Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11
Autor
Téma 
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

2:TOXIC...SG Skoro něco podobnýho se mi taky stalo. měla sem vysázeno a aby byly kytičky trošku na sluníčku tak sem je dala normálně na férovku na parapet mezi svíčky. když byly trošku bigger tak naši vždycky když přišli a ty svíčky tak podivně zkoumali a furt se jim něco nezdálo... no celkem psycho. rači sem je pak vykopla (jako ty kytky)

no a jinak moje rodiče nepobíram. chodim domů zkouřená, kolikrát fakt moc nasračky, voči jako západ slunce (fakt moooc krvavý) a oni si se mnou vesele povídaj a diví se jaká je se mnou prdel...

Old Post 14-06-2005 v 18:58 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

hajnrich:ty si to predstavujes jak hurvinek valku.chceme legalizaci prave proto aby nasi rodice zjistili ze to asi neni zas tak hrozne jak si mysli.je mnohokrat tezsi se o tom bavit s rodici a presvedcovat je kdyz vis co vsechno tim muzes zpusobit.naopak cizi lidi ti nemuzou nic a je lehci je o tom presvedcovat.nechapu jax to mohl napsat bud mas liberalni rodice nebo jsi z decaku

...

Old Post 14-06-2005 v 20:27 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

NECHÁPU - jak je možný že vám rodiče po osumnáctym roce života krafou do toho jestli hulíte nebo pěstujete - a jestli argumentujou tim že vás živěj tak ste jelimani vyhulený že se nezvládáte živit sami - výmluvy typu škola neberu - každej má možnost si při škole vydělat tolik prachů aby moh bydlet sám a uživit se

Snark in the System

Old Post 15-06-2005 v 11:22 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

No předně všechny zdravim jelikož je to můj první příspěvek a že jsem tak hodný tak bude ještě s hackama a carkama. Začal jsem pěstovat nedávno,chtěl jsem jen něco předsadit doma a hodit to ven.Jednou jsem zapomněl květináček na okně když byli rodiče doma a babička hned na mamku prý co to tam vysadilano tak jsem řek že je to moje a oni hned co to je- marihuana??no musel jsem s pravdou ven. Prý ale nebudeš to kouřit že? no ehmm...nechtěl jsem jim lhát...máti byla trošku namíchlá ale dal jsem jí přečíst článek z legalizace.cz a řekla že to teda můžu zkusit(kdyby jen tušial...No byl jsem zvědavý co na to tatík...řekl že je to lepší než tvrdý chlast a aspoň mám ňákou zábavu.Takže celkem pohoda...teda až na to že máti to teď vykládá každému rodinému příslušníkovi a zítra jedem na rodinný sraz takže už se netěším.Doufám že to není moc zmatené a ještě jednou všechny zdravím a pozdravuju

Old Post 17-06-2005 v 12:00 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuře
Nový Člen

Karma uživatele Kuře - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

U mě to je jiný nevím jestli to mám dobré nebo ne otec by to možná pochopil a řekl je to tvůj život žij si ho podle gusta já si vždy říkám život je takovej jakej chceš aby byl ... s matkou je to těžší jí něco vysvětlit i když máte dobré argumenty tak pro ni nejsou dost dobré a opakuje to své jak zde někdo řekl '' JA CHCI BUM ZMRZLINU BUM BUM ...''
Ale stejně mám na balkoně 8 rostlin a jedna už je dost aktivní jsou to NONAME ale mě to nevadí moje první pěstování
Dneska pojedu pro žárovky takže si postavím svojí skřín
Jen abych to uzavřel rodiče chápou jen to co chápat chtějí a vidí to jak oni chtějí vidět.
Díky všem

Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.

Naposledy upravil Kuře 18-06-2005 v 12:55 PM

Old Post 18-06-2005 v 12:33 PM
Kuře je offline   Profil uživatele Kuře   Find more posts by Kuře   Foto galerie člena Kuře   Click here to Send Kuře a Private Message   Add Kuře to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Mě to rodiče povolili uplně v pohodě akorát že řekli když s tim budu kšeftovat tak mi rozšlapu pěstírnu (nevim sice jak když je ze dřeva) a urazej hlavu njn... Tak sem řek že to budu mít na léčení na kolena

Old Post 26-02-2006 v 19:53 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 167

zatimco nechat se živit, šatit atd atd a stěžovat si že rodiče nechtěj mít doma u sebe plantáž je těžce košer
odejít od rodičů musíš jednou stejně - důvodem je generační nekompatibilnost - konkrétní záminka už je v podstatě lhostejná

Snark in the System

Old Post 27-02-2006 v 04:03 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

...me by asi vadilo kdyby mi kluk bral hnojky a tak...jinak at si za svoje klido pestuje...
edit:...no a samozrejme by s tim nesmel smelit...

Old Post 27-02-2006 v 12:45 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thiaky
Nový Člen

Karma uživatele thiaky - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

citace:
Původní příspěvek od bubik
...me by asi vadilo kdyby mi kluk bral hnojky a tak...jinak at si za svoje klido pestuje...
edit:...no a samozrejme by s tim nesmel smelit...

Adoptujes me sry za OT

Old Post 28-02-2006 v 18:28 PM
thiaky je offline   Profil uživatele thiaky   Find more posts by thiaky   Foto galerie člena thiaky   Click here to Send thiaky a Private Message   Add thiaky to your buddy list     Navštiv homepage uživatele thiaky! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Speady
Nový Člen

Karma uživatele Speady - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

vydíte já sem eště u rodičů a stačilo mi koupit si petlici a zámek a říct že si ve sklepje dělám velkou dílnu

Old Post 01-03-2006 v 17:43 PM
Speady je offline   Profil uživatele Speady   Find more posts by Speady   Foto galerie člena Speady   Click here to Send Speady a Private Message   Add Speady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Risan
Stálý Člen

Karma uživatele Risan - 65% PěstitelskáKarma uživatele Risan - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

přesne tak reefer u nás nejde o to že by to bylo škodlivé nebo neco takeho ale jde o fízly bo naši jsou s nich uplně posraní.

Old Post 01-03-2006 v 18:52 PM
Risan je offline   Profil uživatele Risan   Find more posts by Risan   Foto galerie člena Risan   Click here to Send Risan a Private Message   Add Risan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marshall47
Stálý Člen

Karma uživatele Marshall47 - 87% PěstitelskáKarma uživatele Marshall47 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

No já myslim že když máš aspon trochu tolerantní rodiče tak se vždycky dá dojít k nějakýmu kompromisu... Já mam problém ale trošku jinej. Mam o pět let staršího bráchu kterej hulí už od 15 a je mu 23. Jednou to ale vyšlo najevo když rodiče na nějaký sešlosti se známýma se bavili o ganje a jedna známá že prej jí jednou něco dal a ona že to vozí v autě :-) Tak přinesla nějakou šíšu marockýho hašiše (podle toho co sem slyšel tak to prej byl hroznej mrdec) a smotlo se brko a brácha že si zahulí s nima a podle toho jak to kouřil tak někdo poznamenal že to asi není poprvý... a už to bylo. Vzali to ale v poho a brácha mohl pěstovat doma na zahradě a máma občas hulila s nim... :-) Dneska už brácha bydlí sám a já tu žiju ještě s rodičema dokud nedodělam školu.. Ted ale ten problém, bydlí s náma v baráku babička která je dost stará, každej den se cpe hroznýma haldama prášků a různým svinstvem a je z toho úplně mimo !!! Vona ví že hulím ale má různý haldy a myslí si o mě že sem hroznej feták a deeler a nikdo jí to nevymluví. A to má ještě jiný zajímavý představy o světě ale to je na dlouho... Problém je v tom že kdybych chtěl si doma udělat indoor tak se rodiče bojí toho že jí jednou třeba hrábne a zavolá na nás benga. Navíc si myslí že z nás máma udělala fetáky a hrozně ji nežere :-( takže je to celý naprd! A neexistuje žádný řešení. Můžu si udělat skřín třeba u kámošů ale to už není ono...

*** Ubírám se jen svou vlastní cestou ***

Old Post 01-03-2006 v 19:36 PM
Marshall47 je offline   Profil uživatele Marshall47   Find more posts by Marshall47   Foto galerie člena Marshall47   Click here to Send Marshall47 a Private Message   Add Marshall47 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás