Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vidim to jako řešení docílení stavu kterej člověk chce za minimum nákladů.... Ne že by mě zase tak vadilo dát nějakej peníz za hulex ale to jak s nim většina těchto dýýýlerů zachází je opravdu nechutný. Dělat z toho něco co marihuana není a šponovat to domrtě. To se mě hrubě nelíbí a proto jako východisko vidim pěstování.... Ne za účelem jakéhokoliv zisku ale za účelem klidu a míti na retko vždy po ruce bez jakejchkoliv komplikací
Aqo vravi Haluzak,ono je to už určiti druh závislosti.
Spravny grower počas života miluje svoje kitky ako vlastne deti.
Je to hoby ako každe ine,akurat,že sa s nim neda všade chvalit,ale o to my growery ani moc nestojime,však ?
Hlasovat nemožem pretože by som musel označit obe možnosti najednou.
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
uz kdys sem byl malej tak sem mnel u babicky svoji malou zahradku 7x7M kde sem pestil fazuly kukurici redkvicky mne to vzdy bavilo... udelal sem si i provizorny ohradu aby mi tam nechodil srat pest proste luxus a pak jednou kdys sem prisel na prazdniny tak to bylo ohrazene normalnim plotem a ze pri si tam zaseje muj strejda a ja debil tam mesic makal aby se natom bordelu dalo neco pestit =o( no a tak nejak mi to prirostlo k srdci takze pestim jen pro radost ne pro urodu nebo huleni..
PS: proc prave marijanku kdys jen pro radost?protoze kde jinde bych nasel lepsi info o pestovani neceho nez tu na groweru?=o)