Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já pěstírnu teprve stavět chci.
Původně jsem uvažoval, že udělám slušnou, ale za co nejmenší náklady.
Ale nakonec postavím solidní 150 W pěstnírnu za 5000 Kč podle mých výpočtů.
Takže snad bude v klidu.
ked si chce clovek vsetko kupit, tak investuje velmi vela a hlavne ked vsetko kupuje z grow shopov, no ak nie je clovek lavy a vie kde je zeleziarstvo, elektro atd. vyjde to na prijemnu sumu
Ja sem do svej pěstírničky dal cca 5000 a myslim si ze je uz schpna neco vyprodukovat... sice je to ten minigrow 150W ale plavim se na tom nevidaně do budoucna planuju 600W se vsim vsudy ale to predbiham nejaký ten čas
hm na prd tema ale jestli to někomu pomuže 15-ka v prdeli a stejně sem ještě nezapl tu prasárnu jelikož growshopy sou za 1.předražene a za 2.nemaji tam semena ani řízky a 2000 měsíčně nebudu vyhazovat za elektřinu pro nějakou dojezdovou češtinu takže rovnou nevyskytuje se někdo v okolí ostravského growshopu s nějakým modýlkem dopohody ???????? nečekam ani odpověď......
Myslím že kdo se tím zaobírá jako koníčkem NO.1 do toho dává co to jde.Navíc něco stojí to co má člověk momentálně, ale já například vylepšuju room skoro pořád, takže to pořád přibejvá....
Zdar, v mém případě(jen 70w-viac mi netreba) to dělá asi tak 1000Kč, ale spoustu vjecí jsem udělal na koleně a nepočítám geny a hnojky, protože se to sklizeň od sklizně velmi liší. PEACE