Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdrawim, konečně jsem sehnal to OBM. Tak jsem si vzal hnedka 2 lahvičky.....takže dneska a v pondělí přihnojim ještě krystalonem a potom už pojedu na OBM. Newíte jak se dá vyčistit květina od hnojiv a zlepšit chuť bez použití Final solutionu nebo Ripenu? díky a pište
proplachovanim korenu...treba s peroxidem....nekdo zalejva bylinkovym cajem (treba i kvuli chuti, ps.matu nezkousej ta je nejhnusnejsi)... dulezity je vyplachnout pred finishem substrat a nechat kytky o hladu at spotrebujou nastřádaný živiny v listech a ty začnou žloutnout jako když maj hlad...
zdarec, tak jsem tak přemýšlel kdy bych to měl asi tak setnout....někdo říká: u G13 55 dní....jinej 45 dní a u A11xMTF 45- 50 jinej 65....tak co myslíte??
Díky pište a kritizujte....díky a mějte se
Ti dni sa udávajú väčšinou od prvých náznakov kvetov,takže ako to začalo kvitnúť po 14 dňoch,tak si to tam prirátaj.Ale aj tak sa riadiť nejakými dňami,podľa mňa len orientačne.Radšj si kontrolovať zrelosť,ak to máš prvý krát,môžeš skúsiť seknúť postupne a zistiť,ktorá je lepšia a nabudúce budeš vedieť kedy asi je to pre Teba najvhodnejšie.Ja to idem skúsiť pri ďalšom growe
čau kámo ta G13 mě hrozně zajímá už se těšim na další foto já jí radši vyhodil kvuli těm vynosum jak psal Hodinář..... pjekně mi ji znechutil na pěstování in.....na ten výnos se těšim jak malej kluk na mikuláše
2Indicky konopí:já ji out nepojedu prostě mě tenhle kříženec G13 neláká no jen sem zvědavej co z toho jde vymáčknout.....
rasta: no zaleží co od toho hulení očekaváš, jestli ti nejde jen o gramy a nechceš se po tom hulení posadit do křesla, spíš takovej energickej stav, pak to sekni dřív, jestli chceš spiš stoned stav a víc gé, sklid to dýl...
Harvest...: tak to vidim prvního growera, kterej se nechal odradit vynosem, a kor u G13, když zhuluje i listí...! Sem zvědavej co z ní vytěžíš venku woe
ALL: chtěl bych mít jednou nadupanou skřín samejma G13tkama, samozřejmě každou s nečím jinym kříženou mno, snad se mi to jednou splní...
EDIT: rasta: vlastně když máš 6 g13tek, tak mužeš sklidit 3ks dřív a 3ks později, to same s A11, pak nám aspon rekneš jakej je rozdíl....
23
Naposledy upravil indicky-konopi 16-03-2006 v 08:30 AM
Zdarec díky za rady a že vůbec píšete:-)
to Harvest: jo to já sem byl taky tak trochu otrávenej z toho ze toho budu mít jen na pár špeků ale nakonec když zhuluje i listí tak proč ne:-) v úterý budou fota( už se to začíná pěkně chlupatit)
to indicky-konopi: jo to zní jako dobrej nápad:-) díky.....3 G13 bych setnul 47. den a další 3 G13 bych setnul 52.den. A ty A11xMTF bych asi taky setnul kolem toho 52. dne....uvidíme jak to všechno dopadne.....
Díky že píšete a mějte se....zatím:-)
Zdrawim tak jsem tu s menším updatem.....nyní jsou kytí na 7 dnech květu ale 11 dnech 12/12. Krásně se mi to chlupatí ale na fotkách to nebude asi moc poznat protože mám špatnej foťák. Teďka budu hnojit ještě týden krystalonem plod a květ a potom začnu s OBM. Zatim se mějte a pište....zdarec
zdrawim všechny, dneska jsem přihnojil 5 ml/L OBM.....modelky jsou už 12 dní v květu a 17 dní 12/12. Fotky budou ve středu....
Zatim se mějte a ať se vám daří
pěstu zdar