Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zhulené clišé
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Jo když chcete něco stratit, dejte mi to do ruky

Když jsem uklízel našel jsem 3 sady šrobováků a 5 kladívek co jsem tam dones a hnedka stratil

Nebo se jdu v noci vychcat a místo toho si ještě dám na ex pulitr wody

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 29-04-2006 v 20:42 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nuclear
Stálý Člen

Karma uživatele Nuclear - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Stalo se v Crossu, naštěstí výjimka:

S přáteli sedíme, popíjíme, pokuřujeme, pifka dojdou, tak jdu pro další k baru, objednám, týpek se věnuje dalším zákazníkům, chce po mě prachy, tak mu zaplatím a vracím se... Na pifka jsem si vzpomněl, až když jsem viděl prázdné kelímky na stole.

Born free

Old Post 30-04-2006 v 16:23 PM
Nuclear je offline   Profil uživatele Nuclear   Find more posts by Nuclear   Foto galerie člena Nuclear   Click here to Send Nuclear a Private Message   Add Nuclear to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hehelum
Stálý Člen

Karma uživatele hehelum - 61% Pěstitelská

CROSS Příspěvek č. 83

jj, v crossu tam by clovek snad i zapomnel dychat, to je fakt nejhustejsi bar... me se tam stalo ze sem si sedl na tu barovou stolicku, a prilepil sem se na ni, protoze byla od nejaky kolomazi, btw. me se tam stava ze chci jit hrat fotbalek, a uplne se tam ztratim...

Old Post 30-04-2006 v 17:51 PM
hehelum je offline   Profil uživatele hehelum   Find more posts by hehelum   Foto galerie člena hehelum   Click here to Send hehelum a Private Message   Add hehelum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

to me se dneska stalo-du si takhle do kuchyne pro naky jidlo, chci si vyndat talir tak otevru skrinku chvili stojim, skrinka otevrena ubehne asi minuta ja porad nic... nastesti po minute prichazi sestra a rika ze si nejspis chci vyndat talir )

Old Post 30-04-2006 v 18:03 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

zhulené klišé je naprosto zhulené. sem ráda ze na tyhle zemi existujou podobny typove co ja co delaj stejny hovadiny. ovladač v ledničce je dobrej, ještě lepší je když ho hledam fakt dlouho a držim ho v ruce. jak už nekdo psal, nejvic psycho je, kdyz hledam nakou vec na urcitim miste. na 100% vim, ze tam nekde je a vim ze ji nenajdu. vim ze zas budu slepa je toho mnohem vic, ale nejak mi to nemysli, jenom tak koukam.... ale je to fájn

my first time

Old Post 30-04-2006 v 18:34 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ges
Stálý Člen

Karma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% PěstitelskáKarma uživatele ges - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Ja si kazde rano chystam klice na stul a kdyz se po minute otocim tak tam nejsou, proste nechapu co snema delam, polozim je na stul jeste se ujistim ze jsem je tam polozil, minutu litam nekde po baraku a sup a klice tam nejsou. Potom je pokazde najdu nekde po kapsach. Tohle se mi stava tak 2krat do tydne.

Uplne nejhorsi vec pro hulice, nebo alespon pro me je mikina s kapuci a klokankou (takova ta kapsa ve predu co ma dva otvory). Ja kdyz se zhulim a zacnu v ni neco hledat, tak to v te zasrane kapse nikdy nemuzu najit a pritom vim ze to tam na 100% je.

konopný strom
ww a HH na strome

Old Post 30-04-2006 v 19:20 PM
ges je offline   Profil uživatele ges   Find more posts by ges   Foto galerie člena ges   Click here to Send ges a Private Message   Add ges to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Kua nejvetsi pruser je ten ze me se takovi veci stavaj za strizliva je fakt pruser a nejhori je jit platit nebo delat jakykoliv manipulace s penezma zhulenej diki huleni sem ja a par kamosu zaplatili kazdej za jedno pivo 50kc

Old Post 01-05-2006 v 00:56 AM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

zacnu tim, ze jsem se zhulil. Chtel jsem udelat gesto a jit matce nakoupit. Zhuleny s jeji penezenkou jsem vplul do obchodu nakoupil plny kosik a po tom co jsem vystal frontu jsem zjistil ze nemam penezenku. Chvilku jsem ji hledal, ale fronta lidi za mnou z toho casoveho prostoje lehce znervoznela. Ja jsem z toho lece znejistel a vydedukoval ze jsem si penezenku zapomnel doma.. taxem se omluvil, zaparkoval kosik do zalohy a sel domu. Doma na me mati vydesene cumela a s velice presvedcivym vyrazem mi tvrdila, ze jsem odchazel s penezenkou, tak sviham do obchodu, prevratil jsem to tam vzhuru nohama, premyslel jsem ktera z tech starenek co tam nakupovaly mi to sproste slohla a po 5i minutach paniky na mne naka pani u rohliku mavala matcinou penezenkou.. Jak jsem tankoval do pytliku rohliky, taxem tu penezenku dal do regalu mezi ty rohliky, uplne jsem to zasklil a odesel bez ni.. Rekl jsem te pani neco ve smyslu ze slusni lidi jeste nevymreli a po slovech diku jsem si (pro jistotu) zkontroloval hotovost a pocet karet a... zjistil jsem ze slusni lidi jeste nevymreli

p s y c h o 8 4

Old Post 02-05-2006 v 17:25 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Pridu domu pekne zmastenej, udelam si 3 rohliky, chleba a topinku, cejtim se nazranej, jeste sem nasel rybi salat se 3ma rohlikama..., sem uz fakt nacpanej, vzpomenu si ze v lednici mam zmrazenou pizzu..., uz druhou ctvrtku do sebe nemuzu nacpat... a ted sem dozral i ty tvrdy kurky , a mam na neco chut

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 02-05-2006 v 20:23 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

s tyma vypatkama mužu souhlasit nejhorši když pro neco jdu 3x po sobě protože vždycky po ceste zapomenu pro co jsem šel, ve škole mam podobne problemy ja neco slysim popremyslim o tom a proste mi to vyleti z hlavy a už si na to nikdy nevzpomenu, ale nejhorší je to že hulim vyjimečně takže tim to nebude a že mam v 18 sklerozu s tym se nemužu nejak smířit.

Old Post 02-05-2006 v 20:36 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

pro me byl největši trapas jak jsem skoro zapoměl zaplatit na benzince, to byl trapas jaky si pomalu ani nedokažete představit všichni na mě čuměli jak na vraha bo baba vyletela z benzinky ven jak jsem se začal rozjíždět a řvala po mě jak šilena jestli nevim že se ma aji platit a to jsem zrovna nic nepil ani nehulil (ach ta skleroza)

Old Post 08-05-2006 v 17:52 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

No pánové co mě se předevčírem stalo. Jsem venku, chodím zhulenej, a najednou zjistim že nemam klíče... Tak jsem se celej prošacoval,ale klíče nikde.. Tak si řikám ty budou asi doma, tak to znamenalo že musim přelézt velkou zeď u baráku. tak jsem to 5min přelejzall, dojdu do baráku, a klíče tam nebyly.. v tom si zničeho nic šáhnu do kapsi v kalhotech (do zadní) a klíče jsem měl celou dobu u sebe
To bylo fakt vostrý, a podobný věci se mi stávaj často

Old Post 08-05-2006 v 18:09 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Skřeťák v Sudu
Stálý Člen

Karma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% PěstitelskáKarma uživatele Skřeťák v Sudu - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Todle se nestalo me ale kamosoj. Vraceje se z hospody si uvedomuje ze nema hodinky a tak se vcrati pul hodiny hleda jak blb a pak je najde ze se mu vyhrnuly az k ramenu nikdo doted nechape jak se mu to povedlo

Skřetí monstrozní OUT 06 v mokřadech- davno sklizeno

Old Post 08-05-2006 v 19:41 PM
Skřeťák v Sudu je offline   Profil uživatele Skřeťák v Sudu   Find more posts by Skřeťák v Sudu   Foto galerie člena Skřeťák v Sudu   Click here to Send Skřeťák v Sudu a Private Message   Add Skřeťák v Sudu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tezzy
Stálý Člen

Karma uživatele tezzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

jojo, to znám
když něco položim na stůl a za minutu si to chci vzít a zjistim, že to tam najednou neni. tak stůl prohledávám po centimetru, všechno ošahám, pak to vzdám... po půl hodině se vrátim a praští mě to do očí
nebo když mi matka řekne at něco (špinavý hadry...) hodim so koše na prádlo tak to hodim do odpadkovýho koše

omnia mea mecum porto

Old Post 08-05-2006 v 20:09 PM
tezzy je offline   Profil uživatele tezzy   Find more posts by tezzy   Foto galerie člena tezzy   Click here to Send tezzy a Private Message   Add tezzy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tezzy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 95

Jn.
Nebo já teďkom plašil jak cyp kde mám čepici. Asi 10 minut sem se každého ptám, kde mám čepici, a oni se mi dívali na hlavu a neodpovídali, já tak furt, kua, fakt, to neni sranda, kde mám tu čepici.
Pak sem se otočil, a o něco mihnul kšiltem, a došlo mi, že jí mám na hlavě.
Tohle bylo v klidu, ale už se mi to stalo víckrát, a to ani kámoši nevěděli kde jí mám, měl sem jí celou dobu na hlavě, a oni si toho taky nevšimli.
Nebo teraz v sobotu sem hulil s kámošemi, potřeboval jsem se ho na něco zeptat, tak sem ho furt oslovoval, napopáté sem se na to vysral a nechal toho, za chvilu mi kámoš klepe na rameno a ptá se co sem chtěl. Já byl tak v pytli, že sem ani nevěděl co sem po něm chtěl, ba i že tu s námi vůbec je.

Old Post 09-05-2006 v 09:34 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Mě se nejčastěji stává, že hledám ovladač na věž, půl hodiny lítám po baráku a začínám bejt zoufalej...A pak zjistím že ho celou dobu držím v ruce...

Viva México!

Old Post 16-05-2006 v 10:46 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:53 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás