Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
každej píše,že by investoval do sodíku,ale vžíjte se do role,že někdo na ten sodík prostě nemá a přitom chce taky pěstovat....a tak ho to začne nutit k improvizaci.......
2 Kerič: hele nevěš hlavu,byl sem na tom stejně,taky sem neměl prachy,tak jsem to rozjel pod úsporkama a taky sem vypěstoval brka,na který bude dost lidí z mýho okolí dlouho vzpomínat,takže to JDE!!!...a žádnej problém jsem v tom neviděl...........
2 nautik: no někdo nemá ani tu pětistovku..je prostě vidět,že nevíš,která bije,když mi nevěříš,že nemám ani zbytečnou pětistovku na skříň........a hlavně s tou výbojkou může Kerič ještě tak měsíc počkat...na růst se dost bežně používaj zářivky(úsporky) a sodík se nasadí až v květu....dost lidí to tak dělá a ještě sem neviděl nikoho,komu by se to tímto postupem pokazilo.......
2nautik: shodnem se na tom,že je potřeba mít prachy do začátku...vím,můžu se domluvit s kámošema a bylo by to o dost lacinější,jít do toho dohromady,ale když žiješ v malým městě,kde se všechno ví,tak neni moc dobrý dělit se o tom s někym...navíc,když máš skříň doma,a kámoši jdou do toho finančně s tebou,stejně to největší riziko neseš ty a jestli na tebe vlítnou blumy,kámarádi jsou z toho venku a JEN TY si to odskáčeš,protože se to pěstuje na tvým pozemku a JEN TY poneseš zodpovědnost.....je to o dost riskantnější...nehledě na to,že když pěstuješ sám,seš svým pánem a děláš si co chceš a kdy chceš.....
Cauky!
Hodne zdaru pri pesteni, jen pozor na tu vlhkost, pridej jeste vice kolem namocene uteraky, molitany a jestli to mas v pokoji, jak pises, tak zvlhcuj nekolikrat denne rozprasovacem.
Snad mas ve dnech tech kybliku dost der pro odteceni prebytecne vody do misek a puda v nich by mela byt vzdusna / pisek, keramzit /
Danku a Janku - krasne jmena :-) davej presne pod usporky, zda se mi ze ta vlevo je dost mimo. Skus si vice pohrat se stinitkama...
Hnojky bych zatim vubec neresil, alespon poznas jestli Tvi No name maj silnejsi genetiku. Mimochodem Good band No name :-)
tak drzim palce :-)
W.
2Wolker: v dnach tych provizornych kvetinacoch su dierky. poda je vzdusna je to substrat na orchydey(mal nasebe napisane ze vzdusna struktura) a je zmiesany z pieskom... toto som uz pisal sa mi zda. rastlinky su presne pod usporkami, hoci to na tych fotkach nieje vidno.
a s tym tienitkom by som sa radsej nehral- som rad ze vobec drzi pohromade
Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.