Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 12 13 14 15 16 »
Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 209

h romada mongolů z naseho mestecka.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 10-03-2006 v 10:07 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kmotrrr
Nový Člen

Karma uživatele Kmotrrr - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 210

sockám dávám hluchej model a mám klid

Old Post 10-03-2006 v 10:27 AM
Kmotrrr je offline   Profil uživatele Kmotrrr   Find more posts by Kmotrrr   Foto galerie člena Kmotrrr   Click here to Send Kmotrrr a Private Message   Add Kmotrrr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 211

beru kdyz se nekdo zepta, delam to taky.Ale chodit za nekym kazdej den, to je ubohe!

Old Post 10-03-2006 v 12:17 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kelso
Stálý Člen

Karma uživatele Kelso - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 212

Na svete mas plno takych kamosov co ti hulo predavaju,ale ked mas ty tak maju hned lacne usta a chceli by hulit zadara.Ty mu das zahulit a o tyzden ho stretnes a on sa ta opyta ci nieco nechces kupit.No nema ta z takych ludi jebnut?

Old Post 13-03-2006 v 11:11 AM
Kelso je offline   Profil uživatele Kelso   Find more posts by Kelso   Foto galerie člena Kelso   Click here to Send Kelso a Private Message   Add Kelso to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 213

ja mam se sockama tu nejhorsi zkusenost!!v roce 2000 jsem sklidil snad 10kilo outu a tak jsem si rekl at teda hulej vsichni kdyz je toho dost a tak jsem chodil s narezanyma filmarnama a hulil s kazdym koho jsem potkal...pak prisel policejni zatah a ja a my 3 kamosi (spolupestitele) jsme sli sedet protoze nas socky z vdecnosti natrely (nikdy jsem jim neprodaval vse free nejsem dealer!!! )
dneska mam odpojenej zvonek nikdo my nesmi domu a kdyby nekdo snad prisel at mu dam na speka mu dam 5 seminek a poslu do hajzlu!!
at si kazdej zasadi pak nemusi somrovat a dostavat tim ostatni do pruseru a vam vcsem doporucuju serte na socky!!!
btw-kamos neni socka ale kolik tech kamosu jsou kamosi???opravdu jen par!!

Old Post 13-03-2006 v 13:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajda
Stálý Člen

Karma uživatele Pajda - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 214

sme nedavno/davno dali s bandickou zelatinky... supr zazitek, akorat byla trochu zima no a rano posledni spolecne misto u andela u tramvajek... zbytky jeste fungovali ale ze se rozloucime a jdeme si po svejch... a kamos, ze at ma jeste na brcko pred spanim. tak vytahnu krabicku a v tu ranu jak mouchy na cerstve hovno... snad sest sedm somraku a jeste navic takove obludy (a na tom elku) sme se jim na cele kolo zacli smat a radsi jsme sli pryc, ale mazec... asi jsme po ranu taky nevypadali nejlip, ale ja je videl jak takove ty obzivle stromy, co sli po ivankovi v mrazikovi...
a narodka jak je precpana bubakama...
za kamaradem kdysi na hlavaku prisel typek, prej jestli by mu nedal naky drobak, ze jeho stara dostala kramy a potrebuje vlozky... tak mu dal pade za originalitu..

Old Post 13-03-2006 v 15:02 PM
Pajda je offline   Profil uživatele Pajda   Find more posts by Pajda   Foto galerie člena Pajda   Click here to Send Pajda a Private Message   Add Pajda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 215

Někdy mě přemůže moje chut a nedočkavost na špekla (nemám nic ale chut velkou), a to pak třeba i jdu kolem partičky co hulí a jen se zeptam ...můžu ochutnat? Nic víc, nic mín...pokud jo, dám si prda, dva a snažim se aby kolečko pokračovalo...... Záleží ale jestli to jsou známí (hulim už jen se známejma), a záleží v jakym stavu sem.... dřív sem byl děsně nenažranej, a musel sem si zahulit za každou cenu - nebylo to příjemný ) ....Pokud u sebe něco mam a mam náladu na fain společnost (a to je pořád) tak si vždycky vybíram lidi a ty pak přepadávam a zhuluju...někdy když nemůžu nikoho známýho sehnat a chci si s někym zahulit tak jen tak jezdim, a kroužim po městě...a dřív nebo pozdějc mi někdo skočí před auto ( nebo dokonce do auta!!třeba na světlech)) a to je potom halooo, a hned se vytroubíme ! :-)

Old Post 13-03-2006 v 18:34 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 216

Když mám, jako že mám prakticky vždy, tak se podělim, no problémo a vlastně i rád, jelikož sem tak nějak na svůj výpěstek hrdej, ale pokud se oběví někdo a drze se vecpe a nebo: "tak už to kurva ubal", tak točim o 180° a hotovo! I kdybych měl kylo kopřiv, nedám ani za nehet, přez to nejede vlak!!! Hulba je vo pohodě, klidu a je to rituál, při kterým mě NIKDO nebude prudit! ...peace...

Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...

Wokap´s out 2oo5

Pokoušu tě!

Old Post 15-03-2006 v 22:19 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 217

Rád bych se s Vámi podělil o jeden příběh:

Jednou si jdu takhle pěkně zkouřený(z vlastních zásob) šlapu po depresivních chodbách naší školy. Velká přestávka. Přede mnou vidina lahodné sparťanské cigaretky.
U schodů v třetím patře si všimnu stojícího kámoše. Ruce založené u pasu, ostřížím zrakem šmíruje davy lidí procházející kolem.
Když si mě všimne, rázným krokem ke mě zamíří: "Zdar. Kde je Láslo(kámoš ze třídy se totiž lehce zmínil, že má ve škole nějaké g)?"
Usměju se a povidám:"Nevím, kamo, spíš už šel dolů na cígo..."
"Kurva!"rozloučil se se mnou známý.

Tahle věc by sama o sobě nebyla nijak zajímavá, kdyby...:

Na schodech ve druhém patře stojí druhý známý: "Zdárek, neviděls Lásla?" ptá se mě a šmíruje schody, jako kdyby na tom závisel jeho život.
Musel jsem se smát, hlavně, když sem dotyčného Lásla vážně potkal až venku, jak spokojeně(=zhuleně) pokuřuje. Jak se tenkrát dostal z budovy přes dvě hlídky je dodnes třídní záhadou.
Akorát okapová roura je od toho dne nějak zvláště poničená...

Be in Peace...please.

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 16-03-2006 v 07:40 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ezekiel1981
Nový Člen

Karma uživatele ezekiel1981 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 218

ceste lidicky to mate takhle vzdy budou lidi co nebudou mit a jenom vy musite vedet jestli se bavi svama kvuli senu nebo protoze se bavite uz dlouho aji bez sena ale rikam dopredu kupovat si travu je stejny jako ji prodavat tak radsi prijmejte a jak budete mit tak zas davejte aji kdyby to byla nejaka socka muzete mu vysvetlit ze sockovat a ani si nezasadit jednu debilni kytku nekde na balkone je docela trapne a ze jeho zavislost zivit nebudem..hulim pac mi to chutna a rad se chllubim kytkami kterym sem dal uz 4 roky sveho zivota ale ne pro stav ale pro ten pocit obcas zhulit nejakou tu socku

Old Post 26-03-2006 v 12:09 PM
ezekiel1981 je offline   Profil uživatele ezekiel1981   Find more posts by ezekiel1981   Foto galerie člena ezekiel1981   Click here to Send ezekiel1981 a Private Message   Add ezekiel1981 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lung Killer
Stálý Člen

Karma uživatele Lung Killer - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 219

kdyz se prisere socka tak vytahnu pytlik se susenou koprivou dam mu ho celej do ruky a reknu "tak si dej ale priste se ke me uz neser" a vetsinou uz nikdy neprijdou

TE-KA-MO-LO
trochu na palici

Old Post 26-03-2006 v 13:31 PM
Lung Killer je offline   Profil uživatele Lung Killer   Find more posts by Lung Killer   Foto galerie člena Lung Killer   Click here to Send Lung Killer a Private Message   Add Lung Killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 220

freshman: husty tohle ale uz dva roky nedelam, pote co jsem zahulil v krouzku asi 10 neznamejch lidi a o tyden pozdejc skoncil na Bulovce na infekcnim huleni je vo pohode i s cizima lidma ale ted uz si fakt davam bacha

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 26-03-2006 v 16:27 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frankie
Nový Člen

Karma uživatele Frankie - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

takych ludi by som v momente ukrizoval, ked o niekom viem ze nemoze zohnat alebo nema cash prave, tak mu samozrejme helpnem a su ludia, ktorych zhulujem dost casto, ludom, o ktorych iem ze maju ale seru sa do kazdeho kto huli ale nikdy oni nikoho nepozvali nenavidim

I`ve got F and C and I`ve got K too. So the onlything I`m missing is yoU.

Old Post 27-03-2006 v 16:21 PM
Frankie je offline   Profil uživatele Frankie   Find more posts by Frankie   Foto galerie člena Frankie   Click here to Send Frankie a Private Message   Add Frankie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 222

Jack: pokud ho nejde poslat drsne do prdele (nevypada na mlaticku ) zkus muj trik s cajem, zabira to. az ho priste potkas/te ubal mu brko z mixu tabaku a caje a dej mu poradne pohulit. mel by se zeblit jak alik a priste si to rozmysli

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 28-03-2006 v 09:34 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

2 deGEOT: Nevím, odkud jsi?

Old Post 28-03-2006 v 20:19 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

Noo všecko je možné, ikdyž on se povětšinou drží ve Valmezu a okolí. Takže máš štěstí^^

Old Post 28-03-2006 v 21:06 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:12 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 12 13 14 15 16 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás