min. 30- 45C a to je dost vela... asi tam dam to CFlkacko...
Když už chceč pěstovat v bojleru, tak proč né, ale přístup bude stát za h*vno... Rada pro tebe, vem rozbrušku vyřízni si pěkná vrátka na boku. Přidělej dvířka na panty a máš klasickou skříň... Pak se ale naskytne otázka proč pěstit ve válci, když válec je děsně neekonomický na místo (sice má lepší vlastnosti co se týče odrazů světel - moje doměnka), ale když postavíte válec do rohu, kolem bude hodně nevyužitého místa...
Mesias no práve preto to mám vo valci (boileri) lebo to je na povali a to je jediné miesto kam nezablúdia oči mojich rodičov...
je to najvhodnejšia nádoba akú som tam našiel a skriňu sa mi vyrábat moc nechce, ked mám toto.
zvnútra je to už vyčistené a zajtra to asi natriem s bielou farbou
No každopádně to bílou barvou natři, ale ta výška a tak, přístup bude komplikovanej a bude to spíš víc práce než výsledků... Ale taky jsem se pral s rodinou než jsem jim vysvětlil jak se věci mají, takže držím palce... Možná by jsi to mohl v půlce přehradit nějakou přepážkou a jet klasicky vertikální Scrog, ale jen to na celý válec tak nejenomže by jsi dolů nedosáhl, ale měl by si problém s tím to usvítit, leda dlouhé trubicovité žárovky... No nevim nevim... Já bych se do toho asi nepouštěl...