Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 6x G13xBW, 2x A11xMF pod 100w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
rasta2
Stálý Člen

Karma uživatele rasta2 - 85% PěstitelskáKarma uživatele rasta2 - 85% Pěstitelská

Obecné 6x G13xBW, 2x A11xMF pod 100w Příspěvek č. 1

Zdarwim všechny growery a zároveň vás chci nabádat ke kritice a radám (přece jenom jste zkušenější). Toto je můj první indoor. Takže k věci:
Pěstírna: ze skla 44x40x100,
slunce: HPS 100 W
hnojivo: růst- krystalon start, květ - kristalon plod a květ ( ale uvažuji o něčem lepším)
modelky: 6x G13xBW, 2x A11xMF (později možná přibudou 2x JH)
substrát: pro pokojové rostliny

Momentálně jsou již 12 dní na 18/6 a na květ se chystám ve středu nejpozději v pátek. Slyšel jsem že G13 maj malý výnosi ale zase dobrou kvalitu tak doufám že mi to hodí alespoň 35g ze všech 8 kytek (ještě newim jak jsou na tom A11xMF s výnosem). Raďte atd. díky moc a zatim se mějte

Old Post 04-03-2006 v 10:20 AM
rasta2 je offline   Profil uživatele rasta2   Find more posts by rasta2   Foto galerie člena rasta2   Click here to Send rasta2 a Private Message   Add rasta2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta2
Stálý Člen

Karma uživatele rasta2 - 85% PěstitelskáKarma uživatele rasta2 - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Tohle jsou týden staré fotky další budou v pondělí....pište, raďte kritizujte.

Old Post 04-03-2006 v 10:27 AM
rasta2 je offline   Profil uživatele rasta2   Find more posts by rasta2   Foto galerie člena rasta2   Click here to Send rasta2 a Private Message   Add rasta2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrandmammGANJA
Stálý Člen

Karma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% PěstitelskáKarma uživatele GrandmammGANJA - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Peqne kitky,dobra genetiqa,vypada to moc nadejne.
Pišeš že maš pestirnu zo skla ?Na tych fotqach to ta moc nevyzera ?
Je to prvda ?To si potom moc pri skrinke v noci asi nepospiš,bo ja som mal na skrini par malych škaročiek vedla vetraka a v noci to svetilo jaq v Lucerne.Inaq to faqt vyzera pekne,čisto a vychytane.

Kamo,každopadne K+ si určite zaslužiš.
Len taq dalej a nek sa dari,zdar !

Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !

Old Post 04-03-2006 v 11:58 AM
GrandmammGANJA je offline   Profil uživatele GrandmammGANJA   Find more posts by GrandmammGANJA   Foto galerie člena GrandmammGANJA   Click here to Send GrandmammGANJA a Private Message   Add GrandmammGANJA to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrandmammGANJA! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta2
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

jo jak říkám, ze skla ....po stranách bílá fólie takže to v noci moc neprosvicuje. diky za karmici....
pište, kritizujte atd. díky

Old Post 04-03-2006 v 12:13 PM
h@nk@
Stálý Člen

Karma uživatele h@nk@ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

mno takhle to vypadá dobře,už sem zvědavej na další fotky...jinak k tomu sklu:musíš to mít ůplně izolovaný protože až přepneš na 12/12 tak aby ti do ní nepronikalo vůbec žádný světlo...jo a jeste k tomu hnojivu,je to jen muj osobní názor ale ten kristalon bych vymenil za neco jinyho(Biobizz,Plagron,Bionova,Advanced hydroponics,general...)...třeba do začátku dvousložkový Bionova SoilSupermix a pak bys jen dokoupil něco víc nakvět,...nebo jestli máš dostatek financí tak můžeš zainvestovat do něčeho lepšího(doporučuju Plagron),nebo popřípadě koupit i ňáký vychytávky(Phytamin,ňáký enzymy...)..záleží kolik chceš nvestovat no ...tak ať se daří

Naposledy upravil h@nk@ 04-03-2006 v 12:38 PM

Old Post 04-03-2006 v 12:32 PM
h@nk@ je offline   Profil uživatele h@nk@   Find more posts by h@nk@   Foto galerie člena h@nk@   Click here to Send h@nk@ a Private Message   Add h@nk@ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Genaro
Nový Člen

Karma uživatele Don Genaro - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Zdravím,Kámo máš to pěkné a 100w je v klidu na ten prostor.Nechci nějak prudit,ale snažil bych se udělat těm kiti stejné podmínky.Ty květináče bych asi koupil stejně velké a trochu to zastřihl,potom ti nemusí být líto,že ti tam nějaká kiti strádá.Ináč k těm hnojkám,každý má svůj pohled na věc.Osobně se mi osvědčil kristalon start a přidávám ještě vermesfluid,což je velká věc 980ml stojí asi 70kč a dávkuje se 35ml/1l za 7-10 dnů, můžeš postřikovat i zalívat a seženež ho skoro všude.Myslím že bys to ještě stihl a byl bys překvapen.Měj se

Old Post 04-03-2006 v 14:49 PM
Don Genaro je offline   Profil uživatele Don Genaro   Find more posts by Don Genaro   Foto galerie člena Don Genaro   Click here to Send Don Genaro a Private Message   Add Don Genaro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Don Genaro
Nový Člen

Příspěvek č. 7

Jo ještě něco,možná blbě vidím,ale ty máš uvnitř tumivku?Vím,že sklo nehoří,vlhkost je však sviňa a to teplo.No nic,jestli se pletu,tak promiň.Jinak hodně zdaru

Old Post 04-03-2006 v 15:00 PM
Don Genaro je offline   Profil uživatele Don Genaro   Find more posts by Don Genaro   Foto galerie člena Don Genaro   Click here to Send Don Genaro a Private Message   Add Don Genaro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta2
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

zdrawim, jo mám tam uvnitř tlumivku, je to blbý ale zatím nemám prostor abych ji dal jinam.....teplota ve skříni okolo 29 stupňů. Ohledně toho pronikání světla tak to mám udělaný tak že svítim přes den a přes noc je to vyplí, takže světlo nemá šanci proniknout. Díky za příspěvky a mějte se....fota budou v pondeli

Old Post 04-03-2006 v 16:38 PM
dalas
Stálý Člen

Karma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% PěstitelskáKarma uživatele dalas - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Čchau, co je to za model v tym bilém kyblu(ten nejvetsi) myslim ze stim budes mit problemy, ja byt tebou tak se to snazim vsechno drzet ve stejny vysce, ale je to tvuj 1. indoor takze sam poznas co priste udelat atd.
Tlumivku ven! v lete poznas proc:-)

S hnojkama maji puavdu, kristalon dej mame na muskaty a radsi si kup neco jinyho.nejlevnejsi varianta je jak znamo Wuxal(rust) a OBM(kvet)

Jo a lampu trochu niz jinak se ti budou moc tahat a preroste ti to.

tot vse a mej se.

Chronic, Mazar-bubler, 400W-Sklizeno
PwP-bubler,400W--Sklizeno
JH, PoG - Bubler, 400W-Sklizeno
Zabezpečení pěstírny aneb využití mob tel.

Old Post 04-03-2006 v 16:56 PM
dalas je offline   Profil uživatele dalas   Find more posts by dalas   Foto galerie člena dalas   Click here to Send dalas a Private Message   Add dalas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inVALIDa
Long Vehicle

Karma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% PěstitelskáKarma uživatele inVALIDa - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

A11xMTF... brutalne se tahne do vysky (ne moc ok pro male wataze)
po prepnuti na kvet leti nahoru do min. poloviny kvetu.....

yMIXxG13 ... pokud vim (co jsem cetl...) tak g13 krizenci kdyz zacnou kvest tak se skoro vubec netahnou nahoru... (tohle by melo platit jelikoz je v tom BlackWidow (coz neni extremni sativa...))
______________________________________-
tzn...
podle me jsou tam ty A11crosy navic...

ostatni jsem necetl... karmit se bude casem ..

keep growin

Naposledy upravil inVALIDa 06-03-2006 v 16:58 PM

Old Post 04-03-2006 v 17:11 PM
inVALIDa je offline   Profil uživatele inVALIDa   Find more posts by inVALIDa   Foto galerie člena inVALIDa   Click here to Send inVALIDa a Private Message   Add inVALIDa to your buddy list     Navštiv homepage uživatele inVALIDa! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rasta2
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Jo to mne bylo take hnedka jasne jak jsem je videl (A11xMF) ale zastrih sem je a ohnul....takze uz nerostou....a G13 je uz dohanej.....jsou za A11 o 4cm. Doufam ze to vyjde a budu z toho mit alespon tech 30-35g. Tu hnojku koupim na rust by bylo uz na nic tak na kvet OBM.
Jo jinak diky za kritiku a piste dal.

Old Post 04-03-2006 v 17:45 PM
Don Genaro
Nový Člen

Příspěvek č. 12

Zdarec ten vermes...co jsem ti doporučil by se hodil i teď, kiti ještě hrubě porostou a on by jim pomohl,kromě toho má i jiné přednosti(prevence proti plísním,překyselení,zvyšuje celkovou odolnost kiti,zvyšuje množství qětu,snižuje poškození savým hmizem)a hlavně je přírodní,ekologický.Na qět používám kombinaci alga-bloom(qět)+pythamin od plagronu a na posledních 10dnů final solution od ah.Mám s tím nejlepší výsledky,např. oproti kristalon qět až 1/2větší výnos a lepší chuť.Poměr cena/qalita velmi výhodný a pokud máš někoho ve svém okolí,s kterým se na to můžeš složit,tak ani moc neutratíš a spousta věcí ti zbyde na další grow.Další výhoda je,že se už nemusíš moc starat co tomu chybí,protože v těch hnojkách je vesměs vše.Nic nenutím a ani nechci aby to tak vyznělo,chci ti jen sdělit k čemu jsem se dopracoval a co se mi zdá být optimální(pokud nepíchaš bankéřovu dceru:-))jak finančně,tak i pro dobrý výnos.OBM no nevím,asi furt lepší než samotný kristalon,ale dalo by se udělat víc.Prudím jen proto,že první grow je důležitý pro další vývoj pěstitele.Někteří tomu nedají co by měli a potom zahořknou a serou na to(vzhledem k směšným výnosům).Ináč pod kilem se v klidu můžeš těšit na vyšší výnos než uvádíš.Taky jsem ho měl a i s obyč. kristalonem lehce hnojeným jsem se dostal na dvojnásobek.Záleží i na tom,jak ty kiti natvaruješ a prostříháš,aby využili všechen prostor a hlavně světlo.Hodně zdaru v pěstu

Old Post 05-03-2006 v 11:30 AM
rasta2
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

zastříhnuto a ohnuto mám takže A11 uz rostou jenom bocni vetve. Díky za rady ohledně těch hnojiv a kdyz sezenu ten vermesfluid a potom bych chtěl přikoupit třeba taky OBM nebo B'cuzz PK 13-14 a ke konci final solution...
Díky moc za karmice, rady kritiky a pište dál jste zkušenější.
Zítra budou fota
Zatim se mějet.....

Old Post 05-03-2006 v 12:36 PM
rasta2
Stálý Člen

Obecné 14 dní 18/6 Příspěvek č. 14

Tak menší update....G13 se krásně rozvěvili a jsou z nich takový bonsaje. A A11xMF tak po zastřižení už nerostou jenom jejich vedlejší větve o což jsem se snažil....asi ve středu jdu na 12/12. Tak díky za kritiky, rady, typy, karmice atd. Díky moc a pište dál.

Old Post 06-03-2006 v 15:14 PM
rasta2
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

fota budou zitra

Old Post 06-03-2006 v 15:20 PM
rasta2
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Foto 14 dní 18/6....mě květinářství

Old Post 07-03-2006 v 14:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás