Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No jo, na letny to byla vzdycky jen takova jako party a koncert...co si ale pamatuju, tak driv na Miraku to bylo hustsi...a letos? Mno, uvidime, jde se prece pochod, spoluorganizator je David Cermak (kterej sice s hulenim nema nic spolecnyho, ale ma uz zkusenost s poradanim demosek z lonska--kauza Czechtek), tipuju ze bude nejakej pojizdnej systemek, kterej bude neco hlasat a hrat :-) ...hehe, a za pruvodem bude jenom kourova clona :-)))
doufám, že bude letos hezky a budu si z toho něco pamatovat, néé jak minule...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od Sinuhet
Jinak jsem slyšel, že minulý ročník měli všichni zůčastnění členové groweru v ruce pomeranč jako poznávací znamení. Nevíte o tom někdo něco?
Kec.
Hahá Sinuhete, seknul ses... Už nevim v jakym threadu, ale čet sem, že asi před třema rokama byl skutečně pomeranč v ruce poznávací znamení...
Jinak loni sem měl zelenou stužku, ale moc lidí jsem nepotkal (Tak snad si to vynahradim letos - to se týká i počasí...), nebyla moc vidět - jestli se domluví nějaký znamení, tak ho určitě uplatnim.
Co se týče tý hlášky, že tam bude legální hulit, loni jsem to taky někde zaslech a ten člověk, co mi to říkal si byl dost jistej tim, že má pravdu, já si byl zas jistej opakem a u toho zůstanu...
No já si na každej špek napišu GRUWAR. Tak jestli uvydíte takováhleho apatickýho típka, můžem dát špeka
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
škoda že tahle akce neni aji v ostravě ve stejný den bo ja bych tam šel aji hromady dalšich lidí. ale cestovat pres celou čr to asi fakt ne (kdybych mel prachy tak tam jedu a nikdo me doma neudrži) ale musim doma škemrat o každou korunu bo jeste jsem nedostudoval a nemam žadné příjmy a na vlak do prahy na demonstrance z našich prachy určitě nedostanu bo ti stym tež moc nesouhlasí.
já bych ze Staromáku šla, ale jaksi při prozkoumání cesty, kudy by to asi tak bylo, jsme usoudili, že pro vozejk tohle fakt nejni takže budu čekat na Letný, odvoz už naštěstí je
Hlavně si všichni nakreslete G na čelo, ať vás v tom davu poznám
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
Tak tu máme předpověd na příští výkend
16/20 C polojasno až jasno, prostě nádhera
Jdu trenovat na petanque
Omni: Hezkej podpis Zda li má povolenou velikost
Magicroom vrací úder
Pic, tak to mam za 500,-(vylep plakatu na naprosto polepenej rozvadec), kurvy mestsky , nechapu jak nekdo muze takhle bonzovat.
A jeste jedna perla ze sluzebny Mest. policie : "Dneska chcete legalizovat travu a zejtra to bude hasis co?"
Kreten holohlavej, priste na tu propagaci MMM budu muset bejt vic "stealth"
K tomu znamení. Já budu apatickej člověk po noční s petagem
Magicroom vrací úder