Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
psal jsem "poradne" ostrihal jsem jen listy, ktere zacinaly zloutnout, nebo velke listy, ktere stinily nizsim rustovym vrcholum, aby se mohly dostat vejs..
mam dalsi dvoje fotky, ale nebudu pastovat tak casto, to by bylo zbytecny. pohnojeno v patek a vyskocily nehorazne a vrcholy sly nahoru a nabraly.. konecne jim nestini velke listy a zacinaji zaplnovat prostor.. a vypadaji cim dal tim zdraveji, doufam, ze to bude pokracovat.. stejne je to asi tim, ze konecne jede spravne ten casovac..
Pooh:MOc pekne ty posledni 2fotky jinak to máš cele pekny.Akle na te předposledni fotce to vypada žejsou ty listky žlute nebo se mi to asi zda.Jinak kdy hodláš přepnout na květ?? At se daři!
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
listky obcas zlute jsou (hlavne vrchni) ale pricinou si jist nejsem - po pohnojeni to vetsinou zmizi, ale nejde hnojit porad.
na kvet hodlam prepnout az se mi bude zdat ze kytky tak nejak vyplnily prstor. puvodne jsem chtel scrog ale nerostou moc rovnomerne a je to muj prvni pokus indoor tak tak zkusim prizozene.
za sebe můžu říct, že jsem měl podobný problém. Porovnával jsem to s dvěma dalšíma skříněma mejch kámošů (stejná wattáž, hnojivo, teplota, vlhkost) a poradil bych ti udržovat ve skříni naprostý čisto! Jestli jsem dobře viděl, usazuje se ti ve skřini nějakej bordel a prach.
Já jsem to vyřešil totálním utěsněním skříně a na přívod vzduchu do skříně jsem nalepil prachovej filtr. Je známo, že prach na sebe lepí různý bakterie a zárodky plísní.
Zkus to na příští sklizeň, mělo by to pomoct.
To Pooh: mal som 150W a mal som podobne starosti...a potom som sa radil, radil..a niekto poradil, ze to moze byt stara vybojka....slabe spektrum svetla...a skusil som, dal som novu....a vsetko prestalo...tak neviem..len taky napad...Inak to mas pekne...skoda by toho bola..Good luck!
janiiis: bordel tam je, dokonce i prach z te drevotrisky ze ktere je ta skrin. a vzhledem k umisteni ve sklepe tam taky muze vletet prach z podlahy.. ze by to byla plisen se mi ale nezda. i tak zajimava informacve, to me nenapadlo ALE jak jsem psal v jinem threadu: po tom, co jsem pri rustove fazi vymenil kristalon za wuxal super zmizely fleky na listech..
rixo: vybojka je nova. ale neznamo mi proc na hranici zachytitelnosti poblikava, jde to overit kdyz si dam pri foceni zobrazit real-time histogram - je tam videt jak svetlo skace z jedne casti spektra do druhe. ale neoveroval jsem jestli je to normalni, nebo ne, protoze to docela roste..
Cau ja mam podobnej problem jako si mel ty - mam to jen na nekterych kytkach a vypada to viz. foto - oschle konecky listu nektere ty zoubky sou vzprimene na horu - barva postizeneho mista je zluta az hneda . . . .
Kytky mam ve stejnem substratu - nektere to maji a nektere nee . . . . a hnojene nebyly jeste vubec . . .
Mozna si myslim ze to by to mohlo byt tim prelitim . . . . . pac nic jineho me nenapada - vlhkost a teplota OK . . . . PH pudy take v norme . . .
Co si s tim tedy nakonec vyvedl ty ze to prestalo? . . .
Jesi ti to tu bude vadit smaznu ;-)
edit: tak sem asi neco nasel - vypada to spis na nedostatek K . . . https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499