Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám, že už to tu napsal yavar (yavare, děkuji ), takže jen doplním - sillium, soudíš-li, že demokracie rovná se anarchie, doporučuju zajít za lidma, kterým nějake nalitej a demokraticky řídící člověk někoho zabil, případně nějakej zhulenej hošan či děvčica vlítl, jak psal yavar, pod kola a způsobil bouračku, což jistě pro osazenstvo musí být velmi příjemné, zvláště jsou-li to rodiče s dětmi. Jsem si jistá, že Tě zcela jistě podpoří v Tvém názoru, že drogy měnící vnímání jsou za volantem "pohodááá" a komu se to nelíbí, je "buzerááánt"
Původní příspěvek od sillium Ja seru na policajty je demokracie a nikdo mi nezakáže hulit za volantem a co by me udělaly policajti kdyz mě zastaví na kole zhuleneho....
protoze kámošovi se stalo ze vypil 6 pivek a jel domu po ceste ho zastavily policajti dali mu dychnout dostal 500Kč pokuty vypustily mu ventilky a musel jit pešky toto me se stat tak jdu do kriminálu za napadeni veřejného činnitele a vůbec by me to nesralo protoze vím že v ČR je buzerace ze strany policie uplné normální a běžná
Teď jsem jel s kámošem a byly jsme trochu vybrkovaný. Je to dobrej řidič. Ale jak tak jedem, tak najednou koukám, že míjíme červenej kruh s bílou čárou a že ty auta u chodníku jsou všechny zaparkovaný opačnym směrem. Tak jsem se ho zeptal, jestli ví, že jsme v jednosměrce ale v tom špatnym směru. Kupodivu to věděl, akorát si prej neuvědomil že jede autem. Že tam tudy prý normálně chodí. Tak zase vycouval. Jeli jsem pomalu, a značku viděl, takže to opravdu nebylo o reflexech. Ale i tak to nebylo dobrý.
Berte to jako dalši kapku na misku vah, proč nehulit za volantem.
4 deth.:Tak to je pořádný svinstvo, to snad ani nemůžou. To je fakt bič na kuřáky konopí... Jako chápu, že se jim nelíbí, když lidi říděj zhulený, ale tohle je moc, přece tě nemůžou zavřít za to, že sis dal několik dní před řízením špeka?!
Jako neni se cemu divit,nekde jsem to uz kdysi psal.Neni problem udelat zakon ze muzes mit 0 procent THC v tela a az pak muzes jet s autem a jak vidim uz je to tady.Nikoho nezajima,ze to mas 2 mesice v tele.Proste chces ridit,tak nehul asi tak
2pan ker>neboj nezavrou te ale muzes jit k soudu prijit o ridicak platit vysokou pokutu .....
jinak panove je to masaz v podstate budou moct hnat k soudu jakyhokoliv kuraka marihuany (uz zadny bitky na cz tekku staci jen hafo dopravaku a maj je vsechny tam kde chtej rozhodne ten zakon bude zneuzitelny a soudy se z toho zblaznej....brzy bude zmena
Tak aj ja pridam svoj nazor
Podla mna za volant THC patri, ale ako komu
Vlastne, ja by som zaviedol k skuskam na vodicak aj taku vec ze psychotesty alebo tak, lebo poznam par magorov co dostali licenciu a ist s nimi v aute bolo o hubu... Jeden typek jazdi jak magor, (skoro sa utopili v aute) ale ked pohuli tak ide este horsie...
Proste su ludia, ktory vo veku 18 rokov proste nemaju na to aby boli schopny kvalitne a bezpecne soferovat, ci su triezvy alebo zhuleny alebo na LSD...
A podla mna je rozdiel ked clovek hulil 3 krat vzivote, a potom sada za volant.... zazil som take, a istilo to SAD nakoniec...
Ale clovek co huli x rokov, zazil mnoztvo xtremnych veci a tak, a vie soferovat, tak ten nebude nebezpecny sofer ked je zhuleny (samozrejme, je rozdiel byt odpaleny az na mars)..
Ja osobne uz mam auto, ale na vodicaku sa len pracuje. Asi 2roky dozadu som 1.krat jazdil s mamou... pohodicka, a minuli rok si zhuleny wysavam mamke auto (snazim sa byt dobri clovek ) a ona ze nechces sa povozit? preco nie.. tak som si to hodinku fical po svojej dedinke, zmasteny jak svina, 2.krat za volantom, a bolo to uplne pohodaaaa, kamosi co maju uz prax ma chvalili ze dobre jazdim... je pravda ze som nebol na dialnici ani v meste, ale proste teraz nevidim rozdiel ked sadam do auta zhuleny ci triezvy....
ludia su kazdy iny, niekdo proste nevie jazdit ani triezvy, niekdo ide jak magor aj zhuleny, niekdo jazdi ozraty ( nikdy nesadnem do auta opity ani s nikym opitym za volantom) a niekdo nejazdi (najbezpecnejsie). Ta nehodovost pod vplyvom je podla mna velmi relevantna, lebo clovek akonahle sadne do auta, aj triezvy, je spolovice mrtvy... resp. po rozbehnuti auta ste prakticky samovrah,len sa nevie ci uspesny alebo nie... Nezalezi ako jazdite vy, ale ako ty druhy (uz to tu bolo spomenute)
Kazdy by mal sam zistit ci na to ma alebo nie, ja si myslim ze na to mam, a milujem jazdu zhuleny, aj ked teraz len ako spolujazdec... Je to len o zodpovednosti a osobnych kapacitach
a stymi testermi... dufam ze sa to nezavedie a nebude ich mat kazda hliadka...ale zakon ktory by daval neake limity bude dost problematicky, podla mna, ved pri dlhodobom uzivani sa moze THC drzat v tele aj 3 roky po poslednom zahuleni,, zasrany policajny regime... ale stale lepsie nez v USA... tam ked vam v aute najdu poloprazdnu (poloplnu) flasku chlastu, tak vas v momente zbalia.
Carpe Diem
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Prosím , můžete mi někdo poradit ?
Včera jsem jel od tety z Německa a na hranicích se jim nezdálo moje auto tak začali hledat ... Bylo hrozný horko ... Setřeli pot z volatnu a pochopitelně pozitivní test ... Hulil jsem den předem a nakonec pro mě na hranice musel přijet kámoš ... Nevíte někdo co bude následovat ? Mam docela strach ...
ty woe, to nemecko je fakt az takto moc zasrane policajny stat ? brrr this system sucks
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Původní příspěvek od Bouřka Prosím , můžete mi někdo poradit ?
Včera jsem jel od tety z Německa a na hranicích se jim nezdálo moje auto tak začali hledat ... Bylo hrozný horko ... Setřeli pot z volatnu a pochopitelně pozitivní test ... Hulil jsem den předem a nakonec pro mě na hranice musel přijet kámoš ... Nevíte někdo co bude následovat ? Mam docela strach ...
kdyby neco tak zkontaktuj konopnyho ombudsmana marka jehlicku a on ti poradi jak se pravne branit vyjadruje se k tomu na www.legalizace.cz
Čau, nejsem právník, ani podobná "pakáž" ale myslím si, že pokud to setřeli z volantu, tak je to důkaz, který o ničem nesvědčí...jak Ti můžou dokázat, že jsi třeba nevzal stopaře, nebyl unavenej a nepoprosil ho, aby chvilku řídil místo Tebe, zkontroloval jsi jeho řidičák, takže mohl a ani opilej ani jinak poštelovanej se Ti nezdál...ale každopádně Ti tu situaci nezávidím...hlavně kvůli tomu, že vím, jak snadné je do ni se pro většinu z nás dostat... :-(