Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vidim že každy da do svoje pestirny co nejvice penez nekomu jsou ty penize lito (lito to je možna každemu ale jestli chceme mit pekny kytky a stoho vyplyva pekny pokouřeni tak se musi do toho hold naka ta kačka vrazit jinak..jak se už neco vypestuje tak se to už oplati.. sem moc rad že mi tu pišete
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
10-15tisic....ty hnojiva sežerou taky par kaček...
edit:
ja potrebuju dokoupit jeste jeden ventak...cca 300,- / nemam
aspon phytamin a pk-13/14...cca 700,-/ nemam
komplet 400w MH...cca 1500,-/ nemam...a to neni konec, ale už to sou dalsi dva litry...
23
Naposledy upravil indicky-konopi 28-02-2006 v 09:43 AM
Me to vyslo celkem na 4000-5000 s tim ze muzu pestovat jak pod 250 nebo 400 a bud hlina nebo hydro.Ale to jen pro to ze jsem spoustu veci sehnal levne nebo vymenil...
já sem do skříně vrazil náklady téměř nulový.max pár prachů za vylepení alobalem..(nemam čas na vybílení)...........jo a jedu na úsporkách (200 kč), a fachá to(už sem pod tim vypěstoval),takže celkem asi 300kč.
No ted se mi asi vysmejete . Do svy pestebny sem dal 600 za sodik, 100kc hlina, 104kc bila barva, 200kc seminka, rosprasovac 20kc, 100kc vetraky a hnojeni sem ukrad v kauflandu, hypernove, tesku, intersparu... a taky babicce (skrin sem ziskal, tak ze sem z satniku vyndal moje obleceni). no neni to krasa
No,keby som rátal hodnotu vecí,ktoré mám použité v skrinke momentálne,tak v skrinke na kvet(HPS 70W-600,-,vetráky 150,-,zbytok zadarmo) v skrinke na samičky a klony(lampy+predradníky z úsporiek asi 750,-,vetrák asi 80,-,zbytok zadarmo),tak to nie je veľa,hnojky som ešte nekupoval,klony boli v podstate výmenou,ale kupoval som aj pár zbytočností,takže peňazí,čo som použil na tento koníček je viac
A ešte som zabudol,na jednu úrodu som kupoval primotop-cca 800,- )