Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
newim proc se tak vztekate je prece kazdymu jasny ze vnimani je prece jenom jiny kdyz si zakouite stejne jako kdyz si date par panaku bo tak.. zcela stim souhlasim ze testujou ale je tam opravdu problem s tim casovym usekem kterej to v tele mate tezko zjistit no...
testujou jasny a nejvic nemcouri.. bratr byl s kamosem na vejlete a dostali na nase 6000 za to ze meli podle jejich nakejch detektoru v sobe thc...
no, no me se opravdu osvedcila kombinace "prihuleny a mirne na srot" a to sme rajtovali na takovych vesnickych cestach kde benga nejezdi... uplne bych si v tom stavu zajel nejake rallye... jo ale ve meste bych mel mozna problemy to vsechno sledovat...
tohle mozna bude uplne globalni problem pro hulici lidi. takze budu se ohanet tim zdravotnim prukazem, doufam ze ho nebudou mit
Předem-Nečetl jsem to celý.
Chci sem dát jen konkrétní případ.Kámoš-předevčírem bouračka,jezdí s Avií.Bylo to večer,jel s jiným kámošem a načudili (decentně) ženskou ze zadu na křižovatce.On je veselá povaha,takže vylezl s úsměvem,na což ženská reagovala,tak,že je určo zduněnej-Benga,alkohol a nakonec test.Podle jeho popisu krabička o velikosti mobilu,vyndali jí ze sterilního pytlíku a zjednodušeně řečeno mu dali líznout.Pak s tím prej asi minutu klepali(je v tom prej roztok,kterej se podle drogy zbarví.Hulil před 16 hodinama,ale nepříliš kvalitní venkovku.Nenaměřili mu nic:-)Takže tolik příběh,teď je čas na spekulace.A na závěr nejni to příběh kámoše a jeho kámoše.Slyšel jsem to přímo od něj.
No hodně lidí se ohání tím, že když jsou zhulený tak říděj opatrněji... to je možná pravda, ale já si to nemyslim. Já osobně sem tisíce km najezdil pod vlivem THC a potvrzuji že je to nebezpečné. Člověk muže jet opatrně, ale prostě řada nepodstatných věcí mu sem tam unikne, což většinou nic neznamená, ale někdy to je osudný.
Test řidičů je na místě o tom žádná. To, že mě to omezuje a dotýká se mě to... to už je můj problém se kterym se musim já i ostatní vypořádat.
mě by stačilo,kdyby někdo jasně definoval,jak dlouho nemám hulit před jízdou (myslim nějaká instituce),přizpůsobím se tomu,a nebude problem.Zhulenej nepojedu,a nic mi nenaměřej-nejni problem.Ale bát se,jestli ti naměřej včerejší brko? takhle to vypadá,že nechtěj hulení omezit kvůli bezpečnosti,ale potrestat.
ale no tak...
zbrane a auta sou polovicni zabava kdyz je clovek strizlivej.
a pak skus si treba celej den jezdit po praze jako kuryr a nedat si hned rano brko.
Hej ludia, to wam wazne v cesku robia testy za wolantom ako ked wam dawaju alko test ?
a stalo sa to uz niekomu ked bol intoxikovany ?
Človek môže všetko, len za to musí niesť následky...
I might die tonight, so let's get high tonight, might try to fight...you hold tight to life, but you ain't afraid, man
For REAL
Mad Lion: chápu, že zbraně a auta jsou ve střízlivosti malá zábava - to možná vysvětluje, proč se na mě pokoušelo už najet tolik řidičů, když jsem šla přes přechod o berlích.... možná si jen vynahrazovali ty stupidní bariéry stanovený protivnejma zákonama... mno stydím se, že jim to kazím - neutíkám, neb nemůžu, ale zastavím se, když někdo najíždí; neb dle mého soudu to dělá ze svobodné vůle, takže zcela jistě svobodně přijme i ten skvělej pocit auta narážejícího do lidskýho těla.... jen zatím to žádnej nezvlád a začal zběsile brzdit, když viděl, že mu zábava nějak nevychází...... buď byli dotyční pod vlivem něčeho, takže plně podporuju zákon v tom, že to zakazuje - anebo to dělali mimo vliv, takže podporuju zákon v tom, že zakazuje svobodný štvanice na chodce... mno jednoduše podporuju zákony stanovující chování lidí na silnici, ať už chodců, či řidičů
no, ja kdyz ridim strizlivej sem hrozne nervozni a furt na nekoho vybiham s teleskopem, hehe.
no ale kdyz sem poradne zmastenej jezdim klidneji, vydrzim dyl cekat na rozjezd (kdyz se nekdo nemuze, nechce rozjet) dokonce poustim chodce
to ze sem zmastenej v aute je pro okoli spis vyhoda.
a vubec nejlepsi je se poradne zmastit v nakym trochu siolnejsim zadohrabu, usadit se do svetli kuze a pomalu si vychutnavat brumlajici V8.