Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja som len cital na nebohom OG, ze aj ked samotna G-13 je vacsinou genofondu indica...casto sa prejavi hlavne pri krizini s inymi modelmi (Haze, Berry a Widow) sativa vlastbosti, a nemyslel som len strukturu listov, ale aj rychlost rastu pri zaciatocnej faze kvetu...a samotna doba kvitnutia....
Dle mne to len kazdopadne nebude klasicka Indica:-))
Ale vyzera krasne!!
Grycon: hustě hustě, myslim, že si to přepnul v ideální vejšce, jen jsem z tvejch threadu nigde nevyčet rozměry skříně?? asi sem spatne koukal..kolik to teda bylo celkem dní na 18/6? 28? jsou to krasný kyti i krasnej list Mysliš, že bude nějakej velkej rozdil ve vynosech, když srovnaš buddhu a g13? tu g13 nejak vohejbas nebo prostrihavas od listi co stiní?, páč jsou fakt bigozní na tak malou rostlinku... jinak parada, že jedou takhle pěkně stejne...bude to mňámka jako prase!
Původní příspěvek od Grycon Přemýšlel jsem o tom, že bych míto té 100w HPS tam hodil 100w MH na vyvážení spektra.Myslíte že to pokvete líp?
Dať ich tam spolu,tak určite
Ale pokiaľ by to pod MH kvitlo lepšie,už by sa to asi roznieslo a ľudia by tam radšej dávali MH a nekupovali by(poniektorí) dve
Tak sorry,som to zle pochopil Myslel som,že chceš vymeniť jedinú HPS za MH .Až teraz som si uvedomil,že tam máš HPS dve.No,možno má puljec pravdu,ale ak by išli z jedného tienidla...možno by to stálo za pokus.Na kvantite by sa to asi neodrazilo,možno kvalite ,práveže som o tom tiež len počul(čítal),takže osobné skúsenosti nemám.
ocet nic s kytkama snad neudela, kdyz se dava do skříně třeba se sodou na vyrobu CO2..., ale nesmiš to na ty kytky kapat, to je asi jasny... mě to taky začina pekne smrdet, ikdyz tam mam pachač, vubec to nestiha pač ma jen 160m3 a muj odtah ma nejakejch 350m3..., takze asi proto?!