Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 50 51 52 53 54 »
Autor
Téma 
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 817

battlestar galactica se stazim narne stahnout na DC je toho spousta dilu.. jinak SG a SGA mam cele, to me hrozne bavi

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 23-02-2006 v 22:14 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lister
Stálý Člen

Karma uživatele lister - 32% PěstitelskáKarma uživatele lister - 32% Pěstitelská

Příspěvek č. 818

Wokap: tam snad neni co chapat...;]

Jinak v posledni dobe jsem videl treba Kour, dilko z rukou Tomase Vorla.. perfektni..;] No a nebo Karlik a tovarna na cokoladu... ten je taky skvelej... jo a jeste Supersize Me..;]

"Pises-li v opojeni, cti po sobe strizliv. Pises-li strizliv, cti po sobe opojen."
A nikdy ne sam.
Muj prvni sklenik | Red Dwarf

Old Post 24-02-2006 v 08:58 AM
lister je offline   Profil uživatele lister   Find more posts by lister   Foto galerie člena lister   Click here to Send lister a Private Message   Add lister to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 819

zdravicko all , a co takto : Americka Krasa, Forest Gump, Kto Huli Ten Umi..

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 24-02-2006 v 09:11 AM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Budeh
Stálý Člen

Karma uživatele Budeh - 0% Pěstitelská

TO Kutas Příspěvek č. 820

SGA je naprosto psycho. výbornej serial opravdu.

Old Post 24-02-2006 v 09:20 AM
Budeh je offline   Profil uživatele Budeh   Find more posts by Budeh   Foto galerie člena Budeh   Click here to Send Budeh a Private Message   Add Budeh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 821

4Kutas: BSG mam prvni radu, druhou do sestnactyho dilu.
SG jsem zkouknul pred dvema roky kdyz to davali v TV uuuuuplne vsechny dily, nektery 2x

!

Po pár letech zpět.

Old Post 24-02-2006 v 11:11 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mastex
Nový Člen

Karma uživatele Mastex - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 822

V Poslední době jsem moc času na filmečky neměl,ale nedávno jsem shlídl francouskou "Píčovinu"Rrrrrrrrr,skouřenej jsem byl docela solidně a natlemil se u toho jako nikdy,sice tam melou samí sračky, ale právě to je na tom fakt hustý.Jestli jste to neviděli tak vřele doporučuji.No a pak takovou filmovou výtlemovou klasikou je Kurva hoši guten tag,to můžu vidět milionkrát a pořá se tomu tlemim a to si myslim že mi dá za pravdu většina.

Old Post 24-02-2006 v 11:19 AM
Mastex je offline   Profil uživatele Mastex   Find more posts by Mastex   Foto galerie člena Mastex   Click here to Send Mastex a Private Message   Add Mastex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thalos
Stálý Člen

Karma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 823

good:
-the shawshank redemption
-forest gump
-fillmy kevina smithe (naprosto skvostné, bohužel ne všichni si jeho humor obíbí; filmy: Dogma, Jay&Silent Bob Strikes Back, Mallrats, sháním Clerks!)
-Donnie Darko
-z nových věcí se dalo: Layer Cake, Lord of War
-dobrých filmů je hafec,jaxiteď vzpomínám : Pulp Fiction, Gauneři, Jackie Brown, čtyři pokoje, Woody Allen, Americká krása, Lola běží o život, The Dreamers, je toho hafec...
-seriály: reddwarf,futurama,pythoni,simpsni....aji anime se dá: trigun, ghost in the shell

je toho spousta ;D

Old Post 11-03-2006 v 13:00 PM
thalos je offline   Profil uživatele thalos   Find more posts by thalos   Foto galerie člena thalos   Click here to Send thalos a Private Message   Add thalos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 824

jedno slovo- BRAK -skvely film- odporucam vsetkym

Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.

Old Post 11-03-2006 v 13:20 PM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

filmy Příspěvek č. 825

Nevím jak vy,ale já mám rád když jsem "in high" kreslené a srandovní filmy.Oblíbil sem si "hledá se nemo".Pecka

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 11-03-2006 v 13:30 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 826

Včera jsem se nádherně zasekl na Pile (SAW)... Vážně prokoumanej filmík!!!

Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...

Wokap´s out 2oo5

Pokoušu tě!

Old Post 12-03-2006 v 10:38 AM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kaspars
Stálý Člen

Karma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% PěstitelskáKarma uživatele Kaspars - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 827

ja se podivam na cokoůi... ale fakt miluju "COYOTE WILDA" (road roner) to cloveka dostane na jinou planetu :-)

Old Post 12-03-2006 v 11:46 AM
Kaspars je offline   Profil uživatele Kaspars   Find more posts by Kaspars   Foto galerie člena Kaspars   Click here to Send Kaspars a Private Message   Add Kaspars to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RastaManiac
Stálý Člen

Karma uživatele RastaManiac - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 828

citace:
Původní příspěvek od Wokap
Včera jsem se nádherně zasekl na Pile (SAW)... Vážně prokoumanej filmík!!!

Dvojka je lepší kámo

100% ANTIDISCO!
Legalizuj srdcem,legalizuj hlavou ...

Old Post 12-03-2006 v 15:24 PM
RastaManiac je offline   Profil uživatele RastaManiac   Find more posts by RastaManiac   Foto galerie člena RastaManiac   Click here to Send RastaManiac a Private Message   Add RastaManiac to your buddy list     Navštiv homepage uživatele RastaManiac! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 829

konecne se mi dostaly do tlapek prvni dve rady serialu FUTURAMA. obe jsem sjel za odpoledne, BOMBA SUPER MEGA NaReZ.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 12-03-2006 v 23:43 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thalos
Stálý Člen

Karma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% PěstitelskáKarma uživatele thalos - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 830

klasické scény klasických filmů trošku jinak:
http://www.angryalien.com/

btw: futurama je ČUPR

Old Post 17-03-2006 v 12:24 PM
thalos je offline   Profil uživatele thalos   Find more posts by thalos   Foto galerie člena thalos   Click here to Send thalos a Private Message   Add thalos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 831

Tak se kouknete zhuleny na film NENAVIST, je to nejvetsi narez co jsem videl, teda jestli se chcete opravdu bat, nebyl jsem zhulenej, ale ozralej a to jsem to videl uz potreti. Husty je taky Hra o preziti1 a ted uz je i 2. Videl nekdo z vas tu Nenavist? A jeste Kdo huli, ten umi, Ja me druhe ja a Irena, Bozsky Bruce a Blby a blbejsi a nase filmy, taky Kurvahosigutentag(to bych mohl videt tisickrat aporad bych se tomu smal) a stary detektivky s Hrusinskym a je toho jeste hooodne

Old Post 17-03-2006 v 12:55 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brink
Nový Člen

Karma uživatele brink - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 832

Skouknu skoro vše,ale vposlední době mě dostal Skřítek.Nemá chybu

Old Post 17-03-2006 v 13:32 PM
brink je offline   Profil uživatele brink   Find more posts by brink   Foto galerie člena brink   Click here to Send brink a Private Message   Add brink to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:00 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 50 51 52 53 54 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás