Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Však si to maloval tou bielou farbou,to nebolo kvôli odrazu?Pod trubice určite nejaký odraz,ako písal Sinuhet,že všade...myslel som,že tá biela je tam na to,ale fólia asi bude fakt lepšia,ak nezoženieš nejakú orig.,ja mám vylepenú skrinku tou termodekou z lekárničky a zdá sa mi v pohode.No,na dno som nedával
tu je tá moja: https://grower.cz/forum/showthread.p...0424#post370424
expire:zatim nemám penize v penežence mám 70kč takže musim neco našetřit a pak neco koupit ale ja bych asi nejdřive koupil ty zařivky nemyslite?? a jinak folii určite taky bude to lepši než jak ta barva..
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
ja mám 4 skřinky a ztatim se pestuje jen ve 2 a to je II.70W a III.70W a tedkom se stavi matkarna a řizkovna a tam dole co je v přispevku č.24 ta prvni fotka no a tak tam nevim co udelam poradte co bych tam menl udelat???
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
cus Huldo do té nové matkárny si určitč kup trubice 2krat 36W tld 965 a jednu tam dej tu co máš na fotce,myslim že dy to mělo fachat dobře. do té staré 2krát 18W 965 a budeš to mít na klony.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.