Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » čim to je
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

čim to je Příspěvek č. 1

Ahoj chci poradit. Mám 3 rostlinky pod 70W sodikem 2sou v dobrem stavu a ta 3 je nejaka divna listy se ji krouti smerem nahoru.
2x DP
1x SS
Hnojim 2ml Wuxal Super na litr vody .
Na kvet mam připravene OBM
Rostlinky sou vysoke 15cm
A od Vybojky sou asi 11cm
Teplota přes den ve skřini je 27-28C
Teplota v noci je 23-24C
a Vlchkost kolem 60%
fiz foto foto je nic moc ale možna to pujde poznat
Předem diky vypada že je ta rostlinka vyschla a deje se mi to na
DP.... nevim co stim

Old Post 19-02-2006 v 10:55 AM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

cus, nekdy to kytky delaji, ze maji z listu udelany- satelity, ale ty mas ohnuty kraje, jsou ty listy zdravy, bez jinych znaku nejaky ujmy, tak zvedni vybojku o neco vys- kdyby to bylo svetlem, chvili nehnoj, malo zalivej, jestli jsou v hline, me se zda ze jsou bud prelity, nebo trochu prehnojeny, zkus PH, zkus to jinak nevim

Old Post 19-02-2006 v 12:00 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Karma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% PěstitelskáKarma uživatele hulitko258 - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No dobře zvednu vybojku a nebudu tedkom zalejvat a hnojit budu ty dalši jenom tu necham nehnojenou a je to hlina

Old Post 19-02-2006 v 12:18 PM
hulitko258 je offline   Profil uživatele hulitko258   Find more posts by hulitko258   Foto galerie člena hulitko258   Click here to Send hulitko258 a Private Message   Add hulitko258 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja*dwarf
Stálý Člen

Karma uživatele ganja*dwarf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

výš,výš výš........všechno víš,teda aspoň tu výbojku určitě tak na 30cm nad kytku a zvýšit vlhkost....

Old Post 09-03-2006 v 14:29 PM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jaamal
Stálý Člen

Karma uživatele Jaamal - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

hele ja mam taky takovy problem... listy mi jdou stejne nahoru ale mam 3 modely a dela mi to jen jeden takze nevim.No ale tedka se mi do toho pridaly zlute skvrny na listech...zkousel jsem ph vody a mel jsem ho dost vysoke(pres 7) tak jsem ho snizil(asi na 6,2)... doufam ze to bude ok.

Old Post 09-03-2006 v 20:55 PM
Jaamal je offline   Profil uživatele Jaamal   Find more posts by Jaamal   Foto galerie člena Jaamal   Click here to Send Jaamal a Private Message   Add Jaamal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

30cm nad kytku to bude ale vytahly

Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA

Hulitko II. 70W Kvete!

Hulitko III. 70W Kvete!

Old Post 09-03-2006 v 21:18 PM
ganja*dwarf
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

jestli se budou tahat,tak to dáš zas o kousek níž.....musíš to zkoušet...obecně sice platěj nějaký pravidla,ale je to u každý kytky stejně jinak........kdybys měl sklo na výbojku,bylo by to nelepší........

Old Post 09-03-2006 v 21:27 PM
ganja*dwarf je offline   Profil uživatele ganja*dwarf   Find more posts by ganja*dwarf   Foto galerie člena ganja*dwarf   Click here to Send ganja*dwarf a Private Message   Add ganja*dwarf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ganja*dwarf
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

a nebo dej výš výbojku a nad kytky hoď pletivi a nic tim nezkazíš...

Old Post 09-03-2006 v 21:28 PM
weider
Stálý Člen

Karma uživatele weider - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

mne podla fotiek pridu tie rastliny ako bez dostatocne prevzdusnenej pody. Odteka ti voda vpohode?

Old Post 11-03-2006 v 16:17 PM
weider je offline   Profil uživatele weider   Find more posts by weider   Foto galerie člena weider   Click here to Send weider a Private Message   Add weider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hulitko258
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

jo odteká mi voda dobře možná že by bylo lepši dát vice perlitu...

Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA

Hulitko II. 70W Kvete!

Hulitko III. 70W Kvete!

Old Post 11-03-2006 v 16:20 PM
Gucspeed
Stálý Člen

Karma uživatele Gucspeed - 24% PěstitelskáKarma uživatele Gucspeed - 24% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

to hulitko258 / Jaamal - https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1524
peace

Murrayův zákon:
Jestli se vám napoprvé nikdy nic nepovede, rozhodně se nedávejte na parašutismus

http://www.chilloutmixes.com

Old Post 11-03-2006 v 20:02 PM
Gucspeed je offline   Profil uživatele Gucspeed   Find more posts by Gucspeed   Foto galerie člena Gucspeed   Click here to Send Gucspeed a Private Message   Add Gucspeed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás