Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja sem ji dneksa trosku ostrihal ty velke listy aby se svetlo dostalo na ty malinke na ty co rostou vsude mozne necham to chvilku este a pak to hodim do kvetu
Taxem dneska po delsi dobe fotil, kyti je uz 3 dny prepnuta na kvet zacalo tam cosi rust, ale nepodarilo se mi to vyfotit, moc malinke pockam este tyden a vyfotim vam to jinak prinasim fotky moji kyti
To bude tim ze ta kytka je hodne ostrihana aby se tam dostal vice svetla jelikoz na to sviti¨m usporkou :-| jinak ten stonek uz je hodne tlusty myslim u zeme...tak a uz tam neco roste jako myslim kvety ale je to malicke chce to asi cas? za jak dlouho by se mely objevovat prvni chloupky po prepnuti na kvet???
Tak lidi konecne je to sklizeno, bohuzel nemam digitalni vahu ale cela uroda se vlezla do sklenice od okurek takze to nebylo tak takovy zly to bude zkourenejch veceru
No tak tolik palicek toho nebylo ale nevim, jaksem to dal susit taksem zapomel ty listy u palic ostrihat, no a ty listy ty paldy obalily jako a tak jaxe to ususilo tak to vypadalo jakoze to a vetsi objem nez normalni paldy taxem ty paldy ani nedrtil nebo tak nedelal s nima poradek abych to cely natlacil do sklinky ja to tam pouze nalozil tak to je asi to ze to neni cely objem sklinky tak to se asi vletze do mensi ale me to neva stejne si pockam na outdoor tohle byl prvni pokus o indoor a me se libil
jo dik Mesiasi sem rad ze ta palda se ti libila tesim se na outdoor uz sem vysadil dve rozklicene kytky uz jako velke kyticky at to tam vydrzi a jedna kytka nafialovela nevi ci to je mrazem nebo mam fialku ale sou to pry seminka PowerPlantu tak nevim udelam z toho mini sklenik na par dni ci tydnu at to aspon vydrzi pod chladnymi nocemi
TWiSTY,netvrdím,že sa pod tým nedá.Sám som pestoval pod úsporkami,tak čosi o tom viem,teraz idem malý sodík a zo 4 rastliniek pod 70W toho bolo asi tak na sedemdecku a to nie natlačených šišiek(samozrejme rátam vrchné šišky )
Predtým som mal 90W v úsporkách a bolo toho menej(a aj menšej kvality).
No jasne ale taky zalezi jak ktera kytka ma vynosnost? pokud se mylim tak me prosim opravte :-) No jinak taky ty vrchni palice sou vzdy v indooru vetsi i kamos je ma vetsi nez ty spodni no ale jaxe rika slunicku nadevse