Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 13 14 15 16 17 »
Autor
Téma 
Avery
Nový Člen

Karma uživatele Avery - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

jo a jako klíště sem rád že sme ho poslali do hajzlu ale ten kokot to ne a ne pochopit..........roztavil bych ho

BEZ BRZD

Old Post 29-03-2006 v 15:33 PM
Avery je offline   Profil uživatele Avery   Find more posts by Avery   Foto galerie člena Avery   Click here to Send Avery a Private Message   Add Avery to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Avery! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Split
Stálý Člen

Karma uživatele Split - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 226

Znám pár takových lidí co vidí že balim brko a hned si sednou jako jaokže kááámoši a jak se máš a trapná konverzace přechází v otázku zhulíš mě?

Kdyby se ty lidi alespon tak trapně neptali, tak prosim ale takové parečky z principu na brko nebrat,.... pokud ovšem nejsou z bližního v.i.p. okruhu že

Jednou ... (a to mě fakticky pobavilo) jeden fakt typ tímhle louděním po hulení přímo pověstný potom co sem mu řekl :hele kamo fakt soráč ale je nás moc, za nama přišel ven a povídá: není to paráda ten čerstvý vzdoušek?? a přihnil se na brko ...

No coment

Old Post 31-03-2006 v 12:24 PM
Split je offline   Profil uživatele Split   Find more posts by Split   Foto galerie člena Split   Click here to Send Split a Private Message   Add Split to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ziki23
Stálý Člen

Karma uživatele ziki23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

Ja tyhle lidi nechapu, sam se cloveka nezaptam pomalu ani na cigaro - kdyz nemam a kdyz vidim nekoho hulit tak si toho speka radsi nevsimam, protoze sam vim jaky to je, kdyz si chci f klidu s nekym dat brcko a nekdo se prisere...

Old Post 14-04-2006 v 11:21 AM
ziki23 je offline   Profil uživatele ziki23   Find more posts by ziki23   Foto galerie člena ziki23   Click here to Send ziki23 a Private Message   Add ziki23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

Me osobne nasere uz jen to, kdyz prijdou a somrujou "za pade na brko". Mrdky medialni!!!

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 14-04-2006 v 11:33 AM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 229

Mr proc: tak to jsi asi cholerik, kdyz te tohle dokaze nastvat. to snad neni somrovani kdyz ti nekdo nabidne prachy ne?

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 15-04-2006 v 16:08 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 230

2Ježíš: Jo jsem cholerik, asi jsem dostal spatnou mantru nebo co, ale kazdy bohuzel nema takovou dusevni rovnovahu jako ty . Jde o to, ze teoreticky by za to pade meli dostat 0,2, ale oni somrujou a vzdycky by chteli tak pul gramu, ne-il vic a TO me na nich se**, jak vzdycky rikaj "Tak mi tam jeste neco prihod. Jsi prece kamos.". Grrrrrrrrrrr!!

Old Post 15-04-2006 v 17:05 PM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 231

jasny, kdyz chtej na brko za 50 tak za 50 a ne treba za 100. ale beru to jako ferovy jednani ne jako kdyz za tebou pride v hospe nejakej ptak at mu das zadaco-to muzu delat az toho budu mit doma 5kg. ja sam kdyz nemam a chci si zahulit tak se taky zeptam, ale vzdycky nabidnu prachy. jo ale jednou sem narazil na fakt agresivni skupinku debilku, kterym cannabis do rukou vazne nepatri. sedime takhle s kamosem v klubu a klasika-palime ve dvou celej gram. pride za nama delegace dvou z nich jestli nemame na prodej nebo nejakej kontakt. ja ze sorry (jeste jsem byl vul slusnej) jako ze mame jen pro sebe. kdyz uz tam zbyvalo jen na jedno posledni brko tak za mnou ten idiot prisel znovu, jako ze jestli mu to nechci dat nebo prodat, ze prej uz sme zkoureny az az a ze voni by si chteli zahulit! nestihacka, kdyz jsem pak sel sam domu jsem je znovu potkal, bylo jich tak pet a napity na me jeste rvali ze sem curak ze jsem jim neprodal a tak, myslel jsem ze snad bude bitka. vubec jsem to nepobral, takovahle "logika" je mi cizi.

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 15-04-2006 v 18:41 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Příspěvek č. 232

Pokud je to ferovy, tak proc ne, ale ja to stejne nemam rad. Kdyz ja nemam prachy, tak se s nekym slozim na celej gram nebo nehulim a ne takovy troskareni.

Takovy cajzly bych strilel. Vubec nachapu jak muze mit nekdo takovou drzost neco takovyho vubec vypustit z huby.

Do pr****, uz jsem zase nasr****. Zase musim do Zumpy.

Old Post 15-04-2006 v 19:03 PM
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 233

Zdrawim, takovyhle lidi asi vsichni znaj, ale me to teprv(poradne) ceka. vzdycky kdyz bylo neco z outdooru tak sme s kamosema hulili o106, spousta lidi i prinesla nejakou dobrou ganju, ale pak sou i jiny lidi co kdyz zjistlili ze mi vyslo par kytek tak u me byli kazdej den(!!FAKT!!) dokud sem jim nerekl ze nic uz nemam, jen zelezny zasoby a oni hned "tak ubal brcko, tolik neubude...". Nejhorsi je ze socky se slejzaj vsude tam kde chodime my, a navic jak se blizi moje prvni poradna sklizen(indoor) tak se zacinam bat jak se pred nima mam maskovat, precejenom az se bude porad motat skunk tak to bude asi napadny...

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 15-04-2006 v 22:46 PM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dev1l
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1l - 89% PěstitelskáKarma uživatele Dev1l - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 234

Nejlepší maskování je aby to nikdo nevěděl.Já sem taky zezačátku hrhr každýmu kámošovi vylejval že mam skříň atd atd.A pak sem si uvědomil tu kravinu a všem postupně řek,že mi to otec oběvil a zrušil a teď všichni okolo mě žijou v tom,že mam hovno a když sklidim,tak říkam,že prostě mam a nikdo se mě neptá odkaď....A socky za mnou nelezou,protože u nich nemam statut pěstitele a když už ňáká příde,tak FUCK OFF!

Old Post 16-04-2006 v 20:45 PM
Dev1l je offline   Profil uživatele Dev1l   Find more posts by Dev1l   Foto galerie člena Dev1l   Click here to Send Dev1l a Private Message   Add Dev1l to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vincent21
Stálý Člen

Karma uživatele vincent21 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 235

To je přesný zezačátku mi huba jela jak dědovi sáňky ale ted už si davam pozor na pijavice.

Old Post 15-05-2006 v 13:32 PM
vincent21 je offline   Profil uživatele vincent21   Find more posts by vincent21   Foto galerie člena vincent21   Click here to Send vincent21 a Private Message   Add vincent21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 236

Tez zdravim
Ve vetsine veci s vama naprosto souhlasim po precteni tohoto forka..Uz me prisravaci taky pekne serou..Co me udivuje je kde se v cloveku bere takovy zasrany chovani,vubec si nemislim ze jsou hulici svine nebo ze by byli nejak vychcany,jak jsem cetl v nejakym z predchozich prispevku..Proste ty pestis,piplas se s tim,pohravas si se zakonem,tak je snad logicky ze po sklizni nebudes vsem co potkas hazet gesa..nerikam kamosum tem dam zacoudit vzdycky,po sklizni dam taky nakou tu ochutnavku ale ostatni prisravaci FUCK OFF...o starost hned min,aspon se blbecci nedozvedi ze mas a nebudou votravovat..pak se klidne muze stat ze te naka takovahle kunda jenom ze zavisti napraska na benga..Taky rad pocoudim z neznamim clovekem,kdyz se mi jevi v poho a da se s nim normal pokecat,jednou jsem se tak nehorazne zmastil z nejakym cizincem a pohodicka..byl od nekud ze Spanel fakt pohodovej tejpek,i kdyz konverzace trosku vazla,protoze kecat s nim vo couzeni u nas a unich v an. mi dalo trochu problem..rikal ze nedavno sklidil tak sme ochutnali,ja povidam ze mu dam taky zafajcit neco z CZ a pohoda rozloucili sme se a typ se sel projit po pamatkach..opacnej pripad sedime motam stroncla a pride tejpek co o kus dal sedi se svoji partickou jestli nemam neco na prodej...povidam ze ne ze mam akorat na speka,bylo mu asi 13,tak co mu budu vysvetlovat..Ale co me dorazilo ze sedim s kamosema v knajpe na zahradce,kamos zapaluje brcko a najednou ten samej lofasek se prisere a hned od nej hroti brka....samozrejme ze neuspel..to jsou presne ty komercni hulici jeste ani mozna nefajcili a jenom se snazej na neco si hrat..

Old Post 08-07-2006 v 11:43 AM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 237

Tak to já se musím k něčemu přiznat...začal jsem hulit s kamarádama v půlce střední a asi jsem pro ně musel být něco jako vy všichni kritizujete...oni byli z vesnice, já z města, dvakrát jsem zkoušel out, vždycky mi ho nějaký svině sebrali, takže jsem neustále byl přilepenej na ně a těšil se, jestli vytáhnout hulení...nikdy mě nenapadlo, jak pro ně musím bejt vlezlej...teď bydlíme na vesnici a když jsem někde v hospodě a narazím na známý, co o nich vím, že bydlej někde, kde se blbě groweří, tak s nima rád zahulím a těší mě, že máme všichni radost.. ..-) Takže ty socky moc neodsuzujte...taky jima někdy můžete bejt..:-) Stačí dva roky po sobě sklizený políčko a jste taky závislý na šťastnějších kamarádech :-)
Ale se šampónama máte samozřejmě pravdu...

Old Post 08-07-2006 v 18:50 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 238

Jo jeden cas s nama chodil ven takovej kluk kterej se bavil jen s tim kterej mel huleni. Bavil se s nama kuli tomu ze jeden z nas krad huleni brachovi. A dycky to dopadlo tak ze ten co bral to huleni kazdyho zval, no a kdyz tam byly vsichni a cekali na poradnou raketu tak prisravac rek ze nas je hodne a ze bude hulit on a ty lidi na ktery ukazal.Byl se schopnej prat za huleni ktery nebylo jeho a nebo dokonce i s majitelem kterej mu nechtel dat. A nevim jestli je to mozny ale od ty doby co huli tak kokta.

Old Post 08-07-2006 v 23:34 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 239

2 lux: tak to je vostrý....někdy mi přijde, že snad ani není možný, že může bejt člověk tak blbej...ale nechápu co takovek člověk může z hulení mít? Já mám nejraději takovou tu pohodu, že všechno klape jak má...sem tam udělám nějakou tu zkoušku, mám skvělou přítelkyni nikde kolem žádná agrese...to mě baví a to se mi líbí...
co ten z toho hulení potom může mít? Že mu to ani nepřijde divný po brku, že se tak chová... ach jo...lidi jsou různé..

Old Post 08-07-2006 v 23:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
truPka
Stálý Člen

Karma uživatele truPka - 69% PěstitelskáKarma uživatele truPka - 69% PěstitelskáKarma uživatele truPka - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 240

No nejlepsi jsou cigani tady v Brne..nechcu teda vypadat jako nejakej rasista a znam aj pohodovy cigany,ale to je fakt za trest...na nekterych mistech staci sedet 5 minut a muzes si bejt jistej ze se ti na dalsi pulhodinu nakej vopruz postara o zabavu..jednou jsme s kamosem zahulili na spilberku..mel jsem posledni zbytek takze sme vsecko zhulili a pak prisli tri zmrdi a ze "at jim nabijeme dymecku ne?dyt sme kamaradi ne"...dyz sem mu rek ze uz nic nemam coz byla protentokrat pravda tak rikali ze mi neveri takze tam do nas hustili asi tak hodinu at jim nabijem dymecku a nehodlali pochopit ze nic nemam...a kecy jako"nabi kamaradovi ne?pohoda"..ja nic nemam..."chces do drzky??"... naprosta demence

Old Post 20-07-2006 v 21:32 PM
truPka je offline   Profil uživatele truPka   Find more posts by truPka   Foto galerie člena truPka   Click here to Send truPka a Private Message   Add truPka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 13 14 15 16 17 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás