Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chlape máš to dobrý,ale proč si tam nedáš ňákou folii nebo aspoň nenatřeš stěny na bílo? určitě bys měl vo dost lepší světlost v tom pěknym boxíku.
a co teplota v pohodě? co máš prosimtě za odtah,že to stíhá dvě dvěstěpadiny? K+ samo
ahoj jo folii tam chci dát ale budu jí mít snad zejtra,no teplota je kolem 28-30 včera sem tam dal eště jeden menší větráček na provětrávání a odtah mám EURO2 dikec za K
jasný bylo to tím jak sem ji občas otvíral a prosvítalo mě do skříně světlo proto mě to nekvetlo teďka už to kvete tak jak má už sme dávaly nějaký ochutnávky tak toho je míň už vubec nehnojím jenom prolejvám vodou
na ty rozměry ti 250 stačí bohatě! 500W v tak malym prostoru je jen na připečení a zaseknutí růstu. A ktý 250 bych ti doporučil vyměnit stínítko - 2x ohlej zinkovej plech ti udělá větší službu, než z tý lampy.
větší úrodu bys měl, ale na většim prostoru....
150W - pokrytí 45x45, efektivní dosah 35 cm
250W - pokrytí 60x60, efektivní dosah 50 cm
400W - pokrytí 100x100, ef. dosah 80 cm
(zdroj Fag)
a ty chceš dávat 500W na 50x50?
pesan007,hlavne si vychytaj podmienky.Nechcem nejako hodnotiť,ale pod 70W mám väčšie palice,ako si mal Ty pod 250W a to ešte majú nejaké 2-3 týždne do harvestu,takže svetlo by som nechal tých 250W na Tvojom mieste a zameral sa na iné veci
vykasli se na nejaky petikylo, udelej jim pod 250kou vyborny podminky a bues spokojenej, vychytej si teplotu, ph, ec,ofuk kytek,a ve spravnych davkach a ve spravne chvili vyzivu... ja mam 250 a jsem spokojenej, mam ji na prostoru 57x50 a delam co muzu abych to zchladil i s cooltube nevim co by jsi tam chtel dat za ventilator aby jsi uchladil 500.
Intenzita svetla sice na kytkach dela hodne ale zlepsit jen svetlo ti bude k nicemu ... musis jim zlepsit vchechno ne jenom svetlo.. mel by jsi si to tu poradne procist a rozhodnout se co vsechno vylepsis ale na tvuj prostor staci 250 bohate...