Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » gws, 400w, pasivehydro, cocos - prvni pokus
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

jahudka - hele mam to v kokosu! a pasivehydro! ...ja ti dam hlinu ..muzu merit celkem jednoduse, vycucnes si trochu toho co mas v truhliku vespodu a zmeris. myslim ze to je celkem presny. jinak myslel sem ze larvy smutnic jsou spis cervikove??? nez mini brouckove? jak psal yavar. nebo to jsou cervkove, pak brouckove a potom mouchy??? jinak ohleden uv vybojky - tim to zluty asi nebude, spis to je takova nejaka zahada, mozna si jedna vzpomela ze zacal pozim a jak vylucujou korenama nejaky latky, dostalo se to i k daslim v truhliku a ty zacaly taky podzimovatet. a dikes za link.

Old Post 29-01-2006 v 13:29 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

mettatron - Na zacatku jsem prehlid ze je to coco.Tyhle truhliky neznam,takze nevim.Jinak coco by mel mit PH naopak nizky sam o sobe.Dost lidi s nim melo problemy.Ty smejdi v substratu muze bejt vselicos.Nemusej to bejt jenom smutnice a jaky maj vyvojovy stadia to nevim.Ja na ne budu aplikovat ty hlistice.Delaj to i chytry zahradkari preventivne a prej pak nemusis substrat vypalovat a nebo davat do mikrovlnky.Prej se to vyplati s nima zalejt hned jak koupis novou hlinu a das kytky do ni..

Jaky to PH jsi tam teda mel?Sory jestli jsem to prehlid.Taky by me zajimalo jaka teda byla vlhkost?Pokavad jsi to meril..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 29-01-2006 v 13:33 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

pokusy

uv vybojka - mela by mit vliv na potenci, ale mam ji umistenou tak ze sviti na vsechny kytky takze nemuzu porovnat. snad jenom poznamku - jestli si mysli nekdo ze 300w ultravitalux je silny a ze spaly kytky neni tomu tak, mel jsem ji povesenou jak je videt na nejakych fotkach a nic mi nespalila. nejblizsi jsou cca 25-30cm.

strihat/nestrihat - jestli si pamatujete pulku jsem nechal nestrihanou a pulku jsem ostrihal tady je co jsem zjistil. ostrihany kytky se nejdrive zbrzdily, skorem jsem litoval ze jsem je ostrihal. nicmene ted s odstupem casu a na konci, musim uznat ze ostrihana polovina ma oneco vetsi a pevnejsi ty spodni mensi palicky. rozdil je patrny na prvni pohled a omak. velky hlavni palicky jsou podobny jako u nestrihanych. neni jasny rozdil.
dalsi otazniky byli jestli je potom vic listi u ostrihanych, tady musim potvrdit ze u ostrihanych vic listi vyrostlo, toho drobneho ale nejak zvlast to nevadi.
to jsou veci ktere mluvy ve prospech strihani, v pripade ze mate kytky nahusteny, svetlo se nedostane kam by melo. nicmene negatyvni je ze kytky ktery byli strihany byli nachylny vic na plisen, ktera se v romu objevila jenom a vyhradne na kytkach ostrihanych. nebyl to nejaky zasadni problem a zalezi taky na podminkach. a dalsi vec, kterou muzu doporucit, kdyz se ostrihne list u palicky - vyndat cely rapik, tydle rapiky potom v palickach muzou plestnivet.

Old Post 29-01-2006 v 13:42 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 68

Ja mel vynos cca 0,65g/w a nic jsem nestrihal.To,co pises jako zaver o strihani nestrihani je pekny.Zajimalo by me tedy,jestli ty osobne budes priste vsechny kytky strihat,prestoze jsou nachylnejsi na plisne a nebo je nechas tak jak jsou?

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 29-01-2006 v 13:51 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 69

jahudka - ph bylo mereny a vsechno podle predpisu. vlhkost kolem 20-40 podle roomu z venku a taky protoze nebyl michany vzduch tak pod kytkama bylo 40 a nad bylo 20..cca

hlistice mi asi radej v mladejch kytickach a musim rict ze to nejsou tak neskodny svinky..hlistice omrkavam jeste nejsem rozhodnuty.

ja osobne budu strihat, podle toho jaka tam bude houstiha a podle toho jestli budou spodni palicky ktery by z toho mohli profitovat. takze doufam ze bude co strihat....i kdyz chci zkusit nejakou sativu a todle mam ozkouseny na gws, a podle me se muze reakce na strih lisit taky podle genetiky..ohledne nachylnosti, no je to tak ale nebyl s tim zasadni problem a myslim ze ty peknejsi, pevnejsi spodni palicky prevazej nevyhodu. ale vsecho s mirou. chce to cit a lasku

Naposledy upravil mettatron 29-01-2006 v 14:00 PM

Old Post 29-01-2006 v 13:55 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Příspěvek č. 70

mettatron - Dik za infa.Ted mam v boxu taky okolo 30 procent a pohoda.Naopak se jim krasne srovnaly listy.Je tedy videt,ze zluty to kvuli PH nejspis nebylo...

Tak at to facha:

Problémový člen No2

Old Post 29-01-2006 v 14:01 PM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 71

pak fotek ze sklizne - smutneho to dne, i kdyz jsem si myslel ze budu mit radost nemel jsem protoze tak nejak se mi nechtelo je podriznout..

na dvou fotkach (od konce treti, ctvrta) jsou videt rozdily jaky udela cca 8 dni v rustu. ta kosata kytka je starsi a ty skoro sog style kytky jsou ty o osum dni ukraceny. takze kdyz chcete scrog, musi se tomu nechat nejak chvile na rozrosteni, a nebo to mit predem stipnuty, pokud mozno dvakrat - to povazuju za optimalni variantu. nechat rizky trochu povyrust v matkarne, dvakrat sipnout a potom je soupnout do hlavni trouby. kdyz jsou takle rizky predpestovany nemuseji se nechat tak dlouho na rustu a ctyri hlavni vyhonky je dost materialu na ohybani. takle presne to udelam priste.

jinak kolik by jste asi tak zhruba bajvocko myslely ze by to mohlo bejt suchyho, nemam vazne predstavu, takle morky to bylo celkem tezky. takze tipy?

predposledni je fotka nejakyho cerva kteryho jsem nasel v kokosu u korenu - myslite ze to je smutnice? rek bych ze jo..

a ta uplne posledni fotka zevnitrku fantazie truhliku - pro predstavu jak to tam vypad po nejakych trech mesicich bio hnojeni. nic moc ale prirodni.

Naposledy upravil mettatron 02-02-2006 v 09:59 AM

Old Post 01-02-2006 v 23:07 PM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

a na zaver jedno makro, na spraveni chuti po tom cervu a kybliku a je v nadstandardni velikosti...

Old Post 01-02-2006 v 23:19 PM
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

sorry mettatrone, ze budu kritizovat, ale kdyz se tak vytahujes se nepotrebujes vetrani
1. ty kytky v cocu maji mit ph 5,6-5,9 tagze i pro mistra jahudku....bambule ma s PH pravdu (zkus nekdy zmerit ph odtokovky), ale myslim si ( pac z fota rozhodne s jistotou nepoznam) ze sou i lehce prismahli diky tomu, ze se tam bvubec nehejbe vzduch (nejen kvuli lampe nizko)
2.Take to takhle zlute uz je na hranici (ci je velke riziko) pliesne...obzvlast bez vetrani...tagze mozna jeste nakou objevis uvnitr palic ale jesti ne, tak gratuluji...
3.dale bych si dovolil tvrdit, ze az pouzijes poradnej ventak, budes mit konecne zdravejsi kytky...vetsi a tvrdsi palice...je to ouplne jisty a turbovetrak staci jeden a ne deset...
jinak drzim palce a po druhe gratuluji k asi slusnemu vynosu na horsi podminky....samo, ze jsem svuj prvni grow jel teze bez aktivniho vetrakku...ale dneska uz to muzu zodpovedne porovnat...
Tagze to ber jako friendly radu

Old Post 02-02-2006 v 10:59 AM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 74

hellboy - diky za konstruktivni kritiku, je vzdycky vitana

ohledne ph, ono kokos a kokos, ja to mam v pasivhydro truhlikach a i kdyz kokos obecne vzato jak jsi rek 5.6(zacatek)-5.9(konec) tak podle myho ten muj styl je nekde mezi hlinou a hydrem, a todle ph je sice kokos ale hydro. no a ty moje kytky meli 6-6.3..ze zacatku meli vysi ph a ke konci to bylo tech 6 a zloutly az nakonec, takze fakt nevim. navic jak jsem psal, zloutly jenom v jednom truhliku a nevnimal jsem to jako problem (takle na konec se mi to i libilo)....koukni na tu haldu fotku (ctvrta odzhora ve sklizni) - neni to nejak moc zluty. to sem tu videl spoustu horsich vysledku i s turbovetranim

plisne jsem se obaval, pravidelne kontroloval a objevil jsem - v jedne palici - a zjistil jsem ze se tam zavrtal nejaky cerv, larva (as zbloudila smutnice) a od toho to zacalo mokvat. jinak plesnively rapiky strihlejch listu ale kupodivu kdyz jsem vytahnul plesnivej rapik ze se znej prasilo tak okoli - palice - bylo uplne v poradku. obecne s vetranim je urcite vetsi jistota. chtel jsem zkusit minimalisticky pristup a jsem spokojeny, ani dal to nechci prehanet. ale respektuju, mas to ozkouseny. ja jen aby lidi nesilely s vetranim vic nez je potreba. protoze podle myho je dulezity vsechno dohromady - podle pravidla hrdla lahve a tim to vetrani muze byt, treba u me ale je to hrdlo hodne siroky...vynos zkusim nejako zvazit aby bylo srovnani.

Naposledy upravil mettatron 02-02-2006 v 12:05 PM

Old Post 02-02-2006 v 11:52 AM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

mozna posledni update - nejaky foto ze sklizne - nakonec toho bylo celkem dost coz mam radost - odhadem neco pres 300g mozna i pres 350 ale to je uz spekulace. no veslo se to do 7 a pul litrovek, ktery jsou nacpany maximalne, ale tak aby se to nedrtilo a mohlo dychat na curring.

Old Post 18-02-2006 v 14:00 PM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 76

par poslednich fotek, ze sklizne - nakonec toho bylo celkem dost coz mam radost - odhadem neco pres 300g, ale jenom odhaduju. veslo se to do 7mi litrovek + jedna plna do pulky s naplesnivelejma narychlo dosusenejma, litrovky jsou nacpany, ale tak aby se to nedrtilo a mohlo dychat na curring. jestli ma nekdo jiny odhad vahy, sem s tim.

Naposledy upravil mettatron 18-02-2006 v 16:18 PM

Old Post 18-02-2006 v 14:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 77

2mettatron>prosimte to uv svetlo je normalni modra fluorescentni zarivka?chtel bych to zkusit ale ve spanelsku nemaj o uv svetle ani paru a nabizej mi nejakou modrou fluorescentni zarivku je to ono?
a kolika vatova by tak zhruba byla dobra k 2*400W?diky za odpoved a za ten popis k strihani/nestrihani

Old Post 21-02-2006 v 19:48 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

2Deth..najdi ve Spanelsku nejakej shop se zviratama (zverimex :-))) ), tam o tom urcite budou vedet. Pouziva se to totiz na vselijaky hady a jestery, bude se to jmenovat Reptile nebo ReptiGlo, nebo tak nejak. Modra neni UV, a blacklight co se pouziva na diskotekach je ti nanic, a jestli ti nabizeli "modrou UV" tak to muze byt takova ta na likvidovani bakterii, a na tu bacha, ta by ti to zabila!!!

2Metatron: jestli jsi tam mel 300W UV vybojku, tak to je ta diskotekova co pod ni sviti vsechno bily nafialovele, a ta je ti u kytek uplne nanic. Nema na nic vliv, akorat ti tam delala teplo :-) EDIT: tak ted jsem si to cely precetl a vidim, ze se to pouziva na jesterky, tagze je to v pohode. Poslal jsem dotaz na Osram.cz s zadosti o spektralni graf, uvidime...

A posledni vec: Ted vsichni vite, jak je vetrani dulezity..akorat ze se vsichni musime poucit z vlastni zkusenosti a nikdo neveri ostatnim, ze? :-)))

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil r-man 22-02-2006 v 10:27 AM

Old Post 22-02-2006 v 09:58 AM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
r-man
Stálý Člen

Karma uživatele r-man - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Jeste k tem UVckam...kouknete na www.osram.com a dejte si hledani a hledejte ultra-vitalux ..na prvnim miste to najde PDFko, kde je jeste jedna zajimava opalovaci lampa. Nejak to neumim porovnat..ktera je lepsi? Ktera vyzari vic UVB?

EDIT: mozna bychom mohli zalozit novy thread jen o UV lampach?

**GROWDUINO - Kompletni vzdalene rizeni a monitorovani klimatu**
**R-Man's Chilli - driven by Growduino**--**GROWDUINO - Project thread**
!!!**R-Manuv druhy OUT - California Indica + Mendocino Madness 2013 - UKRADENO**!!!--**R-Manuv prvni OUT - California Indica + Power Skunk 2012** - **R-Manova bedna® IV - Matka z Mendocino Madness****R-Manova bedna®** - **R-Manova bedna® II/1000W** - **R-Manova bedna® III/1000W MH->1000W HPS**
Nekonopné fotky Navod na upgrade zvlhcovace Video rust ze seminka by R-Man® + sound Luxusni odhlucnena pestirna

Naposledy upravil r-man 22-02-2006 v 15:49 PM

Old Post 22-02-2006 v 15:34 PM
r-man je offline   Profil uživatele r-man   Find more posts by r-man   Foto galerie člena r-man   Click here to Send r-man a Private Message   Add r-man to your buddy list     Navštiv homepage uživatele r-man! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Apofiss
Chosen One

Karma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% PěstitelskáKarma uživatele Apofiss - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Ten thread už tu je......https://grower.cz/forum/showthread.p...highlight=UVcka

#400/600/1000W-WR,NL,Mazar#Mad Idea No.2#Magořina#Kamrlík /150W/#Zvlhčování od A do Z#Zelená je tráva, fotbal to je hra!#Statistika strainguide Overgrow
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 22-02-2006 v 20:14 PM
Apofiss je offline   Profil uživatele Apofiss   Find more posts by Apofiss   Foto galerie člena Apofiss   Click here to Send Apofiss a Private Message   Add Apofiss to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Apofiss! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás