Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec
chtel bych zkusit zasadit par okrasnych kytek,dva tipy vrby,stribrne smrcky a tisy(jestli se povedou zakorenit),par kytek konopi a 2 ostruziniky,ktere uz jsem zakorenil.
tak drzte palce :-)
edit ke kytkam,ktere vas zajimaji nejvic
ve skrini budou matky pod 250w,snicle pak do klonovny,kde je dlouha zarivka coolwhite 30w,misto pro predpestovavani(respektive cekani na vhodnou dobu)bude jak v klonovne tak pod 250 v hlavni bedne.No a pak to rozvezu a osadim muj rodny kraj.Prevlecu se za trempa,polni lopatku k pasu,pejska a GO.
Jen v te krosne,bude neco jineho
tak takhle bych si to predstavoval,snad nebudu lina,zhulena,mrcha
halvne at s tim nemas moc starosti.. prece jenom v klidku je to lepsi .. Tak do toho at tu mame co cist ... ... a cim se kochat a snit o necem podobnym
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
2xerthon>jestli budes sazet konopi na stejne zahrade s ostruzinikama tak dej konopi vedle ostruziniku...kamos to tak dela a ma nejlepsi outy uz asi 5 let...ma to ak hodne ostruzinove chuticky a fakt to chutna jak ostruziny ...urcite to stoji za to...preju stastny a corkari neruseny out 2006
cus,jeden flek mam mezi ostruzinama a koprivama a fakto to byly loni chutovky.Moje ostruziniky mi zdechly.
Za to vrby mi delaji radost,vypada to,ze se vsechny chytly.Zapichl jsem do zeme asi 80 proutku a vsechny krasne puci.
roste to jako blazen a to jsem (jako by matky :-)) pred tremi dny docela osekal,cca 60 vetvi.Ted muzu znova,jen prikoupit parnik a roockwool.
Posl.foto-chcipacek zije :-)
nasekal jsem dalsich 60 vetvi.Slo by jeste vic,ale uz to nemam kam davat.Matecni kytky ted necham rozrust do pozadovanych rozmeru na balkonu a pak je soupnu zpatky do skrine vykvest.Tak zatim
snad jo no :-)
prikladam fota dalsich stromecku,ktere se mi chytly.Ted uz jdou sazet jen tak,ze je nekde vykopu i s korinkama.Rizkovat a zapichnou to do zeme funguje jen casne z jara.Jakmile to ma listky uz se to nechyta