Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hodnoceni vsech moznych papirku na baleni brcek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6
Do čeho točíte..?
Ocb
Smoking
Jína značka
Jedině dýmka
rolls
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Nejradši mám asi Smoking Eco nebo zlatý. U smokingů se mi taky líbí ten papírek, kterej upozorňuje na posledních pět. Je to praktické a navíc sběratelská záležitost.
Nedávno jsem s reflexem dostal český papírky Party in House, na pohmat nevypadaj špatně (obal je trochu kýčovitej). Ještě jsem z nich nebalil ale silně mi připomínaj zlatý smokingy. Mohl by to být více než dustojný nástupce vážek.
Co se týče OCB, tak chuťově to nepoznám, ale to lepidlo je tam v dost silný vrstvě, má takovou hodně nažloutlou barvu a mám z toho takovej nezdravej pocit. (I když rozumově je mi jasný, že míň lepidla už to při těch všech dehtech z trávy nezachrání.) Ale když není nic jinýho, ubalim do nich taky.
A na pořádný raketoplány pro více lidí používáme červený smokingy, jsou širší.

Old Post 07-02-2006 v 09:07 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frisbeeman
Stálý Člen

Karma uživatele Frisbeeman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

U mně vedou rolovací OCBčka. Přeju vám vidět ten xicht,když to kemo viděl poprvý. Už byl tou dobu po jednom skle a hlásí: A z tohohle toaleťáku chceš něco ubalit? Dlouho sem se tak nenasmál...

přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...

Old Post 07-02-2006 v 11:27 AM
Frisbeeman je offline   Profil uživatele Frisbeeman   Find more posts by Frisbeeman   Foto galerie člena Frisbeeman   Click here to Send Frisbeeman a Private Message   Add Frisbeeman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zelenacek007
Nový Člen

Karma uživatele zelenacek007 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

pro mě jsou nejlepší OCB a ta limitovaná zimní edice je fakt super akorát když motáš lepidlem nahoru tak se občas protrhnou ale to už mám vychytaný

Bez přátel není smích,
bez smíchu nejsou přátelé!

Old Post 07-02-2006 v 13:04 PM
zelenacek007 je offline   Profil uživatele zelenacek007   Find more posts by zelenacek007   Foto galerie člena zelenacek007   Click here to Send zelenacek007 a Private Message   Add zelenacek007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fantasie
Stálý Člen

Karma uživatele Fantasie - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Ja mam doma Zlaty Smokingy 8/10
dale mam na sklade Bili OCB - nevim co sou zac asi nejaka limit edice ale rozdil v nich asi nejni 8/10
a nakonec Party In House ktere byly k Reflexu 7/10

ubalim ze vseho ale treba Vazky bych rovnou hazel do kanalu

Indica Sativa Alumni*

Jak nejlépe dát rostlinám přirozenou výživu – aneb kompost, terra preta, biodynamics
venek 06' - AK47, White Widow, Pot of Gold, G13
venek 07' - Shiva, Shaman, Top44, White Rhino, Lowryders
venek 08'09' - Sweet Tooth, Mazar, Chronic, Shiva, Lowryders
venek 10' - Extreme Indica, Pure AK, Bubble Gum, Widowrella, LowKiller
venek 11' - WhiteWidow, Orange Bud, BlueBerry, Skunk1, LowKiller
venek 12' - FrisianDew, SnowBud, Afghan Kush, GreenPoison, ThinkDifferent, WW ..
venek 13' - DINAFEM, T.H.Seeds, Sweet Seeds.
venek 14' - DINAFEM, OG Kush, Bubba Kush.
venek 15' - Critical 2, FrisianDew,CaliHashPlant, Bubba Kush 2, S.A.D.

Old Post 07-02-2006 v 15:46 PM
Fantasie je offline   Profil uživatele Fantasie   Find more posts by Fantasie   Foto galerie člena Fantasie   Click here to Send Fantasie a Private Message   Add Fantasie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

black OCB for ever!...tyhle papírky mám fakt nejradši,akorát mě trochu odrazuje batva toho lepidla po olíznutí,ale aspoň pevně držej...zlatý smoking jsou taky v pohodě,akorát se mi dřív párkrát stalo že se fakt rozlepily!!!!
jo kde se daj sehnat ty bílý OCB??je tam nějákej výraznej rozdíl od černejch??
jo jinak taky ocb rolls sou geniální věcička a navíc ze všech ocb se ideálně balí na backa!..

Old Post 07-02-2006 v 15:50 PM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Občas tu někdo pronese zmínku o Marleyovejch papírkách. Já teda nevim, ale nikdy sem v ruce neměl nic horšího!!!

Jo a mezi moje favority patří červený Smoking a potom černý OCB - 10/10

Peace!!!

Old Post 08-02-2006 v 11:06 AM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MUT
Stálý Člen

Karma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% PěstitelskáKarma uživatele MUT - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Ahojte
ja pouzivam pouze papirky <15g/m2
smoking gold KS - 8/10 (obcas to nelepi)

OCB rolls - 9/10

party in house red KS - 9/10, takovy cesky smoking, cena o 50% dole oproti smoking,

Old Post 13-10-2010 v 10:19 AM
MUT je offline   Profil uživatele MUT   Find more posts by MUT   Foto galerie člena MUT   Click here to Send MUT a Private Message   Add MUT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MUT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Party in House,kdyz nane narazim beru,super cena kvalita papíru jak OCB,
a hlavne je vyráběj v Olšanech/stejne jak tolik neoblíbené vážky!/.
Neni nadto podpořit domácí produkt

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 13-10-2010 v 16:59 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

citace:
Původní příspěvek od Pupiset
Party in House,kdyz nane narazim beru,super cena kvalita papíru jak OCB,
a hlavne je vyráběj v Olšanech/stejne jak tolik neoblíbené vážky!/.
Neni nadto podpořit domácí produkt

Jojo, dostal jsem v growshopu k nákupu. Balí se z nich fajnově

Komár neni mucha pyčo

Old Post 13-10-2010 v 17:19 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

citace:
Původní příspěvek od Pflusik

Jojo, dostal jsem v growshopu k nákupu. Balí se z nich fajnově

nepřipadaj ti moc"měkký" ?když jsem na ně nebyl zvyklej, tak se mi při balení často dělaly díry, krom toho se mi zdá, že dost sajou sliny - hodně se při olíznutí namočej a pak se trhaj..

ale když sem si na ně zvykl, tak žádnej problém

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 14-10-2010 v 10:31 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
irdzi
Stálý Člen

Karma uživatele irdzi - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

podle me je to skoro burt do ceho se bali - jako Smokingy i OCBcka jsou v pohode a jenom si vzpominam ze nejaky ty ultra-rasta papirky mi prisly na prd, ale u tech uz jsem zapomel jmeno kazdopadne u nas na vesnici ted maji ve stanku Party in house - jedny papirky za 5,- ...kdyz jsem videl tu cenu, tak jsem nechapal)) tady na vesnici stejne jiny nemaji a jsem asi jedinej co si je chodi pravidelne kupovat a nemam s nima jedinej problem a to je kazdodene proveruji

Old Post 14-10-2010 v 10:33 AM
irdzi je offline   Profil uživatele irdzi   Find more posts by irdzi   Foto galerie člena irdzi   Click here to Send irdzi a Private Message   Add irdzi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele irdzi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pepas
Stálý Člen

Karma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% PěstitelskáKarma uživatele Pepas - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

Pro me jsou nej papirky asi 10m OCB (nekonecny, takova ta krabicka), utrhnu si papirek jak dlouhej chci, podle mnozstvi materialu a delky filtru. To se mi na nich nejvic libi.

Mnoho různá pole + strom? - Outdoor 2011

Kytky na stromě - Outdoor 2010

Old Post 14-10-2010 v 13:39 PM
Pepas je offline   Profil uživatele Pepas   Find more posts by Pepas   Foto galerie člena Pepas   Click here to Send Pepas a Private Message   Add Pepas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Nejlepší jsou lidi co řeší každou korunu za papírky a přitom do toho hází kupovany brko á 200/g

At nejsem OT tak si kupuju OCB dřív smoking,ale to tam bylo ješte lepidlo co lepilo.

Old Post 15-10-2010 v 12:56 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tHe_QuatRo
Nový Člen

Karma uživatele tHe_QuatRo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Smoking Master a občas aji OBC Slim. Né že by mi nějak záleželo na tom jaký papírky v podstatě je mi to jedno , ale jednoho dne jsem se rozhod , že prostě zůstanu u Masteru...

Old Post 15-10-2010 v 19:45 PM
tHe_QuatRo je offline   Profil uživatele tHe_QuatRo   Find more posts by tHe_QuatRo   Foto galerie člena tHe_QuatRo   Click here to Send tHe_QuatRo a Private Message   Add tHe_QuatRo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás