Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čset groveři, vždycky jsem uvažoval jak se dostat do gynesovy knihy rekordů a neco me napadlo. udelat kapesni pestirnu a jeste nejmenší na sětě. viděl bych to jako krabicku od cigaret nebo od něčeho takého. LED diody dovnitř, pasivni větráni, a nejake mini rostlinky, ale myslim že se mi tam trava nevleze tak co tam? a jelo by to na lionky pravdepodobne z mobilu a byl bych rát kdyby jste mi poradili do jake krabicky. Předem diky za reakce.
myslim, ze na me nemas...
ja pestuju uz nejakej ten patek v krabicce od sirek, jak mam taky v profilu... pestuju tam plisen a nicim na ni zatim nesvitim. chystam se pestovat v digitalnich hodinkach a chci na to svitit jenom podsvicenim hodinek... mozna taky budu chovat lachtany v naprsni kase u bundy?!!!
peace
No to je výbornej nápad. Tamagoči je k ničemu, ale nosit si sebou malou pěstírničku. Vymyslete někdo co by tam dalo pěstit. Dali by se zkusit nějaký jednoděložný trávy, ale ty rostou rychle.. Nebo nějakej lišejník, to by byl masakr! :-)
Janxu:
To je super ale male foto te tvoji pestirny by se tu hodilo
a diky za pozitivni názory, a podle me to zase taká blbost neni a urcite by se dalo v nejake minikrabicce pestovat neco jiného nes mech a plíseň, nebo me napadlo v krabicce od krbových sirek pestovat travu (strcit maly rizek a hnet prepnout na květ.)
Původní příspěvek od Janxu myslim, ze na me nemas...
ja pestuju uz nejakej ten patek v krabicce od sirek, jak mam taky v profilu... pestuju tam plisen a nicim na ni zatim nesvitim. chystam se pestovat v digitalnich hodinkach a chci na to svitit jenom podsvicenim hodinek... mozna taky budu chovat lachtany v naprsni kase u bundy?!!!
peace
presne tak, v krabicce by se behem kalby vypestovala palicka a az by nebylo co hulit, tak by se sklidilo! a druhy den repete! perpetum mobile by bylo asi snadnejsi
Mirosk:
Tak to je mastne, neco takeho jsem jeste nevidel, a budu mit co delat bo mam celkem slusnou konkurenci (NASA). Jinak uvažuju že by nebylo špatne skusit ten gel na canabis.
jo, tenhle odkaz jsem sem chtel hodit. vim, ze ho mas v profilu, jenom sem si nemohl vzpomenout....
btw vsimli ste si ?? se vsadim, ze bude v kazdym druhym threadu
peace
Ges:
tak to je masakr, prave jsem hledal ty vrby ale nenašel jsem ani jednu detailní fotku jinak nejake kecy o nich jsou, ale nedokážu si predstavit vrbu 2 cm tak jestli mate nekno foto tak sem s nim.