Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja nekupuju 2xtlumivku ani nic jinyho kupuju 2 komplety a dam je asi bud doprosted nebo pred ty warmwhite a de taky o to ze kdyz nebudeme mit na elektriny tak treba jenom ty warmwhite nebo 1 sodik vypojime rozumis cus
fire.ent: No já v tom nevidim logiku ale to je jedno... Jedna 150W sodíkovka bi byla lepší podle mě.... 1 komplet 150W tě vyjde na 100% levnějc než 2x komlet 70W
Tiež mam túto pripomienku.Aj keď je skrinka trochu širšia,s dobrým tienidlom určite radšej 150W.A myslím,že aj čo sa týka tepla,jedna 150W ho dá menej ako 2x70W,ale to neviem isto,neskúšal som.
A dosť sa Ti vytiahli,ja som mal podobný problém a potom tie stonky neudržali palice(teda nie všetky),ale pár som ich musel podopierať.Ale nech to vyjde a rastie
Původní příspěvek od fire.ent ja nekupuju 2xtlumivku ani nic jinyho kupuju 2 komplety a dam je asi bud doprosted nebo pred ty warmwhite a de taky o to ze kdyz nebudeme mit na elektriny tak treba jenom ty warmwhite nebo 1 sodik vypojime rozumis cus
Ak to máš teda kvôli úspore prevádzky,tak napríklad jeden sodík prvý mesiac 12/12 a potom tam šupnúť na dokvitnutie ten druhý.
btw,komplet predsa obsahuje tlmivku,štartér a kondík,nie?Aj keď štartér môže byť integrovaný,70W sa také vyrábajú.A na kvet by som tie warmwhite dal preč,radšej obidva sodíky.Teda ak máte problém s elektrinou.
dneska odpoledne si deme na postu pro sodiky jesli se nekde nesekly a pristi tyden prijde rizek pasionu bude matka az tohleto dokvete tak 2 round jenom ze rizku::::
takze zmeny sodiky uz mame doma ale krupier nam k nim neposlal flexa takze az je koupime tak zapojime sodiky rizek pasionu taky nebude thcmh nekam odjizdi tak az prijede tak bude nejakej jinej rizek zatim cus a nebudte tak pasivni
konecne sem se dostal k fotaku a moh nafotit nejaky fotky a tady sou:foto1zhluk palicek
foto2detail to si zvetsete moc krasny
foto3 cela kyticka no koment
foto4 palda u svetliska
foto5 skoro na vrcholku......
foto6 a stim mi musite poradit protoze nevim fakt hnojivo stejny jako u ty druhy kytky listy povadly jakoby uschly reknete mi prosim co stim je
Tie listy máš dosť skrútené na obidvoch,že by vlhkosťou?Nemáš tam nejako extrémne suchý vzduch?Mne sa takto krútia len vrcholky tesne pod výbojkou,ale toto mi nepripadá v poriadku.
ta jedna je uplne spalena od hnojiva tak sla dneska pod kudlu co myslite budou ty hnojky cejtit i v hasiku??jo a dneska sme konecne zapojily ty sodiky tkaze v pondeli fotky cus
jj stydim se za to co sem napsal ale omlouvam se dneska fotky nejsou dosli mi baterky do fotaku tak snad ve stredu...
jo a este asi udelame novou skrin tahle je dost nizka malo vzduchu vysoka teplota a pali se to takze z prvniho growu asi bude tak na 3 brka vic to nevidim ale na to ze je to skusebni a spousta chyb budeme radi i za to cus