Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 70W, pokus č1.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5
Autor
Téma 
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

Ahoj...No, nakonec se ty paličky pěkně vybarvily. Aspoň něco z toho mít budeš. Taky sem zvědavej, jak to bude chutnat a nakládat.
ČUS a hodně zdaru

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 07-02-2006 v 12:05 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anti
Stálý Člen

Karma uživatele anti - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Tak jsem posekal kyticky. Jeste jsem je nechal chvilku rust, bohuzel nemam fotecky, ale neco malo na tom je. Ty koreny kytek byly takovy hodne zkraceny... podle me se spalily tim neredenim hnojkem, coz na kvetu urcite nepridalo.
Jak moc mam vetrat ve skrini kde susim? Aby mi to nezacalo hnit, to bych nerad

***** 70W pokus č.1 !!! *****

Old Post 13-02-2006 v 19:44 PM
anti je offline   Profil uživatele anti   Find more posts by anti   Foto galerie člena anti   Click here to Send anti a Private Message   Add anti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Máš to pěkný....
Jaký z toho byl výnos?

Outdoor photos https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=21038
70W SON-T PC buds https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=354055

Konopí je dobrý sluha, ale zlý pán

Old Post 23-02-2006 v 03:25 AM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anti
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

Tak kolik toho je fakt netusim, ale tak odhadem "neco malo" Strasne moc dela hnojko, chce to fakt naky dobry kdyz je to jenom v kokosu, ale pri mych nizkych nakladech to staci.

Old Post 27-02-2006 v 08:12 AM
anti je offline   Profil uživatele anti   Find more posts by anti   Foto galerie člena anti   Click here to Send anti a Private Message   Add anti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

Cus anti, Rada: Vem něco, co víš přesně kolik váží (třeba pytlíky s cukrem po 5 gramech atd atp) Sestroj primitivní vahadlo, (třeba z pravítka) a na každej konec dej jednak závaží a jednak hůlo. Tak zjistíš, kolik to přibližně váží. postupnym sčítáním si můžeš zvážit celou úrodu
Dobrá rada nad zlato, že jo?
Ale jde to i odwoka, rozdělíš si to přibližně po gramech(gram poznáš) a spočítáš...
Jinak přeju příjemný stavíky a čus.

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 27-02-2006 v 08:24 AM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anti
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

Tak k vazeni nedoslo a myslim ze uz by to ted nemelo vyznam, uz je toho dost vyuzito. Je to vyborny!

Old Post 20-04-2006 v 11:09 AM
bhang
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

Jo? A dáš mi ochutnat?

Old Post 29-04-2006 v 17:18 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás