Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Základní Pěstitelské Informace » Sklizeň
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7
Autor
Téma 
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

gustav makovec - svit na ni.Ona se na 80 procent vzpamatuje.Nezapomen ji zalejvat..Mozna by bylo jednodussi si sehnat rizek no..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 29-09-2005 v 19:54 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Palec dolů dnes konečně Příspěvek č. 82

trocha času,ale s kytkou je to na pohled špatné...příšče přepnu na růst aspoň týden před ostřihem, ..nevěším hlavu,třeba se ještě vzpamatuje.. hezkej podzim, krátka zima,jaro je tu znoova...kouří se dobře ! Tak ať se i Vám hustě kouří z komínů !!!

Old Post 06-10-2005 v 18:33 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

tak to je asi konec

...

Old Post 07-10-2005 v 02:32 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulimír
Stálý Člen

Karma uživatele hulimír - 68% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 84

.............in dominum patre

Old Post 07-10-2005 v 19:22 PM
hulimír je offline   Profil uživatele hulimír   Find more posts by hulimír   Foto galerie člena hulimír   Click here to Send hulimír a Private Message   Add hulimír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Karma uživatele gustav makovec - 27% PěstitelskáKarma uživatele gustav makovec - 27% Pěstitelská

Zdraví konečně Příspěvek č. 85

zas trocha času a tak Vám povím pohádku,jak jsem vařila konopnou mast...
Bacha ! jak jsem již jednou zmiňoval,jsem začátečník,tak si moc příklad neberte ! je to pouze jeden z dalších mých pokusů...
PS : kytka to nepřežila,dejjíPánbůhvečnouslávu.
Úroda byla, tak co s tím,že,zhulit to by bylo pěkné,leč nebudem pouze hřešit…
Přečetl jsem návod,několikrát, a pak jsem to stejně udělal po svém,jako vždycky…
Dostal jsem do ilegalitky zbytky listí , přidal jsem svoje a rozdrtil v rukou na drobno.Listoví bylo suché,zapoměl jsem.Drti –frakce jako bylinkový čaj-bylo tak 1litr,spíš víc.Občas něco chci udělat důkladně a tak se stane že to přeženu, jako asi i nyní…Zalil jsem to vodou a vařil pár minut.Voda-hnědý schajrajt..Smrádek jak psí kšíry,mi teda nevadí,ale stará cosi pyskovala…Tak jsem to scedila, a zopakoval ještě 4*.Poté jsem přidal cca 2 energitkové piksličky jemně nařezaných a usušených palic své produkce a zase zalil horkou vodou. Poté jsem přidal ½ kg vazelíny z lékárny a ½ kg sádla škvařeného,z penisomarketu.Vařil jsem to tak 3 hoďky a více,dosti vody se odpařilo.Následující dny jsem ztuhlý škraloup tuku defloroval,vylil vodu,stále zelenou..,dolil vodou vřelou z konvice rychlevařící,povařil a tak dokola celý týden..Vody nezbývalo mnoho, snažil jsem se špenátek udržovat co nejvíce v tekutém stavu,říkajíce si,že se účinné látky budou rozpouštět lépe…Po týdnu jsem přecedil celý hrnec do jiného,drbačka,vše zahumuseno,mírné popáleniny se automaticky hojí mastí která je na všem okolo…Stará pičuje. Vymačkanou drť jsem opět povařil ve vodě,maximálně chci vytěžit tuk, nestojí to asi za to,výtěžek jest na pracnost nepatrný…Koupit do domácnosti pořádné síto..Mast relativně čistá + ta z drti je opět vařena s vodou- k pročištění,leč chlorofyl se odstranit nedá,zmetek jeden. Za horka přecezenou mast i s vodou jsem nechal zchladnouti,čistý tuk pak přejel mírným klokotem k odstranění zbytků vody a nahřátí THC na potřebnou teplotu ke zvýšení účinnosti.Je to kurva dost zelené,na můj fkus..Poznatky : pravděpodobně jsem měl mnoho listoví, málo jsem vyvařil chlorofyl,dlouho jsem to vařil-chlorofyl se lépe rozpouščel, snad taky tak dobře i THCCBD ATD…Nekvasil jsem,neuznal jsem to za vhodné. No, uvidíme….. Začněte kritizovat ! Jsem žádostiv ! Ego,mrcha,rozplynulo se v konopném dýmu…snad to unesu. Smradův egzém vyfotím,bude se mazat povinně 3* denně, výsledky k porovnání zveřejním, bohužel až zas bude trocha času…Stálé zdraví GROWEŘI !

Old Post 30-10-2005 v 22:51 PM
gustav makovec je offline   Profil uživatele gustav makovec   Find more posts by gustav makovec   Foto galerie člena gustav makovec   Click here to Send gustav makovec a Private Message   Add gustav makovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Pohodička již jsem taky Příspěvek č. 86

vařil čokoládu,podobný postup,100% potrav.tuk,menší množství materiálu.Teď už nic vhodného na pokusy nezbylo a do dalšího podzimu daleko,začínám šetřit....
Poznatky :nežrat moc k večeru,déle to trvalo,než to přišlo,pak spánek,pjekný,leč čokoládka prochází trávícím traktem a vstřebává se rovněž na jeho konci-tedy ve tlustém střívku- v nevhodnou dobu,no a tak jsem si to v práci pjekně užil...

Naposledy upravil gustav makovec 30-10-2005 v 23:15 PM

Old Post 30-10-2005 v 23:03 PM
gustav makovec
Stálý Člen

Palec nahoru posl. Příspěvek č. 87

je to ale bezva koníček......

Old Post 30-10-2005 v 23:09 PM
gustav makovec
Stálý Člen

Obecné nové minikytky Příspěvek č. 88

zasel jsem v únoru,kytky kvetou,zasel jsem pro jistotu dvě,co kdyby,no a mám pěkný pár,zas se mi tu přírodu nepodařilo bez lamp odrbat...Jsem zvědav co z toho bude.....chtěl jsem je totiž ku podzimu opět přepnout k růstu...soutěžím opět o titul Mengelegrower...

Old Post 07-03-2006 v 18:52 PM
gustav makovec
Stálý Člen

další foto Příspěvek č. 89

zahulíme,uvidíme....

Old Post 07-03-2006 v 18:55 PM
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

zdar gustave!

aaaach další kytičky...
předpokládám, že nevíš copak to jest?

ještě bych dodal k tý kytce o minulém roku, že byla moc pěkná...
jak sem si to celé pročítal úplně sem se do toho "zažral", říkal sem si jen to nezkol tak brzo, ještě dost času a na další stránce vidím, jak ji ještě necháváš na radu někoho být.... ták se mi ulevilo
řekl bych až napínavé počteníčko...

jinak jestli si ještě vzpomínáš ty 3 malý v tom truhlíku, dokvetly taky?
nějak mi to uniklo...

dále, pěkný dobrůtky si vaříš

a ten páreček vypadá podobně jako to z minulého roku!
to sou ony zbylé semínka???

jinak držím, pěsti pro hodně štěstí!
K+ samozřejmost

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Old Post 08-03-2006 v 00:35 AM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gustav makovec
Stálý Člen

Obecné zdarecdíkec Příspěvek č. 91

rozhodně bych své výsledky tak kladně nehodnotil...více méně jsem příkladem toho,co vše je ještě příroda schopna snést...
kytky noname,semínek jsem dostal víc,ale zahub rostlinky...tak jsem víc nesel...řízky z loňských pokusů dozrály ve své velikosti ,již jsou zpopelněny...

Old Post 08-03-2006 v 18:11 PM
gustav makovec
Stálý Člen

Obecné kytky Příspěvek č. 92

rostou a kvetou...

Old Post 12-03-2006 v 19:22 PM
gustav makovec
Stálý Člen

ještě Příspěvek č. 93

2 pohledy..

Old Post 12-03-2006 v 19:24 PM
gustav makovec
Stálý Člen

CO Příspěvek č. 94

by jste řekli,že jsem proved.........
Hádají správně Ti,co říkají:
Snad je ten debil neopýlil......
JO ! OPYLOVAL jsem poprášením blizen pylem , třepajíc samcem nad samicí...brutální sodomakomora...

Old Post 20-03-2006 v 19:29 PM
gustav makovec
Stálý Člen

no, Příspěvek č. 95

uvidíme,co se z toho vyklube..jaro je tady,tak ať Vám to roste !

Old Post 20-03-2006 v 19:32 PM
Kapka1
Stálý Člen

Karma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% PěstitelskáKarma uživatele Kapka1 - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

hele - jaktoze ti tam tak sviti slunicko? jak je mozny ze ti kyticky vyrostou takove velke, zrovna tedka kdyz je zima a je hnusne? To vam tam furt sviti? Ja mam okno na jih, zasel sem, jenze se strasne tahla az to neutahla a ola se

Automatické zavlažování pomocí keramických kolíků Tropf Blumat BIO Tree Grow 2005 aneb BIO pěstování na stromech Jak na pěstování Šalvějě Divotvorné v našich podmínkách Pěstování Tabáku Virginského na balkoně a doma Lady SALVIAOd semínka po doutník aneb pěstování Virginského Tabáku! BIO terrace GROW 2006 aneb BIOlogické pěstování na balkoně! Psilocybe Cubensis aneb pěstujeme domácí lysohlávyKompletní stavba indoor skříne od samého začátku!
Tam, kde něco končí, začíná něco jiného, možná lepšího...

Old Post 21-03-2006 v 12:51 PM
Kapka1 je offline   Profil uživatele Kapka1   Find more posts by Kapka1   Foto galerie člena Kapka1   Click here to Send Kapka1 a Private Message   Add Kapka1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás