Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vtipy
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
techyes
Stálý Člen

Karma uživatele techyes - 19% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 65

pro zikiho a celou hulicskou obec: http://www.420station.com/lyrics/bo...ed_cannabis.cfm

Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?

Old Post 05-04-2002 v 09:54 AM
techyes je offline   Profil uživatele techyes   Find more posts by techyes   Foto galerie člena techyes   Click here to Send techyes a Private Message   Add techyes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele techyes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.GRASS
Stálý Člen

Karma uživatele MR.GRASS - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Já tady mám taky něco http://obecpohori.cz/good

Old Post 08-04-2002 v 18:20 PM
MR.GRASS je offline   Profil uživatele MR.GRASS   Find more posts by MR.GRASS   Foto galerie člena MR.GRASS   Click here to Send MR.GRASS a Private Message   Add MR.GRASS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.GRASS
Stálý Člen

Příspěvek č. 67

Hele výte proč nemají spermie blinkry?
....................................................................................................................................................................................
Protožě by to v kundě vypadalo jak v Las Vegas.

Old Post 08-04-2002 v 18:28 PM
MR.GRASS je offline   Profil uživatele MR.GRASS   Find more posts by MR.GRASS   Foto galerie člena MR.GRASS   Click here to Send MR.GRASS a Private Message   Add MR.GRASS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MR.GRASS
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

1. Vyměním 1krát použitý stan za kočárek, Zn: spěchá

2. Přijde paní k doktorovy a doktor se ptá kde vás píchá?
no v autě ale slíbyl že postavý barák.

3. Báví se dva chlapci co by chtěli k Vánocům a ten jeden říká já bych chtěl tampón a ten druhý a výš vůbec co to je? No to nevim ale musí to být báječné když se s tim dá plavat, ližovat, surfovat.....

4. Tati co je to tranvestit zeptej se mámi on ti to pový.

5. Po souloži: Memáš náhodou AIDS? Ne, proč?
Já sem se bála abych to nechytla podruhý.

6. Máš problém? Si smutný? Chtěl bys pochovat?
Tak přiď k nám Pohřební služba.

7. Jedna cigna se před svatební nocí ptá mami hele a co se o té svatební noci vůbec stane no to ti fero dá to své nejcenější tam kde čůráš No to je divný Fero by nikdy kopačky do dřezu nedal.

Jestli sou tu ňáký tyhle vtipy tak se autorum omlouvám.

Old Post 08-04-2002 v 18:46 PM
malasorte
Stálý Člen

Karma uživatele malasorte - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 69

ten vtip s tim stanem je klasickej, podobnej je treba Vymenim ojeteho pionyra za neojetou pionyrku. Nebo vymenim manzela za krabicku spendliku, Zn. Malo picha

Old Post 08-04-2002 v 19:21 PM
malasorte je offline   Profil uživatele malasorte   Find more posts by malasorte   Foto galerie člena malasorte   Click here to Send malasorte a Private Message   Add malasorte to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Techyes: Tak to je mazec! K+

Milujte se a množte se!

Old Post 11-04-2002 v 16:14 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

přijde adam k bohovi a říká mu: můžeš mi udělat mně rovnoceného tvora, se kterým bych se mohl bavit a který by mi dělal společnost, abych nebyl na světě sám?? bůh říká: to bych ti musel vzít půlku plic, půlku ledvin, půlku jater, půlku mozku a půlku srdce... adam se zamyslí a povídá: a co by bylo z žebra???

:-)))))))))

tenhle joke mě po jointu složil na zem... :-))

live ganja, live!!!

Old Post 12-04-2002 v 09:16 AM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

jen takove slabsi dvojversi Příspěvek č. 72

...jsem vyhrabal v pameti

rychlo bezi ten nas Janko
s rychlikom ho spaja lanko

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 06-05-2002 v 13:41 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kukuricnej lupinek
Nový Člen

Karma uživatele Kukuricnej lupinek - 0% Pěstitelská

Upozornění hehe Příspěvek č. 73

Pepicek a Marenka:Vanoce
Marenka ma strasne moc darku...panenky obleceni...
Pepicek ma jen basketbalovej mic
Marenka za nip prijde a rika:"He he,ja mam olik darku a ty jen blbej mic"
Pepicek si dribluje s micem a rika:"To vis,nekdo ma mic a nekdo RAKOVINU"

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa

Přiletí ponorka na náměstí, vyskáčou z ní parašutisti, zeptají se paní "kolik je hodin?". "Čtvrtek" odpoví Stalin. "To nevadí, my stejně nemáme hlad."

Old Post 13-06-2002 v 22:07 PM
Kukuricnej lupinek je offline   Profil uživatele Kukuricnej lupinek   Find more posts by Kukuricnej lupinek   Foto galerie člena Kukuricnej lupinek   Click here to Send Kukuricnej lupinek a Private Message   Add Kukuricnej lupinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
leveller
Stálý Člen

Karma uživatele leveller - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

dost dobrý fóry.....
tohle mi přišlo jako SMS zrovna když jsem vypaloval a taky mě to dost pobavilo..

Jde farář po ulici a šlápne do hovna.
Bože hovno!
Sakra,řekl jsem hovno!
Kurva,řekl jsem sakra!
Do piči,řekl jsem kurva!
.....já to mrdám,stejně jsem nechtěl bejt farářem.

Old Post 14-06-2002 v 13:19 PM
leveller je offline   Profil uživatele leveller   Find more posts by leveller   Foto galerie člena leveller   Click here to Send leveller a Private Message   Add leveller to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spalodrontix
Stálý Člen

Karma uživatele Spalodrontix - 25% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 75

Jdou dva policajti po ulici a na zemi lezi "flusanec" jeden rika:
Hele ty vole diamant.
Druhej se sehne,sebere ten "flusanec" a rika:
No jo a s retizkem.

Jde takhle houbar po lese a najednou vidi jak tam stoji nejakej chlap na parezu a stopuje.
Prijde k nemu a rika:Tady pane asi nic nestopnete.
Chlap na to:Nadeje umira posledni.

Bum Shiva

Old Post 27-06-2002 v 09:20 AM
Spalodrontix je offline   Profil uživatele Spalodrontix   Find more posts by Spalodrontix   Foto galerie člena Spalodrontix   Click here to Send Spalodrontix a Private Message   Add Spalodrontix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 76

Přijde chlap do banky a říká :
> > "Chci si votevřít účet".
"A jaký typ účtu máte na mysli ?"
"Kurva, to je jedno, prostě účet."
"Prosím pane, to jsem snad špatně slyšela ........"
"Říkal jsem kurva, že chci votevřít jakejkoliv zasranej účet !"
"Pane, takové výrazy mi zde netrpíme, jdu pro manažera, ať Vás
vyhodí"
Přijde manažer a říká :
"Pane, slyšel jsem, že jste byl hrubý na naši pracovnici, co je
tady za problém ?"
"Kurva, žádnej problém, jenom sem vyhrál v zasraný loterii
posranejch 50 milionů a chci si votevřít jeden zkurvenej účet."
"Ach tak, a tahle zasraná kráva Vám chce zkazit den, že ?"

...a tak to bohužel chodí...

SMOKE IN PEACE

Old Post 28-06-2002 v 13:53 PM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

to drew k+

Když umřu, tak chci umřít tak, jako děda... Tiše... Ve spánku...
A ne řvát... Jako pasažéři v jeho autobusu...

Žena přijde k doktorovi na kontrolu, kvůli její hormonální léčbě.
Doktor si hned všimne, že ve výstřihu jí rostou chlupy a ptá se:
"Hm, zdá se, že vám chlupatí hrudník, jak daleko to jde?"
"No, až dolů ke koulím a to je další věc, o které jsem chtěla mluvit."

Vrací se úplne opilý chlápek domu, vytáhne klíče a odemyká byt. Najednou vyběhne majitel bytu a povídá: "Sousede, prosím vás, vždyť vy bydlíte o poschodí výš." Chlápek se motá po domě a znovu stojí před těmi stejnými dveřmi. Znovu vyběhne sused a vysvětluje mu, ze bydlí o poschodí výš... Na potřetí se už opilý chlápek neudrží: "No, hlavně, že ty bydlíš všude!"

Při startu letadla:
"Dámy a pánové, mluví k vám kapitán. Právě se nacházíte na palubě největšího letadla světa. V tomto patře najdete bar a restauraci, v druhém pak bazén a kurty. V třetím patře si pak můžete zkrátit cestu návštěvou kina a divadla. No a teď mi držte palce, já se to hovado pokusím rozjet."

Na dveře bytu kdosi zabuší.
"Kdo je to?"
"StB"
"A co chcete?"
"Popovídat si s vámi!"
"A kolik vás je?"
"Dva"
"Tak si povídejte spolu..."

Víš jak poznáš holku z města od holky z vesnice? Ta z města má na klitorisu piercing a ta z vesnice klíště!

Slon a moucha si hraji na schovavanou a slon pika. Moucha se mu schova do prdele, slon dopocita a rika:
"No a moucha je v prdeli!" Moucha vyleze a rekne :
"To neplati, ty ses dival!"

Je zrcadlo, které, pokaždé když někdo lže pípne.
Jde k zrcadlu černovláska a říká "Já si myslim, že jsem nejchytřejší na světě" "píp"
de k zrcadlu bruneta a říká: "Já si myslim, že jsem nejkrásnější na světě!!!" "píp"
de k zrcadlu blondýna a říká: "já si myslim.." "píp,píp,píp,píp"

Old Post 30-06-2002 v 15:09 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 78

Stojej dva kosmonauti na Marsu, a divaj se stridave jeden na druhyho... na raketu... na Zemi uplne v dalce... zase jeden na druhyho...
...
...
... a pak uz to jeden z nich nevydrzi a rika: "No co na me tak cumis, ja tam ty klice nezabouch..."

Tohle me uplne dostalo, protoze asi tejden pred tim, co jsem to nekde cet, jsme si s kamosema taky zabouchli klicky do auta... A jak jsme byli vsichni radne zhuleny, priserne jsme se tomu chlamali, ze klice jsou vevnitr a my venku... No musel na nas bejt hustej pohled, ctyri typci se koukaj na auto a chechtaj se jak blazni...

Old Post 12-07-2002 v 18:17 PM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T-MaN
Stálý Člen

Karma uživatele T-MaN - 47% Pěstitelská

Zdraví riekanky Příspěvek č. 79

/lahko morbidny material/
volakedy davno, ked som este nesurfoval po i-nete, ale po BBS "sieti", som narazil na take zaujimave riekanky (v cestine, tak sorry za pripadne chyby, ide to cez filter SK pravopisu (no sorry aj za pripadne chyby v SK pravopise)) a niektore si doteraz pamatam (!).

Leží telo na pasece
zabaleno jen tak, v dece.
Vemte si ho nekdo přece
nakrmte s nim ryby v řece.

Zastřelit se není sranda
když vám zvlhnou náboje.
Pokoušel se o to Standa
zemřel vzteky ve stoje.

Oběsil se Yokohama
na japonském bonsaji.
Teď visí a zapáchá
mouchy na něj sedají.

Do latríny upad jednou
malinkatý Pepíček.
A že plavat neuměl
utopil se - blbeček.

Urval si raz Pepíček
s velkým nožem malíček.
A že ubrus potřísnil
dostane na zadeček.

/toto sme zosmolili s bratom, a la "to vyssie"/
Šel raz trupon po Praze
šmyknul se na podlaze.
A že ten šmyk nezvládnul
do kanála upadnul.

Do zdivenia!

Magické substancie
Lucidné snívanie
-=-=-=-=-=-=-=-=-
T-MaN

Old Post 12-07-2002 v 18:51 PM
T-MaN je offline   Profil uživatele T-MaN   Find more posts by T-MaN   Foto galerie člena T-MaN   Click here to Send T-MaN a Private Message   Add T-MaN to your buddy list     Navštiv homepage uživatele T-MaN! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Ve dveřích:
-Babko, uhni!
a babka uhnila.

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 14-07-2002 v 15:01 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás