Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO teplo ti asi stihat nebude odvadet jestli to mas v mistnosti kde bydlis proste pokojovou teplotu mam na 250W 2x Sunon 230V a pisou neco kolem 150m/h a kdyz to sviti dlouho tak uz celkem teplota vzrusta i 10cm pod vybojkou je 40-45stupnu no a nemam zadny vymysly jako cooltube
me teplomer taky ukazuje halušky či co...venku je třeba -5 a on mě naměří třeba 10...mam za to, že je jen zabrždenej a že to nameri treba až po hodine....uvidime, zabejvat se tim budu zejtra...
To by mě nasralo, taky me stal kolem pěti kila...., ale fakt to vypada, že měří nesmyslně...jestli je domrdanej tou vodou a hnojkama co se do nej urcite dostali...?! No zejtra ho dotahnu do bytu, mam tady mit kolem 25°, taxem zejtra napisu kolik mě to schvalne naměřilo...přinejhoršim budu hledat zaručak
Nějaký fotky, už to konečně jede.
Focení mobilem, ale pro představu to stačí.
1.vlevo a vpravo vzadu GWS, vlevo dole PP, vpravo dole Jack Herrer
2.nakouknutí
3.skříň z venku
Do týdne se bude přepínat, dneska jsem jim připnul pár kolínek.
Hnojeno AH podle návodu. Phyt-amin 2x-3x týdně.
Vlkost 70-80%
Teplota: pod lampou 10 cm / 28 celsia. U kytek 21.
Výška rostlin 15-20cm.
Lepší fotky snad dodám později, kytkám se zatím vede výborně.