Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sancha: nemyslel jsem urychlovat smrt, to ne, já se těším na důchod, spousta času, budu u řeky chytat ryby Jen jsem chtěl podotknout, že mi je putna co bude po mé smrti (čím déle to bude tím lépe).
claune:mi to neni putna.Nekdy myslim na deti nasich deti.V cem si budou hrat....
trideni odpadu si nedovedu v panelaku ani predstavit.Nemeli by ty pet lahve vyrabet-vsechno do skla a vsechny lahve by byly vratne.Ti co maji malo penez by vsechny volne lezici lahve vysbirali a bylo by o neco cisteji :-)
praxe je ale takova,ze deti uz v materskych skolach maji vyhlasene souteze o nejvetsi pocet vicek z petek atd.
3.5 planety...
nektery ukazatele ale holt proste snizit nejdou - napr. doprava, kdyz holt musim do skoly dojizdet, tak musim, no - chodit pesky 300km by slo asi tezko...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!