Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » 1st OUTdoor '06 :: pokus/omyl :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Nápad 1st OUTdoor '06 :: pokus/omyl :) Příspěvek č. 1

když jsem v říjnu začínal přemýšlet co a jak, natěšený jak děcko na vánice, říkal jsem si že těch pár měsíců do jara nepřežiju..... no a už je to tady
:: osazenstvo
:: 10× noname "N" (na první fotce, klíčeno 11 semínek, jedno dezertovalo, zbytek vyklíčil) - obyčejná česká venkovka, příjmná vůně, mírně lepivá
:: 1× noname "H" - z šesti semínek z drťky, údajně z "páté generace holandu" , ale šly do hlíny a jedna nakonec vylezla... už na prvních lístcích je vidět rozdíl v genetice
+
:: 2× GWS, PoG, AK47, + kytka X - všechno potomci první generace skvělých kytek, kytičky jsou zatím pod úsporkama a vypadají celkem mizerně, ale postupně je přesazujem do lepší hlíny tak se snad rozjedou
+ to be continued, dyť sezóna teprve začíná, další kytky budou nejspíš Safari mix [Mandala seeds]
:: growing - hnojky a metody
:: hnojky - chci používat co nejvíc přírodní, jednak kvuli možnosti přehnojení, komplexnosti výživy a finančních možností, takže kopřivy, králičí hovna, slepičáky, doplněno trochou té chemie (wuxal např)
:: substrát - pro každou kytku určenou pro dokvetení bude vykopána díra a zaplněna zahradnickým substrátem (agro CS "B" a podobné")
:: kde? jak?
něco v křovinách, něco v kukuřici nebo jiném porostu, a možná na balkoně nebo dvorku v kýblu... chci praktikovat SuperCropping který se mi strašně líbí, hlavně v polním porostu se bude mrtě hodit (more about : Lahvan's skleník 2006+ neco venek)

toť zatím vše, přidávám pár foteček nonamů co rostou jako z vody

#1 :: klíčení
#2 :: kytičky
#3 :: vlevo "N", vpravo "H"
#4 :: kytičky znovu, o pár dní později

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Naposledy upravil FlickerBird 06-05-2006 v 15:59 PM

Old Post 18-04-2006 v 14:03 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Zatial to vypada pekne.Som zvedavy hlavne na ten kalašnikov v akci.
Inak do Growu wela štastia,slnka.
Nech sa dari a nech to rastie.Zdar ! K+ 4 U,too !

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 18-04-2006 v 17:41 PM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Jsně tvrdě dotoho, já jsem dal dneska naklíčit, takže mám tak pár dní skluz, ale to se nějak zvládne. Ty to máš každopádně dost do pohody!

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Naposledy upravil Mesias 06-05-2006 v 15:34 PM

Old Post 18-04-2006 v 17:57 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

zdravíčko. koukám, další ohýbač.
na kolika jim chceš ohnout hlavy k zemi? já jsem se pevně rozhodl cca na devadesáti centimetrech, délku si vynahradím axiálními větvemi, které dají zivot nejedné paličce. K je samozdřejmé, pokusy vpřed!

edit: moje posádka má nějakých 10 centimetů a už o sobě dává vědet nádhernou vůní.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 18-04-2006 v 19:00 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OptieX
Stálý Člen

Karma uživatele OptieX - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

FlickerBird do toho, FlickerBird do toho!!

(aby to nebylo o ničem, nevadí když ten uotdoor zasadim pozdějš?o dva týdny? ješte mi to nepřišlo) :-(

Old Post 18-04-2006 v 19:30 PM
OptieX je offline   Profil uživatele OptieX   Find more posts by OptieX   Foto galerie člena OptieX   Click here to Send OptieX a Private Message   Add OptieX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

optieX: co vím tak prý jde sadit až do červa, kytky jsou potom maličké ale dokvetou
lahvan: no záleží na místu, chci to hlavně z důvodu utajení, takže aby kytka nepřerostla... ale těch 90-100 bude optimální. letos chci hlavně zkoušet, takže víc kytek, každou opečovávat jinak a sledovat jak se jim bude dařit

# SpudGuns # OUT07?? #

Old Post 18-04-2006 v 19:44 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Hehe hodne stesti a hodne sisticek ... pokus/omyl odpovida

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Old Post 21-04-2006 v 22:07 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

zelení magoři... Příspěvek č. 8

"H" dostává K+ za nejhežčí kytku, přecejenom z ní možná něco bude
na semínka nejsou finance takže zůstávám u nonamů, které budu co nejlíp krmit (Kristalon start, vermikompost, kopřivy a další bazmeky)

# SpudGuns # OUT07?? #

Old Post 24-04-2006 v 18:31 PM
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

máš to pěkný,no name je zaručená kvalita prdět na orig semínka,radši bych to hnojil konským trusem než kristalonem záleží na tobě

Old Post 24-04-2006 v 19:22 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

rostou.... Příspěvek č. 10

dneska nasazeno hnojení, Kristalon start + Vermesfluid, zatím v polovičních dávkách.. kytičky už začínají vonět
27. den růstu, počítáno od prvního pátý
další posádka úspěšně klíčí zítra půjdou do hlíny

#3 :: noname "H"
#4 :: noname "N"
#5 :: výroba hnojky - kopřivy a vojtěška

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 06-05-2006 v 15:01 PM

Old Post 26-04-2006 v 22:43 PM
FlickerBird
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 11

kytky se lehce zasekly v růstu díky přelívání (je sice pěkné že mi je děda zalíval ale bylo to na ně moc) a následné vyschnutí tomu taky nepomohlo, viz ostřihané pousychané listy
ale otřepaly se a jede se dál

#1 :: "H" se sedmičetnými listy (nejhezčí kytka co do vrůstu a tvaru listů)
#2 :: "N#8" a pokus o FIM s tupými nůžkami fotka se bohužel rozostřila
#3 :: "N#2" aka mrcek má jenom trojčetné listy
#4 :: dalších pět modelů, výsev 22. 4. '06

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 06-05-2006 v 15:12 PM

Old Post 06-05-2006 v 15:03 PM
soulQuake
Stálý Člen

Karma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% PěstitelskáKarma uživatele soulQuake - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

flicker bird: při výrobě výluhu z kopřivy to má být zavřené ne? nebo já teda nevim, ale psali to tu, i slepičáky se vykvašujou...ty to máš v otevřenejch sklenicích, taky to tak smrdí? protože jestli jo, tak by efekt mohl být stejný a uzavření nádoby by nebylo potřeba a pak by to tak neboptnalo a nevytékalo (?) to mě dost vadí, vždycky, když vyrábim hnojku z kopřivy

Old Post 06-05-2006 v 18:30 PM
soulQuake je offline   Profil uživatele soulQuake   Find more posts by soulQuake   Foto galerie člena soulQuake   Click here to Send soulQuake a Private Message   Add soulQuake to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

no když jsem tenhle hnus vyráběl poprvé tak mě nenapadlo nic lepšího než to zavřít do petflašek za čtrnáct dní to nebyly flašky ale nafouklé zelené knedle, tak že upustím ať to nevybuchne... nikdy více, smrděl jsem celý ten večer
ještě stejným postupem dělám hnojku z králičích bobků které by měly být vubec nejlepším hnojivem z exkrementů

# SpudGuns # OUT07?? #

Old Post 07-05-2006 v 12:08 PM
FlickerBird
Stálý Člen

Pohodička Příspěvek č. 14

#1 :: "T#2" a trojlístky v prvním patře... žeby následek vermikompostu + genetiky?
#2 :: "H" a její pokroky za dva dny jestli to bude samec tak se poseru
a slibovaná elita:

#3 :: GWSx
#4 :: kyti ze semínka vylouplého z šištičky, model nevím ale jestli bude aspoň trochu jako matka tak to bude stát za to
#5 :: AK-47x
#6 :: PoGx... stonek i řapíky jsou nafialovělé přes to že je kytka dobře krmená, může to být genetikou?

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 08-05-2006 v 22:36 PM

Old Post 08-05-2006 v 22:16 PM
Kytecka
Nový Člen

Karma uživatele Kytecka - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

fakt pekne

...vela ludi robi veci ktore robit nema, a preto robme veci ktore robit mame...

Old Post 09-05-2006 v 11:58 AM
Kytecka je offline   Profil uživatele Kytecka   Find more posts by Kytecka   Foto galerie člena Kytecka   Click here to Send Kytecka a Private Message   Add Kytecka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Nápad Příspěvek č. 16

všechno na outdoorovou satbu je připravené, takže už se čeká jenom než kyti ukážou co jsou zač... některé už něco jako preflowers mají, akorát v tom chumáči lístků nahoře to nejde poznat
u kolikátého patra se vám preflowers objevují? záleží to i na odrůdě a stáří rostliny?

++ fotoupdate ::

#1 :: (zleva) N, H, LOTRIK's crazy noname
#2 :: výsev z 22. 4., každá kytka je jiná
#3 :: exoti + ty "okurky" za nima jsou cukrové melouny které jsem rozsazoval a chytly se všechny
#4 :: "že prej FIM...."
#5 :: zatím jediný potvrzený samec... PoG je kluk jako buk

# SpudGuns # OUT07?? #

Naposledy upravil FlickerBird 18-05-2006 v 22:23 PM

Old Post 18-05-2006 v 21:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás