Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Smrt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20
Autor
Téma 
absinthová víla
Stálý Člen

Karma uživatele absinthová víla - 12% PěstitelskáKarma uživatele absinthová víla - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 289

Nedávno mi kdosi poslal mail s tímhle příběhem a myslím si, že stojí za přečtení až do konce...

V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka. První se druhého zeptalo: Věříš v život po porodu? - Určitě. Něco po porodu musí být. Možná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak. - Blbost, žádný život po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat? - To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, než tady. Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou. - No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směšné! Živí nás přece pupeční šňůra. Něco ti řeknu: Život po porodu je vyloučený - pupeční šňůra je už teď moc krátká. - Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude všechno trochu jinak, než jsme tady zvyklí. - Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě život končí. A vůbec, život není nic, než vleklá stísněnost v temnu. - No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale každopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará. - Máma? Ty věříš na mámu? A kde má jako podle tebe být? - No přece všude kolem nás! V ní a díky ní žijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli. - Tomu nevěřím! Žádnou mámu jsem nikdy neviděl, takže je jasné, že žádná není. - No ale někdy, když jsme zticha, můžeš zaslechnout jak zpívá, nebo cítit, jak hladí náš svět. Víš, já si fakt myslím, že opravdový život nás čeká až potom...

Můj osobní názor zní prožívat život naplno,dokud to jde, protože nikdy nevíme, jestli bude něco následovat...
Smrt si nevybereme, ale můžeme si vybrat, jak budeme žít před ní...
Každý dle svého vědomí a svědomí... X

CARPE DIEM

Naposledy upravil absinthová víla 07-04-2006 v 13:27 PM

Old Post 07-04-2006 v 01:31 AM
absinthová víla je offline   Profil uživatele absinthová víla   Find more posts by absinthová víla   Foto galerie člena absinthová víla   Click here to Send absinthová víla a Private Message   Add absinthová víla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

smrt bych přirovnal k narození...je to konec a zároveň počátek....někde jsem četl zajímavý přirovnání.....když se člověk narodí, všichni okolo mají radost--přitom pro to malý stvoření je to ve skutečnosti jako smrt - porod je něco dost "brutálního", je to přerušení pokojnýho pobytu v bříšku maminky a vyrvání do novýho světa plnýho nástrah..........když člověk umírá, všichni truchlí- přitom člověk odchází po svě pouti životem, bolest už pak nevnímá, cítí že odchází ale pak už strach nemá, ví že je to jen další přestup..kruh se uzavírá, vše se opakuje...... ale ne vždy a pro každého člověka....jsou i jiné alternativy, jiné možnosti.....tenhle život beru jako hru a příležitost k postupu v dokonale vytvořený hierarchii..život je fain, ale je to pořád jen ta "nejnižší" úroveň možnosti existence....to je jen osobní pocit :-)

Old Post 08-04-2006 v 13:46 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 291

...ked sa tak zamyslim,tak sme tu navzdy.Clovek sice moze zabyt telesnu schranku,ale potom ide dalej jeho dusa.Dusa je tu naveky a pripadam si niekedy ako v nejakom zacarovanom kruhu.Niet uniku.A tie reci o nebi a pekle su obycajne picoviny.Naco by nejaky diabol bral nasu dusu do zatratenia a robil si namahu z nejakym mucenim?ja si myslim ze na zemi sme len ako nejaky pokus vyssich bytosti.Sme tu kurva ako v matrixe

Old Post 09-04-2006 v 18:45 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

Absinthová vílo, vystihlas to. Smrt je jen přechodem někam jinam, je to jako byste si zuli těsný boty. A protože se odtamtud nikdo nevrátil a neřekl vám, je to v pohodě, nemusíš se bát, tak se smrti bojíme.

Myslím si, že pokud někdo napíše do diskuze: Nebojim se smrti, je mi to jedno atd., tak kecá, protože záleží jen na dotyku smrti, člověk s ní musí bojovat, mít respekt, ne strach/ a být bdělý. A můžu vám říct, že na tohle setkání se nemůže nikdo z nás dokonale připravit, vždycky to bude šok, něco co nás pohltí... a najednou budeme sami..a budeme muset bojovat o SVůj život...taková chvíle tě rozmetá na kusy a ty se prostě už nesložíš dohromady.
A pak odpluješ jako obláček bílé mlhy...

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 10-04-2006 v 10:58 AM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 293

citace:
Původní příspěvek od HeRB
nailepsi a uplne bezbolestny sposob ako sa "zabit" ie podrezat si zili vo vani plnei vody..krv pekne vyteka do vane..a vy len pekne pomaly zaspite..
ale ne ze to budete skusat

bolelo a žiju. Jak už tu někdo psal...všechno je dané ještě před tím, než se narodíme. Věřím v to. Prostě nemám svoji míru plnou a musím žít než se naplní po okraj. Pak mi bude dovoleno odejít....

Jestli se smrti bojím? Ne. Mám panickou hrůzu z bezmocnosti. Zažila jsem to a je to hrozný. Když ti milovaná osoba umírá a já věděla že umírá a nemůžeš pomoct od bolesti napadají tě strašný věci...přála jsem si, aby už umřela. Bolesti se zvětšovali, přoleženiny se otvírali...ja jen stála a modlila se. Pak jsem si vyčítala, že takhle přemýšlím...to se přece nedělá!...další měsíc utekl a stav se zhrošil....to už mě napadali takový věci, že ji předávkuju, jen aby už netrpěla...a pak...jako by smrt byla cítit v pokoji a taky tam byl chlad..to už jsme všichni věděli, že TO příjde každým dnem. Vstávala jsem každý ráno a první co mě napadlo...jen at to nejsem já, hlavně ne já....a vyšlo to. V onu chvíli u ní byla mamka a mě se hrozně ulevilo.
Zvláštní je, že si babičku od té doby nevybavím jako veselou, nebo jak nás naháněla s rákoskou:-) ale zuboženou a jak věčně prosí at jí pomůžu. Byla jsem hodně mladá a neustála to, co se ve mě dělo a jak na mě zapůsobila smrt.
V pozdějších letech jsem se setkala se smrtí hodněkrát, ale nikdy mě neranila tak hluboko, jako tenkrát.
Čeho bych se vážně nechtěla dožít je to, že zůstanu úplně sama.
Až pohřbím rodiče, sourozence, manžela.....to musí být smutný konec na stáří....

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 13-04-2006 v 16:51 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 294

smrti sa urcite bat netreba, ale treba sa jej postavit tvarou v tvar a vyrovnat sa s tym ze raz aj tak zomrieme, ja sa smrti nebojim ale mam pred nou veeeeelky respekt, lebo nikdy neviem ci smrt bude bezbolestna alebo bude boliet, ja chcem aby bola bezbolestna a rychla a aby mala co najmensi dopad na mojich blizkych, a este nieco, po smrti chcem byt spopolneny

Old Post 13-04-2006 v 17:48 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mýval
Nový Člen

Karma uživatele mýval - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 295

JanísekNaprosto tě chápu, před ár lety mi umírala máma na rakovinu, nakonec umřela doma,v mém náručí, a teď se něco podobného děje s mým tátou. Nebojím se smrti, ale moc, moc se bojím umírání, bolesti,samoty.....

Old Post 13-04-2006 v 20:03 PM
mýval je offline   Profil uživatele mýval   Find more posts by mýval   Foto galerie člena mýval   Click here to Send mýval a Private Message   Add mýval to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konopník
Nový Člen

Karma uživatele Konopník - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

Ja se tedy smrti strašně moc bojim protože žiju dost dobry život a nechci aby nikdy skočil !!! Ale na druhe straně sem taky zvědavi co bude až umřu co se bude dit kam pujdu atd.

Old Post 13-04-2006 v 20:14 PM
Konopník je offline   Profil uživatele Konopník   Find more posts by Konopník   Foto galerie člena Konopník   Click here to Send Konopník a Private Message   Add Konopník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Příspěvek č. 297

mýval:
nemůžu zapomenout. Dodnes - třeba i jak jsem to sem psala, tak mi prostě tečou slzy po tváři. Život je někdy stašně bolavej a složitej, co?

Drž se PEACE

Old Post 14-04-2006 v 19:24 PM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

Casto nad tim vsim premyslim a zjistil jsem ze nejlepsi bude udelat to rychle a bezbolestne. Tim rozhodne nemyslim treba skok pod vlak, vzdyt ten strojvudce pak musi byt flustrovanej. Myslim ze v pohode je treba jed nebo kulka do toho spravneho mista, ale nekde kde se to pak nebude muset moc pracne uklizet, samozrejme...

Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.

Old Post 14-04-2006 v 19:33 PM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Karma uživatele Mr Proč - 35% PěstitelskáKarma uživatele Mr Proč - 35% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

2Francois deGEOT: Dost dlouho to trva, stoji to hodne penez a vysledek je nejisty. Muzes se pouze opit do bezvedomi a rano pak mas jeste poradnou kocovinu a vynalozeny prachy v pr****. Kdyz uz uchlastat, tak nejakou spatne vypalenou 90% slivovici, at mas alespon nejakou malou jistotu.

Naposledy upravil Mr Proč 15-04-2006 v 12:04 PM

Old Post 15-04-2006 v 11:10 AM
Mr Proč je offline   Profil uživatele Mr Proč   Find more posts by Mr Proč   Foto galerie člena Mr Proč   Click here to Send Mr Proč a Private Message   Add Mr Proč to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 300

Dobre se zastrelit neni tak jednoduche. Da se prezit i strela do hlavy a stravit zbytek zivota na pristrojich, jako slintajici troska...

Ja jsem si vybral zavedeni vyfuku do kabiny auta.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 15-04-2006 v 11:15 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 301

Sinuhet: musis si prostrelit mozkovy kmen, nebo nejlip k tomu jeste nejak pribrat prodlouzenou michu

edit: nejlepsi by to bylo zastrelit se 2 pistolema naraz. jednu z prava namiris na mozkovy kme a druhou zleva na prodlouzenou michu a zmacknes oba kohoutky naraz. to by bylo jiste. ale je to dost morbidni..

p s y c h o 8 4

Old Post 15-04-2006 v 11:23 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

az take iste nie,lebo strela moze zmenit drahu jak ide cez tkanivo.

podla mna najsam lepsie je preslahnut sa hypnotikami a zavalit aj antihypertenziva. z hypnotik zaspis a antihypertenziva ti odstavia srdce

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Naposledy upravil CAESAR 15-04-2006 v 11:50 AM

Old Post 15-04-2006 v 11:29 AM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr Proč
Stálý Člen

Příspěvek č. 303

Jiste ze strela ze strany do spanku je naho***, ale na druhou stranu, kdyz mate nejakou velkoraznou zbran, tak se skoro jedno kam to trefite...

Old Post 15-04-2006 v 11:33 AM
Janísek
loading....

Příspěvek č. 304

a co takhle 3plata roháčů a Jim Beam jak říkal Francois? myslím nejlepčíííí na co se tady došlo. a prdíka k tomu, že?

Old Post 15-04-2006 v 11:58 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás