Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jedem znova
Po velkem uspechu https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2061 , si to dame znova, ale s hnojivem Advanced Hydroponics... Tak jsem zvedav na ty zmeny
Zakladni info:
Napestoval sem 12 kytek, ktery meli jit pod 400W, ale vyhulenci se na to vy..., takze to zustalo pod 250W
Narval jsem do scrogu 9 kytek.
250W SON T (ta minule taky nebyla)
AH
Tyhle jsou vetsi, protoze je jim asi o dvacet dni vic byly nejdriv pod zarivkou, mazar sel rovnou pod 250W...
Je to model Mara podle darce (sem na to zvedav) zatim to vypada ze jsem se na to mel vykaslat...
Ale este se to muze zaonacit
Takhle to vypada kdyz se na vikend jede , ke kamosum vid Tea
Ovadlo to jako svin, ale nic se nelekejte: zalejt a orosit
Tady uz zalejva dripik , ale jenom nekery krasotinky.
Pak sem to namotal do Scrogu protoze uz kyti byly znacne vzrostle byla to pekna pruda a zabralo to nejakej cas... Snad nebudu litovat .
Takhle to vypadalo zespod.
Uplne jsem zapomel napsat ze je to vseckno taky v jinym substratu, ten kokos ze zahradnictvi jsem zamenil za Canna COCO... A je to teda znat
No jak sem to namotal do Scrogu tak jsem to prenul na 12/12 tady je to 7. den