Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A to je nechas normalne rust, nebo je budes nejak ohybat(aby rostli pri zemi) kuli zvedavejm spolubydlicim?? Me asi nic jinyho nezbyde nez je nejak ohybat, dalsi panelak naproti je vzdalenej asi 70m , takze ja i mama mame strach
Cau,vim ze je brzo ale taky si dej pozor na jakou stranu mas okna aby se ti nestalo to co me pred 2 rokama.Odjel sem na dovolenou a nechal kytky zalejvat mamou a kytky byly na jizni stranu a vsechny se mi spalily.
Cau,vim ze je brzo ale taky si dej pozor na jakou stranu mas okna aby se ti nestalo to co me pred 2 rokama.Odjel sem na dovolenou a nechal kytky zalejvat mamou a kytky byly na jizni stranu a vsechny se mi spalily.
Zde jsou moje letosni kytky co se chystam dat na balkon staři je 15 dni!
Původní příspěvek od Mesias Balkon GO GO!!! Já dnes, teda včera dal naklíčit tři balkonovkový semínka, ale nevím jestli jsem nezvolil špatnou odrůdu co jste sadili vy?
Doufam ze s tema 3 seminkama budes mit stesti....Drzim palce...
Jinak ja mam skunk x snečim....je to od kamose a je to neco lepsiho......
Nevite kde se kupuji takovy ty ohybaci kolinka sou umelohmotny stoji pry kolem 1.- ale nevim kde to koupit
Původní příspěvek od pharrel Mr. Shiva - mno jesi bydlíš v nějakém městě kde je growshop, taq growshop je jasná volba, ale imho by to mohlo byt aj v zahradinctví, ale to neřikám stoprocentně
Diky,zkusim se poptat kde to pujde!Minule sem to ohybal pomoci provazku tak chci zkusit neco noveho!Taky doufam ze to budou prodavat radši v zahradnictvi protoze nevim jestli by sem se kvuli tyhle blbosti v grow shopu doplatil....
krasa panove . Tohle mi nebudete verit jakou ja mam smulu. Ted sem chtel dat ven 1 kyticku a koukam a oni padaj 3mm kroupy. V nejblyzsi dobe chci na balkon dat kytky a nevim jestli je radsi nemam priklopit jeste akvarkem?? Co myslite?