Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teda Mute, to je fakt paráda. Až jednou budu mít vlastní sklep tak tam budu mít taky takovouhle nádheru. Ale až budu mít děti a budou mi tvrdit že si ve sklepě jen hrajou a dělaj pokusy tak nevim jestli jim to dovolim
doufám že pošleš nějaký fota ze sklizně. Už to musí bejt každou chvilku ne?
Doba růstu 70dnů
doba květu 75dnů
výnos cca 250-300g (hromady zhuleno za mokra )
GE = 0,3 - 0,35 G.E.
Popis hulení: Kompaktní palice, středně orosené pryskyřicí, nevýrazná nasládlá vůně, jemná chuť, nájezd high po cca 0-10min, po vyhulení 0,5g jonta v 4 lidech dává 4 hod hvalitního high.
Hele mute,a nemas v te pestirne nejak moc horko?Ja jsem slysel,ze tam ma byt tak 26-27°C
Ale jinak mas to kyti moc hezky,snad budu mit taky takovy pod 150kou.Pisu drobet pozde.ale prece jen pisu.To je hlavni.
Co se tejče teploty tak byla fuckt moc vysoká. Optimum je podle mě cca 20°C/noc a cca 30°C/den.
Takový teploty dodržuju teď = 2. sodík. Už nám funguje scaner takže se těšte na fota Shamanů, Euforik a B52.
P.S. Potkáme se na MMM
Tak konečně mám naskenovaný fotky, sice nic moc, ale pro představu to stačí.
Popis pěstírny Lampy: 1x 400W SON-T Agro Větráky: vnitřní cirkulace
odsávání ze skříně (oba z PC zdroje)
odsávání z pěstírny ( z digestoře) Substrát: Zahradnický substrát, pH=7 Nádoby: 25l květináče, 10 a 4l kýble Hnojivo: Kristalon růst/květ o koncentraci dle návodu Kamínka: Elektrický přímotop ETA (1, 2kW) s ventilátorem, později odstavena Teploměry: u vrcholku rostlin tden=28 tnoc=18°C světelný režim: růst
květ
světelný šok
tma šok