Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Případ 13.4.2002
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Kmente pozor. Pokud já mám informace, tak v Holandu můžeš mít legálně jen 5 kytek na osobu a kdo má víc, porušuje zákon. Nevím jak je to teď ale tuhle informaci jsem dostal před dvěma lety od maníka, co se pěstováním trávy v Holandu živí. Pozor na to.

A k tomu případu:
1.) Uvědomme si, že z hlediska policie je konopí stejně nezákonné jako jakákoliv jiná nezákonná droga (takto se vyjádřil Komorous v jenom intewiev)
2.) Ani veřejnost ve své většině nerozlišuje co do nebezpečnosti mezi různými druhy nezákonných drog.
3.) Policie si dělá svoji práci a při té potřebuje ukázat nějaké výsledky. A toto je taky výsledek. Nejen to, je to velký výsledek a mohou sami sebe pochválit.
4.) Logicky, policie při své práci chce, tak jako každý druhý, dosáhnout výsledku s co nejmenší námahou. Nepomáháme jim někdy sami?

Takže
1.) Nedoporučuju žádné chlácholení sami sebe, že jsme v pohodě, když máme jen pár kytek.
2.) Je třeba si uvědomit, že informace a fotky na Groweru určitě mohou být jedna z jednoduchých možností jak se může policie dostat k výsledku
3.) To že někde nějaký policajt nereaguje, když něco uslyší NIC NEZNAMENÁ! Ten samý zítra může být v komandu, které někde "zasahuje".

Be carefull!!!

Jediná možnost jak mít klid, podle mě, je dát se dohromady a tlačit na změnu zákonů. Je to dlouhá cesta ale ta nejlepší. Shadowlady to ví taky.

nemo

Old Post 14-04-2002 v 22:37 PM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xmalcolm
Stálý Člen

Karma uživatele xmalcolm - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Mám několik připomínek pokusím se to vzít postupně jak mě zaujali vaše příspěvky
- „když oni to prodávali na kila“ Walhalla 2000 kde je prosím hranice moc a málo?
Promiň příteli ale v poslední době už opravdu nemohu, tu špatnou reklamu snad nebudu ani rozebírat
For Saluh nezoufej určitě pěstuje většina lidí na Groweru pro radost a ne pro prachy i když někteří tomu dávají rafinované názvy jako třeba „částečné vracení nákladů“ přivítal bych větší invenci
For Knemet čéče tak tys mě opravdu rozesmutněl Holandský model funguje ale opravdu jinak než si představuješ nemluvě o tom že pravděpodobně neznáš význam slova podnikat .To totiž mimo jiné odvádíš daně o licenci ani nemluvě. A snad bys nechtěl srovnávat jak říkáš “každého druhého podnikatele“ s touhle povedenou partičkou.
For Debil znám pár lidí kteří to takhle nedělají sám se počítám mezi ně ale každého věc.
For Mott, Maslox a Psycho ještě jednou . Společenská nebezpečnost pana nebo paní XY který-á si pěstuje pro svou spotřebu je opravdu zanedbatelná. Ta ovšem geometricky narůstá pokut v tomhle oboru podnikáš. V zemích českých, moravských a slezských, jak je mi známo podnikání v tomhle obor není podporováno. K těm policistům, jak už bylo mnohokrát řečeno dělají jenom svoji práci což jim snad nemáte za zlé.
For Nemo Komorouse opravdu nezajímají bobíci který to berou jako svůj koníček, spaní mu kazí jiný fešáci.
Nevím jak „ti kluci měli svoje kytičky rádi“ ale prašule měli radši určitě. Nebo snad ne? Proč by to potom dělali???
Závěrem bych rád podotkl že mít rád prašule není velká tragedie pouze cena za kterou jste je někdy ochotni získat je zaduža.

„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)

Old Post 15-04-2002 v 00:11 AM
xmalcolm je offline   Profil uživatele xmalcolm   Find more posts by xmalcolm   Foto galerie člena xmalcolm   Click here to Send xmalcolm a Private Message   Add xmalcolm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele xmalcolm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Měli to fízlové načasovaný, co? Bude amnestie. Vlk se nažere a koza zůstane celá. Každopádně bylo to už celkem velký množství a ještě k tomu na kšeft. Mohli jim jen napařit nějakej daňovej únik a nedovolený podnikání. Připadá mi , že se poslední dobou od tý lagalizece spíše oddalujeme než přibližujeme.
BTW, sklidil jsem a usušil NL pro vlastní potřebu, ale 900g. Kdy si pro mě přijdou? Snad ne v půli dalšího pěstování, to by mě mrzelo.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 15-04-2002 v 08:06 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teabooster
Grower Team

Karma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% PěstitelskáKarma uživatele teabooster - 57% Pěstitelská

zdar lidi Příspěvek č. 36

Něco o nějakém počtu kytek který se smí legálně pěstovat v holandsku jsem také slyšel,ale neumím si představit jak se z pěti kytek zásobujou coffeeshopy
Takže jak se to tam doopravdy jede by mě teda taky zajímalo.Možná by nám to tu mohl někdo nastínit,když má toho známýho co se tím živý
No,co se těch týpků týče,mam dojem,že tohle nebo něco hodně podobnýho by se klidně mohlo stát dost lidem znás.Beru to tak,že týpků bylo asi sedm a všechno co ukazovali,nebylo zase v žádnejch halách,ale jednotlivě ve sklepích.
No,nějak podobně dá se říct,že si to jede spousta známejch a spousta lidí odtud.Kdyby si policie spojila jednotlivce do skupiny 7 lidí,to by jste koukali kolik by toho byli schopni vypestovat za rok dávalo by to podobný čísla,jako ty jejich 800 gramová palice,samozřejmě za mokra a 500 dávek to už jsou jen mediální kecičky
Takže začínam mít spíš dojem,že chytli týpky,kteří se do pěstování pustili ještě dřív než my a to bylo na kytičkách vidět měli by jsme si teda možná dát větší pozor aby jsme se moc nezdružovali,třeba by nás potom označili jako organizovanou skupinu.
Jinak bych je ani za dealery moc nepovažoval,oni přece pěstovali kytky,který rostou kolem třech měsíců.Něco jsem tam zaslechl,že náklady na kilo byly 60 tisíc. a nezapomínal bych na ty tři měsíce takže kdyby to prodávali průměrně za 150 tisíc za kilo museli by ty chudáci,aby se vůbec uživili pěstovat kilo trávy měsíčně
To by tak odpovídalo těm číslum co zveřejnili-(12 kilo za rok)-prodávali marihuanu na kila
Týpků bylo sedm a pěstírny po celý republice
to se jim to teda fakt vyplatilo každej měsíc po odečtení nákladů,si mezi sedm týpků rozdělit 90 tisíc- to mi pak vychází jak už někdo říkal plat normálního podnikatele takže se na to dá koukat i takhle
dealerama bych spíš nazval Ty,co to od nich kupovali za 150
a bez čekání nějakejch tří měsíců než to vyklíčí a vyroste a přepne se a sejme se to a ostříhá se to a usuší se to a naváží a ..... to začne okamžitě rozprodávat za drsný ceny,které zná hodně lidí znás
To jsou totiž ti,kteří vydělávají ty miliony ročně o kterých se mluvilo no a i takhle se na to dá koukat
Já bych akorát řekl,že týpkům jejich koníček přerost trochu přes hlavu a pěstování se stalo jejich zaměstnáním
Takže na to bacha Groweři,nemusim nikomu připomínat,že jsme závislý na pěstování tak at se nám koníček nestane zaměstnáním
Už jsem se s kámošema kolikrát bavil jak by bylo super mít svuj kofáč a nechat si ho zásobovat kvalitníma modela od svejch známejch takže bacha a neodsuzujte je hned jako dealery kterejm to patří,aby jsme se sami jednou nedivili až na nás zase něco vymyslí
už je přece trochu znáte čeho všeho jsou schopní-viz hrozný bludy ze všech stran,jenom za poslední měsíc
tak zatim.....

Old Post 15-04-2002 v 08:24 AM
teabooster je offline   Profil uživatele teabooster   Find more posts by teabooster   Foto galerie člena teabooster   Click here to Send teabooster a Private Message   Add teabooster to your buddy list     Navštiv homepage uživatele teabooster! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ruprt
Nový Člen

Karma uživatele Ruprt - 10% Pěstitelská

Palec dolů ... Příspěvek č. 37

No super lidičky,čumím jak tady každej tý grupě přeje basu.Uvědomte si všichni,že vlítnout můžou kdykoli i k vám a pak si tohle mužou říkat vaši sousedi.JE DOBŘE,ŽE TOHO FEŤÁKA ZABÁSLI !!!Jestli někdo pěstuje na kila,nebo jen tak pro sebe,je da se říct jedno,porušuje zákon a hlavně,každej si to svoje zdůvodní a u sebe obhájí.Trošku z toho kouká zavist,nad vydělanejma milionama.Ať hodí šutrem,kdo nikdy nic nekoupil!!!

Old Post 15-04-2002 v 09:51 AM
Ruprt je offline   Profil uživatele Ruprt   Find more posts by Ruprt   Foto galerie člena Ruprt   Click here to Send Ruprt a Private Message   Add Ruprt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
debil
Stálý Člen

Karma uživatele debil - 29% Pěstitelská

hmm Příspěvek č. 38

trošku mě to tady zaskočilo,protože si myslim že 800g neni zas tak nic nemožnýho nebo nenormálního.Vychází to na 2x400w nebo 400w + pojezd, nebo třeba 600w(400w)ScrOG.Takže ruku na srdce i pod jednou 400w se proste tech 300-500g dá v pohodě. Taky si myslim ze takovejch 300g se proste s kamosema vyhuli uplne bez problemu,takze mi porad neni jasna ta kritika,kdyz tady vydim ze je odsuzujete za 800g.Ani si nemyslim ze zrovna tohle bylo na deal,pokud jich bylo 7.

Proto musim souhlasit s teaboosterem,ze to vodsrali zase uplne jiny lidi nez meli.Bouhužel.

P.s. zajímalo by mě co by odpověděl pan vyšetřovatel na otázku co udělali s těma lidma,kterejm ty kila prodali.Nikde vo nich ani zmínka a nebo to rovnou prodávali po 3g?Těžko

[Edited by debil on 15-04-2002 at 11:50 AM]

Mějte rádi DEBILI,my za to nemůžeme

Old Post 15-04-2002 v 10:46 AM
debil je offline   Profil uživatele debil   Find more posts by debil   Foto galerie člena debil   Click here to Send debil a Private Message   Add debil to your buddy list     Navštiv homepage uživatele debil! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aloo
Stálý Člen

Karma uživatele Aloo - 4% PěstitelskáKarma uživatele Aloo - 4% Pěstitelská

. Příspěvek č. 39

.

[Edited by Aloo on 02-05-2002 at 03:31 PM]

Old Post 15-04-2002 v 10:55 AM
Aloo je offline   Profil uživatele Aloo   Find more posts by Aloo   Foto galerie člena Aloo   Click here to Send Aloo a Private Message   Add Aloo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Nazdar, organizovana celostatni skupino ! - ono to s tou organizovanosti neni zase az tak zhave, neni-liz pravda ?

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 15-04-2002 v 11:09 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadowlady
Stálý Člen

Karma uživatele Shadowlady - 0% PěstitelskáKarma uživatele Shadowlady - 0% Pěstitelská

to Aloo Příspěvek č. 41

čau příteli, asi si možná vykoledujeme -, ale musím s tebou souhlasit. Nejdřív pozorně všechno přečtu a potom odpovídám na to, co mě zaujalo nebo s čím nesouhlasím.
to Debil
Nikdo jim to přece nepřeje, to by jsme byli padlí na hlavu.
V každém případě hazardovali a nebyli opatrní. Přeju jim, aby se z toho dostali a zkusili obhájit tu debilní frázi, že je to vlastně pro jejich celoroční spotřebu a rozdělíme-li si získané množství na dvanáct měsíců, je to vlastně menší množství než velké a hotovo.
Pokud je ale chytli za prdel, když prodávali, mají asi smůlu. A navíc jestli se nemýlím, ten zátah na ně probíhal asi třičtvrtě roku, takže to nebudou asi žádní amatéři.
Bůh s nimi! A nezlob se za mou upřímnost, je mi tak přirozená a jinak už to prostě neumím. Čauky

Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.

Old Post 15-04-2002 v 11:38 AM
Shadowlady je offline   Profil uživatele Shadowlady   Find more posts by Shadowlady   Foto galerie člena Shadowlady   Click here to Send Shadowlady a Private Message   Add Shadowlady to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Tohle se, doufám, nikoho z nás netýká. Příspěvek č. 42

To je ryze výdělečná obchodní operace s nelegální psychotropní rostlinou, navíc v organizované skupině. Komorous správně odvedl svou práci. Nikdo jim to doufám nepřeje, ale také doufám, že mezi námi není mnoho těch, kteří si myslí, že si to ti lidé nezaslouží.
Ruprte, nepleť si koupit a prodat!
A co se týče špatného jména pro trávu a trávaře, není to naše ostuda (spíše naopak, je vidět, co pěstitelé umí ve sklepech), ale ostuda těch, kteří trávu prodávají. My jí přece pěstujeme stejně, ne-li lépe než ti uvedení lidé, ale neprodáváme jí, nýbrž se z ní radujeme a hulíme jí(doufám, že zdrcující většinou) na přátelské a neziskové bázi.
Právě proto žádáme u konopí dekriminalizaci pro samozásobitele. Obchod je ale obchod a čím více peněz se v něm točí, tím je nebezpečnější.

NEPRODÁŠ - NEKOUPÍŠ, je naše nejlepší sebeobrana a odlišovací znak od těchto případů.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 15-04-2002 v 13:51 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

2papaja Příspěvek č. 43

Neni to první případ, ale druhý - ten první byl už v roce 99 - http://www.mvcr.cz/aktualit/sdeleni/1999/sinsemil.html

Haman - Flying smokers

Old Post 15-04-2002 v 14:47 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
burning bush
Stálý Člen

Karma uživatele burning bush - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

2 hh-top
neříkej, že jsi měl to obrovský štěstí a nemusel jsi nikdy nic kupovat…
2 teabooster
musím souhlasit v duchu, tolik týpků je líných hnout prstem a raději mastí kapsu jinýma ktomu bez rizika a strachu, což pro stav huličů je díky náchylnosti k paranoii ideální…
sám zakládám plemenný chov a vím kolik je s tím práce a kolik času to vezme …
regulérní zaměstnání…
2 psilos
amnestie?? ta tu nebyla přes deset let a určitě s ní nikdo nepočítá… navíc celá akce
trvala dost dlouho a navíc je mi jasný, že na ně přišli přes extázi… na relativně malou rybičku chytli velrybu, i když všichni vědí, že kytovec není dravec, ale neškodný býložravec…
2 ruprt
k2u, závist spolu se strachem ničí lidi

free

Old Post 15-04-2002 v 23:28 PM
burning bush je offline   Profil uživatele burning bush   Find more posts by burning bush   Foto galerie člena burning bush   Click here to Send burning bush a Private Message   Add burning bush to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Dotaz za co? Příspěvek č. 45

Zajímalo by mě,za co jim hrozí odnětí svobody od dvou do sedmi let.Jestli totiž(jako při akci sinsemilla) našli jen živé rostliny,tak jejich zatčení je PROTIZÁKONNÉ a nějakej právník by je z toho měl vysekat a konečně jim ukázat,že pěstovat konopí je u nás legální,zakázáno je tuto rostlino usušit,zpracovat a už jako zpracovanou drogu dealovat.
Vždyť i JXD píše ve svém pamfletu-ví policie o vašich kytkách?Nechte je růst,jen se zbavte všeho usušeného materiálu.Víme o případech,kdy policie pěstování bere jako přestupek ohodnocený několika stokorunami pokuty.
xmalcolme:píšeš jak společenská nebezpečnost narůstá..Neměl by ses jít léčit?Pokud opravdu kouříš ty strašné DROGY z konopí,určitě víš jak to bylo ve Čtyřlístku-začneš upadat a brzo je z tebe troska..Zachraň se,dokud není pozdě!A teď vážně:Jestli si myslíš,že je konopí společensky nebezpečné,proč ho kouříš?Nečetl jsi žádné studie ze kterých nakonec vyplyne že se jim nedá věřit-každá dopadne úplně jinak,podle jedné všelék,podle druhé svinstvo,podle toho kdo ji platí.Jediná věc na které se shodnou je že kouření škodí zdraví-ale konopí se dá i odpařovat nebo jíst-nemusí tedy škodit vůbec.

Old Post 16-04-2002 v 08:58 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

Palec dolů no to snad ne Příspěvek č. 46

proboha copak si nikdo z Vás neuvědomuje že když se konopí zlegalizuje nebudou tyhle lidi mít šanci!! Proč bych měl kupovat od dealera když si to můžu vypěstit sám??!!
Ale v současný situaci se spousta lidí bojí a případně nehodlá investovat finance a čas.Jinak se přikláním k názoru že zasluhují pochvalu za kvalitu.
Osobně když nemám ze svého, koupím raději kvalitu za prachy u dealera než shit zadarmo a k ničemu. To co je běžně k mání zadarmiko (ve většině případů) přináší kýžený efekt tak maximálně na pikosekundy. Ty kluci do toho investovali čas a many a tak si podle mě zasloužily něco zpátky. ža se nechali chitit je jejich hloupost!!! Na druhou stranu všimli jste si že nikde nebyly žádný zbraně a tak jak tomu bývá většinou u chenickej výroben perníku a héra??!! Za to patří těm klukům taky uznání. A navíc je to modelovej příklad jak by se dalo po legalizaci začít podnikat. jak vydíte tak klientela a trh by tu byly, bohužel chybví legislativa. Mimochodem zdá se mi že ve fóru pro politiku to nějak vyznívá do ztracena.

Old Post 16-04-2002 v 09:02 AM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tahua
Stálý Člen

Karma uživatele tahua - 53% PěstitelskáKarma uživatele tahua - 53% Pěstitelská

omluva Příspěvek č. 47

proboha omlouvám se za ten pravopis- já věděl že zkašenej sem nemám psát, takhle dopadnu skoro pokaždý...HA HA HA HA

Take it easy !!!! Basu za hulčo nezaslouží nikdo!!!

Old Post 16-04-2002 v 09:04 AM
tahua je offline   Profil uživatele tahua   Find more posts by tahua   Foto galerie člena tahua   Click here to Send tahua a Private Message   Add tahua to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

hm, Příspěvek č. 48

doufam, že si nevykoleduju příliš negativ K, ALE: jo, uznávam, že to je kšeft, že to je nelegální látka, takže čistě právně fšechno v pořádku, ALE ty lidi neodsuzuju, proč si tim třeba nevydělat???
Jasně, je to něco jinýho pěstovat pro vlastní potřebu a něco jinýho na kšeft, ale stejně když si vezmu všechny ty likérky a pivovary - ty prodaj denně snad miliony dávek drogy a nikomu nevadí, že si majitelé vozí zadky v mercedesech? Proto čistě logicky - proč by mi mělo vadit, že někdo vydělává na látce, která je mnohem bezpečnější??

Doufam, že trošku pochopíte, co se snažim říct.

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 16-04-2002 v 18:22 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:18 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás