Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dam tam prevazne červene ledky 660nm a par modrych at to hnet kvete a neroste, ale jeste uvažuju jaky tam dat časovy spínač, asi to pichnu k pestirne za spinaci hodiny, a prez den mam noc tak je to v pohode, bo to muž brat vsude sebou. Hlavne to nezapominat vracet na zdroj.
Koukam, ze jste tu sama prdel, ale udelat si pestirnicku treba z takovyho toho umelohmotnyho valce od granka, pod ten valec pridelat nadobu na hlinu, ze by v tom valci rostla mala cannabis (asi hned na kvet) a nahore ledky to uz mi prijde docela realny a tahat to muzete klidne v batuzku, nebo to rovnou zadelat do batohu a uvidite jak budou holky valit kukadla
čaute dneska sem si byl koupit ty ledky koupil jsem červene a zitra jdu jeste pro modré. ale pestirna je celkem kompletni a podle vypoctu bude schopna jet 15h bez nabití. takze bude ztra nebo pozitri cela a dam tu fotky.
ale ted vazne, jak "velka nejmensi" pestirna by sla zrealizovat? logicky pro jednu kytku... mozna by se vesla do vetsiho tubusu, ne?
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
10x10x30 by urcite sla, mozna i o neco mensi na vejsku, kdyz hlinu hodi te mimo box (hydro, asi ne . Ja planuju udelat pestirnicku z pixly od granka na to sroubovaci vicko pridelat krabicku od ramy na hlinu a v tom valci by se dalo pohybovat destickou asi tak z 15 cervenejma a 10 modrejm ledkama
Ja jelikoz nebejvam kazdej den doma, tak planuju to vzdy vecer nabit baterky a pres den by mi kyti rostla a vsude bych to tahal s sebou
Jenom se to bojim spustit ted, kuli rapidnim zmenam teplot.
Kolik vlastne stojej ledky a na kolik jsou voltu a kolik zerou Watu?
no newim na kolik je to praktivcky. rericha asi moc stawy dawat nebude... ale tu plisen bych mozna zhulit zkusil. ale drzim ti palce treba to bude nejmensi a jedina halucinogeni rericha na svete
Tak nakonec budu mit krabicku s travou a už ji mam temeř hotovou.
JHV pod ledkama tesko vypestujes hvalitni huleni a jestli chces mit prenosnou tak to mas co delat aby s toho byl alespon gram. ale jeste sem nevidel roskvetle kitky s podletek. Jinak tu dam dneska nebo zitra fotky te krabky a za pár dní aji z trávou.
A ohledne tech hal by to šlo. Staci splasit haly a nejaky pozemek založit tam vlastni stat, uzavřít smlouvy s elektrarnama, a problem je uzavřen.