Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » nesmrťelné hlášky ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 39 40 41 42 43 »
Autor
Téma 
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 641

Francois deGEOT

Ten čokotunel je brutální hláška .

Jsi kritik , který říká jak by to udělal , kdyby to sám uměl. By Čapek

Old Post 27-03-2006 v 17:21 PM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 642

kamos na me vcera:"Ty Chucku,my musíme nasadit nejmíň 100kytek...Né spíš moc....Anebo hovno ,víc než moc" ..vyznelo to hrube asi jako ten film brzo začne končit nebo polovina nekonečna

Old Post 28-03-2006 v 21:22 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Protiva
Stálý Člen

Karma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% PěstitelskáKarma uživatele Protiva - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 643

2 Celller: Dovrý hlášky

k1:Co ti je?? Čumíš jak píča.
K2:Vážně??
k1:Jistič

Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me

Old Post 28-03-2006 v 21:44 PM
Protiva je offline   Profil uživatele Protiva   Find more posts by Protiva   Foto galerie člena Protiva   Click here to Send Protiva a Private Message   Add Protiva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 644

Protia:
KRUTÝÝÝÝ . jsi mě rozesmál

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 29-03-2006 v 04:15 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 645

kdepak herecka! Kurva je to !!!

Old Post 29-03-2006 v 20:00 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 646

Frankie: to je něco jako Schredingerova kočka? Nevim jestli jsem to dobře pochopil, ale ve chvíli kdy zavřeš kočku do krabice, tak od toho momentu je buď mrtvá nebo živá. Záleží jenom na tom, jak na tom bude až jí z tý krabice vyndáš. A je v podstatě jedno, jestli umřela hned nebo těsně po vyndání z krabice (když pominu smrad rozkládajícího se masa). Protože jestli jsi ji vyndal mrtvou, tak důsledky jsou pro tebe, jako kdyby byla mrtvá od chvíle co jsi ji tam vrazil.

Tak na to, co jsem teď napsal by mi kamarádi normálně řekli: nemektej

edit:
Teď jsem si ještě vzpoměl na rozhovor s kámošem, to mě fakt vyřídilo. Upozorňuji, že následující výrazy budou až drasticky neslušné, slabší povahy ať to nečtou.

Kámoš: Podej mi prosimtě tam tu, nó tu piču.
Já: cože?
Kámoš: Takovýto jak se s tim tó, nó víš co, jak se s tim mrdá do tý, nó, do tý sračky.
Já(zrovna zalívám instantní polívku): myslíš lžíci?
Kámoš(naštvaný, že mu nikdo nerozumí): no jasně, vždyť to říkám

edit2: a ještě jsem si vzpoměl na jednu. Kámoška na chalupě, která skoro neumí plavat, tak spadla při škubání nějakýho roští (prej dokaritvní rákos) do rybníka, kde bylo asi 0,5m hloubky. Okamžitě vylezla a běžela z toho šoku přes celou ves a křičela: "Pomóc, já se topim!!!"

Naposledy upravil kafevar 29-03-2006 v 21:11 PM

Old Post 29-03-2006 v 20:47 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 647

Kámošů vedle ve třídě se ptal učitel jaký budou stavit maturitní výrobek a jeden typek:"Já upěču bábovku"

Old Post 30-03-2006 v 15:54 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frankie
Nový Člen

Karma uživatele Frankie - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 648

kafevar: no nieco podobne, uz si ani moc nepapatam co som tym myslel

I`ve got F and C and I`ve got K too. So the onlything I`m missing is yoU.

Old Post 30-03-2006 v 16:17 PM
Frankie je offline   Profil uživatele Frankie   Find more posts by Frankie   Foto galerie člena Frankie   Click here to Send Frankie a Private Message   Add Frankie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 649

ucitel prijde do tridy a rika:tak hosi kdo ma dneska sluzbu..neni tady krida..a kamos se zvedne ja ja..jen si dobalim toho speka...D:

ucitel:tak ja chvili pockam..

Old Post 30-03-2006 v 16:31 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Real-Shit
Stálý Člen

Karma uživatele Real-Shit - 2% Pěstitelská

Příspěvek č. 650

citace:
Původní příspěvek od luckyBOB
ucitel prijde do tridy a rika:tak hosi kdo ma dneska sluzbu..neni tady krida..a kamos se zvedne ja ja..jen si dobalim toho speka...D:

ucitel:tak ja chvili pockam..

Good u nas to je uplne stejny

Old Post 30-03-2006 v 17:36 PM
Real-Shit je offline   Profil uživatele Real-Shit   Find more posts by Real-Shit   Foto galerie člena Real-Shit   Click here to Send Real-Shit a Private Message   Add Real-Shit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pytlos
Stálý Člen

Karma uživatele Pytlos - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 651

"Jarešákovo svinstvo pěkně jebe.." a jako ze nas to fakt hodne vymocnilo )

Old Post 02-04-2006 v 19:31 PM
Pytlos je offline   Profil uživatele Pytlos   Find more posts by Pytlos   Foto galerie člena Pytlos   Click here to Send Pytlos a Private Message   Add Pytlos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 652

"TA MAŘKA ZAS DE CHCAT"

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 02-04-2006 v 19:43 PM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 653

tuž to su klidny jak ty si klidny! tuž tak budme klidni!

Old Post 03-04-2006 v 17:48 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 654

"Dneska si nějak sedím na vedení."
po půl minutě:
"Co jsem to říkal?"

Viva México!

Old Post 04-04-2006 v 18:17 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ReeJack
Stálý Člen

Karma uživatele ReeJack - 78% PěstitelskáKarma uživatele ReeJack - 78% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 655

Tak jsem se tím vším konečně prokousal.....

Moje nejoblíbenější hláška : " Slečnó nepučila byste mi zašukat? ....????!!!!.... Já vam to zejtra vrátim . "

Jediný co jsem touhle hláškou zjískal bylo pár nepěknejch přídomků vod jedný mladý slečny kerá mě zaslechla :p

Jinak když mě kdokoliv osloví než stihne říct cokoliv dalšího odpovídam automaticky " Nemám !i "

ReeJacks LED box

CO JSOU TO LEDKY !!!

Výroba másla a Cookiesek

Old Post 04-04-2006 v 21:08 PM
ReeJack je offline   Profil uživatele ReeJack   Find more posts by ReeJack   Foto galerie člena ReeJack   Click here to Send ReeJack a Private Message   Add ReeJack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konopník
Nový Člen

Karma uživatele Konopník - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 656

ReeJack: to s tím šukání je dost dobrá hláška ... docela dost sem se zasmál !!!!

Old Post 04-04-2006 v 21:16 PM
Konopník je offline   Profil uživatele Konopník   Find more posts by Konopník   Foto galerie člena Konopník   Click here to Send Konopník a Private Message   Add Konopník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 39 40 41 42 43 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás