Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To si takhle dává na břehu řeky vlk špeka a skáče kolem žába - " Vlku, copak to děláš, že tak kulíš oči ? Vlk vyfoukne dým a říká : " Přece hulím trávu, ty to neznáš ? Žábo víš co, z tohodle si potáhni, zadrž dech a plavej pod vodou na druhej břeh, až tam budeš, tak vyfoukni..." Žába si dá poctivého prda a skočí do řeky. Když doplave na druhou stranu, vyleze z vody a vyfoukne. Tam na ni kouká udivený hroch -" Ahoj žábo, copak to děláš ? " Kouřím trávu, ty to neznáš ? Víš co, přeplav na druhej břeh a řekni vlkovi, že tě posílám, ať ti dá taky ochutnat. "- na to žába. Hroch teda poslechne a plave za vlkem. Když vyleze z vody, vlk na něj vyplašeně kouká a povídá : " Ty vole žábo, už to vyfoukni ! "
puljec: tak z toho museli mit v nemocnici radost, takovejch fraktur napocital jsem 57 zlikvidovanych souperu a to vsechno s probodenym brichem! co je to za kokota, to je parodie?
potkají se dva cigani po 10letech
a ten jeden druhemu ty vole ty uz nejsi cigan ty si bily jak se ti to stalo?? Musis preplavat o pul noci vltavu.
Tak fero veme svou zenu a synka deza a jde o pul noci k vltave.
první plave stary fero a doplave a zarve hurrraaaa jsem bílý
druha plave jeho zena plave a doplave a zarve hurraaa jsem bila plav dezo.
treti plave syn dezo plave a v pulce se zacne topit,mama rve fero zachran deza!!!
fero:ser na noho vzdyt je to skurveny cigan
puljec
ONG BAK som videl to neni ten film jedine ak v thajsku uz visla ONG BAK 2
tommy je dobry a ja robim tiez muay thai tak on je dobry priklad ale niekedy dost prehnany ale tahy su original
stale sa mas co ucit v tomto umeni
mne sa hlavne pacilo pouzivanie toho lakta a ked vies co s nim tak je to mazec a nemas problem
puljec zozen si film CHOKK DEE
matko: myslis ten utok laktom zhora na hlavu? uvazoval som nad tym - nie je to trocha nesetrne k tomu laktu? fakt, bez srandy, neriesim teraz co to urobi so superom, ale mne sa zda ze je to prilis 'tvrdy' uder na laktovy klb, aby si si ho neposkodil...
inf ide o trenink skus buchnut do steny laktom neni to az tak bolestive
a postupne sa ti z konca lakta vytrati aj nervove ukoncenie a hlavne je to vyborna pomoc pri bitke a dobry donucovaci prostriedok
hmm koukam ze modni vlny se vraci stale z5..pripada mi to jak filmy s Brucem Lee ale jen nechapu ze je to mysleno vazne
matko: tak to musis byt docela dobry bitkar, uz jsi to vyuzil?
ked nemusim radsej to neviuzivam a nepredvadzam sa a hlavne s tym nefrajerim a nerobim to profesionalne ide mi hlavne o obranu seba a mojich blizkych
ale vyuzivam to dost casto robim vikendy v disco bare a tam je takych ktorym to ukazujem dost a niekedy az vela
raz mi chlap po bitke na ktoru ma vyprovokoval sam povedal ze to bolo naschval aby ukazal nejakym ludom z bojoveho klubu moj styl