Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » (s)pálení na kole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

JOOOOOO kolo,uz se nemuzu dockat!!!
Tuhle sezonu mam planu osedlat A-gang 24:00 toho novyho s tim cervenym ramem
kua uz aby to bylo,lavicky,schody,zidky!!!!jedeeeeeem

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 25-03-2006 v 08:44 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

novýho a-ganga sem videl na zadní stránce Dirtbikeru (myslim Kraus u něj dřepí) a vypadá dosti našlapaně, ta červená mu fakt sluší....kua štrýtek může být taky prdel, ale co v malym městě, těch možností na pojezd je tu žalostně málo a proto freeride rulezz

Lung Killer > sev. Morava...

Old Post 25-03-2006 v 11:08 AM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Karma uživatele Lung Killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

me streetek nikdy moc nebral. ale az usetrim 200 000 tak si koupim foes a to teprve bude mazec teda pokud uz nebudu davno mrtvej

TE-KA-MO-LO
trochu na palici

Old Post 25-03-2006 v 12:25 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Začátkem května nás čeká v Moravské bráně AUTHOR Šela Marathon..Na malé trati bude prej i nějaký průjezd podzemím:-Dvše najdete na www.selasport.cz tak kdo pojede.I když tam už si radši prda nedám

Old Post 25-03-2006 v 13:02 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od Varuker
novýho a-ganga sem videl na zadní stránce Dirtbikeru (myslim Kraus u něj dřepí) a vypadá dosti našlapaně, ta červená mu fakt sluší....kua štrýtek může být taky prdel, ale co v malym městě, těch možností na pojezd je tu žalostně málo a proto freeride rulezz

Lung Killer > sev. Morava...

Ja sem z maliho mesta!A mas pravdu tech moznosti tady opravdu moc neni ale bajkeri se dali dohromady a od lonska stavime svuj vlastni park,zadny stroje jen lopaty a krumpace

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 25-03-2006 v 13:09 PM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

sice na kole nepředvádim nejaky supr kousky, ale mam ho fakt rada. naprosto nejvic se tesim na to , az si vyjedu, sama, budu mit na brcko, najdu si nakej peknej paloucek, zahulim si a zpatky dom si budu vychutnavat zkourenost a proudeni vzduchu kruci jak jak se tesim!!!! je to sqelej pocit. no nemyslite????

my first time

Old Post 25-03-2006 v 22:05 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

jo a jeste sem zapomel. na chate mam kolo ukrajina (ocelovej jednoprevodovej macek) a to je teprve jizda. jen na tomdle bajku si zakourim a to je pak jizda a jinak je taky kruty se zcadit na kolobezce

TE-KA-MO-LO
trochu na palici

Old Post 27-03-2006 v 14:31 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 40

lung killer:taky mam jednu ukrajinu-krasna v puvodnim stavu jen parkrat jeta.Ale jezdit na tom je doslova trest(jako tank na slapatka ).Alespon ve srovnani s mym no.1-nemecke kolo torpedos s loziskem sachs r.v.1935

Old Post 27-03-2006 v 16:29 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman.cz
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman.cz - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

zrovna nedavno jsem si koupil nový kolo , a začínám jezdit streed , pak chci freeride , a až budu fakt dobrej tak downhill z kpce asi nereálnísenco ?

pyroman-sig

muj 1. indoor

1. priprava na OUT DOOR

Old Post 27-03-2006 v 18:50 PM
pyroman.cz je offline   Profil uživatele pyroman.cz   Find more posts by pyroman.cz   Foto galerie člena pyroman.cz   Click here to Send pyroman.cz a Private Message   Add pyroman.cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman.cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

....a za 2 roky dovolená v Bulharsku a za 5 let první dítě

ad downhill - vůbec to není nereálný sen, pokud nejseš línej, tak za prázdniny bys kliďánko mohl pár šlupek vydělat a ňákou ojetinu si třeba pořídit. Taky mám bajka přez inzerát. IMHO hrozně mě zaujala ta posloupnost - streeD , freeride a pak downhill.....raději si snad vyber pouze jeden styl, třebas ten štrýtek, kór když máš to nový kolo a tomu se věnuj naplno

Naposledy upravil Varuker 27-03-2006 v 20:15 PM

Old Post 27-03-2006 v 19:50 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

at jde ze streetu na freeride a DH, bude tvorit novej styl. streetovy vychytavky v lese muzou bejt kruty treba takovy 180 barspin to fufanu na dropu

TE-KA-MO-LO
trochu na palici

Old Post 28-03-2006 v 13:51 PM
Ice_Man11
Nový Člen

Karma uživatele Ice_Man11 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

no ja mam taky takovej malej pribeh-jeli sme jednou s kamosem na kole a ze zajedem na tresne,tak sme se rozjeli a asi po 5km sme narazili na tresne:-)tak sme poradne nachalovali a dali ten nejakej puk:-D pak kdyz sme se rozhodli vyrazit zase domu tak sme byli jeste docela ve varu:-)a ja myslel ze me s te cesty praskne,ale nedalo se nif delat a tak sme vzali par tresni do tryka a jelo se domu.Po ceste domu sem jedl tresne a kamos si je nechal ze si je sni az doma.Tak sme slapali a najednou velkej kopec,musel sem si prehodit prevod a kamos uznal ,ze musi taky ale najednou mel prazdnou jenom jednu ruku,protoze ho nenapadlo dat si to triko do pusy a jednou rukou podrzet riditka a tu druhou rukou preradit:-)Takovou kvalitni DRŽKU sem nevidel hodne dlouho a je to zazitek na kterej asi nezapomenu.Dopadlo to tak ze mel vsechny tresne a trochu podreny koleno ,ale ta drzka byla solidni...:-D

Old Post 28-03-2006 v 16:44 PM
Ice_Man11 je offline   Profil uživatele Ice_Man11   Find more posts by Ice_Man11   Foto galerie člena Ice_Man11   Click here to Send Ice_Man11 a Private Message   Add Ice_Man11 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jojchi
Nový Člen

Karma uživatele Jojchi - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Ja jazdim Freestyle BMX, hlavne street a niekedy ked som skureny sa fakt nahaluzim a dam aj take triky, ktore normalne nedam a skusam ich aj na takych miestach, kde by ma to normalne nenapadlo. Ale ked som moc skureny tak sa iba tak vozim po meste.

Old Post 28-03-2006 v 16:55 PM
Jojchi je offline   Profil uživatele Jojchi   Find more posts by Jojchi   Foto galerie člena Jojchi   Click here to Send Jojchi a Private Message   Add Jojchi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Nevim jak jinde, ale na Sev. Moravě je dneska prostě nádherně.....héj na

svetě je stejně kurva krásně ! Od rána sem rejdil na kole a sem utahaný

jak pes. Po několika měsících sem zažil na kole takovou euforii, že sem

myslel, že se radostí poseru....menší sjezdík pešinama lesem, pár dropů ,

skočka ze srázu dolů a první letošní polety. Samozřejmě bylo brčko,

takže pohoda nejvíc

akorát nohy si zas musej zvykat, ale to je to nejmenší, hlavně že už se

dá jezdit po lese

Old Post 02-04-2006 v 16:23 PM
Konopník
Nový Člen

Karma uživatele Konopník - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

hele ne mě nemate ja mam taky dobry kolo že mě saha sotva po kolena a ještě pro jistotu nebrzdi a někdy samo nepřehazuje a ma trosku polamane špice a je tak dobre že sa s nim neda jet ani po rovince takže ja jezděni na kole vynechavam !!!!!

Old Post 02-04-2006 v 17:26 PM
Konopník je offline   Profil uživatele Konopník   Find more posts by Konopník   Foto galerie člena Konopník   Click here to Send Konopník a Private Message   Add Konopník to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

tak jo, konečně. na kole už jezdim ale, dneska sem si řekla, že když je tak krásně, tak bych nebyla normalní a nevyužila toho. tudíž . sedla sem na kolo a jela docela dobrej kus na přehradu. tam sem se konečně letos vykoupala(k teplotě vody se radši nebudu vyjadřovat ). vážně skvělej pocit doporučuju. dala si špíka a jela back. no nádhera. české pole a lány...juch

my first time

Naposledy upravil moswa 25-04-2006 v 20:22 PM

Old Post 25-04-2006 v 19:52 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás