Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Zelda.cz No jo ale banány taky nejsou zdarma...
Ja to tím zalívám a roste to fakt dobře, nevím co proti tomu máš...
Když budu zalívat slepičincema, tak to taky poroste dobře, ale když mým slečnám dopřeju ideální poměr N-P-K, tak porostou nejlíp a o tom indoor pěstění je - o optimalizaci vedoucí k maximální efektivitě. Já nikomu používat banány nezakazuju. Proč taky, je to vaše chyba, ale sám bych je nikdy nepoužil
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Myslim si že nejaky živiny v tech bananech budou.
Ale přecejenom WS je přece jenom hnojivo delano pro rostliny přio to co potřebujou!!! . ja dam WUxal nic proti bananum ale pře¨ce jenom snim hnojiom všecchno a roste hezky..
Jasne,v tme môže byť aj menej,ale nie je podmienkou.Vlhkosť dobrá,len po prepnutí je vhodná nižšia(cca 30%),ale ak to nejde,tak aj tak sa dá.Ja mám vlhkosť vysokú stále a ide to.Nejaký odvlhčovač pri neustálom vetraní je ťažko urobiť a bude to pre Teba len stres,ako budeš chcieť vychytať 100%-né podmienky .Snaž sa urobiť všetko čo najlepšie vrámci svojich možností.
Ako som pozeral niektoré thready,veľa ľudí veľa vecí pokašle hlavne prehnanou starostlivosťou.Kytky potrebujú tiež svoj pokoj,kľud
cau s tim bananem nevim nevim.byl jsem ted na neake exkurzi a borec rikal ze kdyz hodis slupku bananu na pole vubec si to pole z toho neumi vzit ziviny.jinak drzim palce
Ahoj groweři tak tady je slibene foottos hnojim 2ml WS na L vody kyti to davaji dobře.................... chystam se už tedkom +-4dny přeppnout na 12/12 ješte musim udelat mřižku a bude to OK....
A tady je už foto........
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA