Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No roztahuji se 4.7krát, což je docela vysoké číslo. Bohužel systém mě tam strhává, ale mělo by být v zájmu každého slušného člověka, aby jeho index byl co nejmenší.
Jsem totiž sobec na úkor lenosti a když řeknu, že je mi budoucnost planety po mé smrti volná, bude to pravda.
Ach jo.
claune ..
to jako že zemřeš a už tě tu nikdy nikdo neuvidí? já teda doufam, že se sem ještě podívam, i když kdo ví kam směřujem, jestli je vůbec na co se těšit .. každopádně já měla pocit, že ekologové by ze mě zajásali, ale výsledek 5,3 .. no nezajásali, to je jasný.. promluvim si se svým egem ..
začnu víc třídit...
A PROPO MALÝ KURZ:
JAK SPRÁVNĚ TŘÍDIT PLASTOVÉ LÁHVE:
POKUD TŘÍDÍTE ODPAD, KONKRÉTNĚ PETKY, SPRÁVNÝ POSTUP JE TENTO - ODŠROUBOVAT VÍČKO, STRHNOUT NÁLEPKU A TAKY SUNDAT TEN PLASTOVÝ KEOUŽEK, KTERÝ JE KOLEM HRDLA A JE ZE STEJNÉHO PLASTU, JAKO VÍČKO.
DŮVOD JE JASNÝ .. KAŽDÁ TATO ČÁST JE Z JINÉHO PLASTU/PAPÍRU, A PŘED RECYKLACÍ SE MUSÍ ROZTŘÍDIT VŠE.