Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo a ten nerez je perfektně naleštěn a na něj nemá ani nějaká pitomá folie w growshopu.
Si si istý?Tie špec. fólie by mali mať odrazivosť až do 99%.Koľko môže mať nerez?Max. o 1% viac,ale aj tak pochybujem.Ale tiež neverím,že tie špeci matroše majú odrazivosť 99%.A čo tie fotky???
Inak Hanyz narážal na to,že sodík s MH.Je buď sodík,alebo MH,takže koľko tam máš tých MH?
A jak moc supr jsou ty podmínky? Rozepiš se trochu. Takhle se člověk nic nedoví. Jakou máš vlhkost při svícení a jakou v noci? Jak ti kolísá teplota? Jaký substrát používáš? O jaké odrůdy konkrétně se jedná? Jo a jaký přesný typ je to světlo? Musí to na tom být i napsané
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
gangtravka,tak v prvom rade by ma zaujímalo,prečo som "hnusný péro"?To,že vypisuješ o obrovskej nerezovej skrini,piatich lampách,najmenej v desiatich threadoch máš záujem o lampy a tu napíšeš,že si ju kupoval pred 4 mesiacmi,tak si nepamätáš adresu,fotky žiadne a v tejto dobe si nemyslím,že je až taký problém si zohnať aspoň nejaký mobil s foťákom.Nemyslím,že som Ťa nejako urážal,aj keď mi na Tvojom názore na mňa nezáleží.
Jednu vec si ale na Tebe vážim,že si mi neposlal K- anonymne,to sa mi ráta.Na druhú stranu Ťa ale zase musím sklamať,neviem ako to s karmami funguje,ale asi máš málo príspevkov na to,aby si dal negatívnu karmu,takže prišla len neutrálna.
Beriem to v pohode,takže myslím,že týmto by sme to mohli ukončiť.
Peace
btw,ešte sa vrátim k tej lampe:to si myslel ako kombinovaná výbojka HPSMH?Nejako sa mi to stále nezdá.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.