Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawim....jaká levná hnojka všude k dostání se vám nejvíc osvědčila na květ?? Myslíte že bych měl ostříhat výhonky novejch větví z vedlejších větví aby dávali sílu jen do nich?? a na ty co nesvítí světlo taky?? A co myslíte u A11 na tom obrázku? Tam jí svítí světlo na všechny a je jich dost. Neměl bych taky některý ostříhat?? Díky za rady a kritiky....zatim se mějte
Ja používam nejaké "engo",ale či je dobré neviem,iné som zatiaľ nepoužil.Ak nechceš kupovať originál hnojky,tak kúp niečo s vyšším obsahom P a K.Nejaké tie mikroprvky tam budú,alebo na groweri preferované(niektorými) OBM.Strihaj opatrne,nejakú tú zeleň tam nechaj,ja osobne by som to nestrihal zatiaľ vôbec,však načo.Na rast im to svetlo podľa mňa stačí.Ale zase môžeš ostrihať všetko,čo nechceš,aby tam bolo,takže spodné výhonky,ktoré by si aj tak na kvete odstrihol môžeš strihnúť,len jasné,že budú vyháňať ďalšie.Osobne by som to strihal tak,aby boli rovnako vysoké pri prepnutí.Ale keďže už ideš prepínať,tak to nechaj tak a počkaj.Strihaj až to,čo bude zbytočné,alebo zavadzať.Keď to v kvete moc ostriháš,pravdepodobne to bude vyháňať viac listov v paliciach.Však uvidíš a riaď sa srdcom
zdrawim všechny. Po větší pauze se opět hlásím s new informations. Kytí jsou už 5 dní 12/12. Zatím žádné větší změny. Ale chtěl jsem se zeptat. Protože se mi listy kytek dotýkaj a nemám žádnej větrák na ofuk, může se stát že by chytli plíseň? Jestli ano newíte nějakej dobrej preventivní homemade přípravek? Někde jsem tu četl že tabáková voda nebo co. Díky za rady, kritiky atd. Mějte se a pište
Invalida: prawda
ALL: A11 jentak nezastaviš!! každopadně jsem taky zvědavej jak to tady cápek ukočiruje, se stovkou to bude celkem husté!, ale nezbyde ti nic jineho než g13tky nakonec vypodložit...a to dost nevybíravě A11 zaštipuj co to de, po přepnuti už bych to nedělal a vy/ohejbal bych je brutalním způsobem, ale neponič je!
Díky za rady, o těch PC větráčkách už jsem uvažoval ale nakonec když mám skříň otevřenou po celej den a tím pádem tam proudí čerstvej vzduch neustále tak jsem myslel že je nebudu potřebovat. A jinak díky za příspěvky ohledně A11xMTF jen jedna inormace...já vím že kombinovat různé modely a vzláště INDIKY se SATIVAMI ...moje objednávka byla 5xG13 ale dostal jsem jako bonus ještě 1xG13 a 2xA11xMTF to jsem je měl vyhodit?? Já optimisticky doufám že to nějak vzládnu. Jinak díky že píšete a zatim se mějte
no vyhodit si je samozdřejmě neměl, ale viš co by možna pro tebe bylo lepší/vyhodnější? z tech a11 udelat nejakej ten řízeček a šoupnout je pak třeba za okno jako windoor, tam by si je ješte chvilku podržel a pak bys je prdnul ven...za tim voknem se ti ešte dost vytahnou což neni na škodu...myslim, že 6 G13tek pod 100w není málo...ale jak chceš...
hele....wem to logicky...zacínas... takze kdyz se dostanes na 1g/w tak to bude pekny...mas 100w na 8 kytek....100g na 8 kytek.....to mas 12,5g na kytku...to je slabý...když uděláš 50g na 2 kytkach (kvuli zachovani rozmanitosti)....bude ? lepši?
hele to by bylo hadaní...jak jsem psal ...tak mam ted ten samy problem...proto to alespon nezastipuju...aby se to moc nevetvilo...stejne to u ty g13 moc nezabira...doufam v kompaktni pali....čky...(s ohledem na vynos)....
Zdrawim všechny.....tak jsem se byl poohlédnout po hnojce na květ a zjistil jsem že OBM nikde nemají a už se neprodává. Dříve jsem si chtěl koupit nějaké značkové hnojky ale potom sem musel kupovat řadu jiných věcí, takže na značkové nemám prachy. Newí někdo jaké jiné hnojivo je dobré na květ?? Na květ mám hnojivo NPK 15 6 30 + 3Mg....ale řekli mi že je to dost nevhodný kvůli obsahu dusíku. Raďte, pište kritizujte. Díky moc