Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od tgm.master Položky Objednávky 1x Bledě Modrá S-XXL (750,- Kč za kus)
14-02-2006 v 11:34 AM
kde je sakra problem? cekam uz skoro MESIC a ani 1 PM co se jako deje nebo spis nedeje . Pokud je to zpozdeni vinou neceho zavaznyho tak uz drzim hubu
Zdravím tgm.master. U mikin je v suvenýrech jasně napsáno, že se jedná o "předobjednávku". Kdybys napsal ke tvé objednávce na dobírku komentář (v Můj Grower -> Objednané suvenýry), dozvěděl byses, že nemáme stálý sklad mikin, pouze jednou za čas učiníme jednorázovou výrobu pro ty, co si ji takto "zamluvili". V tvém případě jsi termín těsně "minul" čili budeš muset být ještě nějakou dobu trpělivý. Vždy těsně před výrobou jsou ti co si mikiny zamluvili kontaktováni a je jim sdělen termín zaslání.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od shotone muzu se zeptat jakou velikost tricka by ste doporucovali na +-180cm vysky...sem celkem hubeny...nektere veci mam M a nektere L takze ani sam nevim jakou mam velikost )) diky moc
K tvé postavě z grower suvenýrů doporučuju triko M a mikinu L.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
K tématu: koupil jsem si dričku a kombo papírky a dostal jsem k nim i filtry sice už ani jedno nemám (čorka, ztráta, vypotřebování). Nad tou mikinou sem taky přemýšlel..hmm.. ani sme si nevšiml že sou v tolika barvách..že bych obědnal.. asi áno... líbí se mi
johnykrnda: tak to más asi hrubej model ze se ti rozpadá mezi prstama.... nechtel bych, jsem rad ze to svoje nemuzu ani poradne natrhat mezi prstama....
No jako, ze jsem cekal mesic na mikinu dokazu pochopit, protoze se museli udelat, ale kdyz mi prijde mikina s obrovskym napisem "Grower" jako je na trickach, misto mikiny co je vyfocena v suvenyrech, tak to uz fakt nevim co si o tom mam myslet. Presne takovou mikinu sem nechtel! Grrrr
Neviete mi niekto poradiť ako si objednavku zaplaťiť Intern.pladbou keď som zo SK? Nejak mi to nejde píše, že je zlý kód banky a ešťe to píta nejake udaje o banke. Ja mam Slovensku Spotiteľňu. Neobjednavali ste niekto o SK?
Koupil jsem si drtičku. Zásobník na materiál je dobrá věc. Štve mě ale, že u sebe po čase nedrží ty dvě drtící části. Já nemám odhad, takže toho nakonec nadrtím víc a co teď s rozdrceným zbytkem? Nasypat ho do zásobníku, kde mám palice a vytvořit si v tom pěknej maglajz? Nene. Nechat ho v drtícím prostoru? Nene - vysypal by se. Sfouknout ho ze stolu? Bohužel to dělám až moc často.