Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Závislost na grower.cz
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Jsem závislý
jenom na trávě
na trávě a na grower.cz
jenom na grower.cz
s čímkoliv můžu kdykoliv přestat (akorát se mi nechce )
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
plexis
Stálý Člen

Karma uživatele plexis - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Bohužel nemám net doma, jenom v práci a tak není pracovního dne kdy bych nenahlídl co je opět na g nového. Jinak s tou závislostí to mám asi tak stejně jak director.

Musíme se smát dříve, než se staneme šťastnými, neboť bychom mohli zemřít, aniž bychom se zasmáli.

Old Post 09-12-2003 v 12:38 PM
plexis je offline   Profil uživatele plexis   Find more posts by plexis   Foto galerie člena plexis   Click here to Send plexis a Private Message   Add plexis to your buddy list     Navštiv homepage uživatele plexis! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

zme uz ako narkomani
to bol zart

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 22-12-2003 v 02:37 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Závislost na grower.cz Příspěvek č. 51

Dávám si teď pauzičku a už nějakou chvilku nehulím. O to víc času tu ale trávím. Mám z toho pocit, jako bych se dokázal vzdát hulení ale nedokážu se vzdát tohoto fóra. Máte někdo podobné zkušenosti? Je tu víc takových lidí? Jsou tu i lidi, kteří už delší dobu nehulí ale stále to tu pročítaj?

Old Post 25-01-2006 v 21:35 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Jo... poslednich 14 dni, kdyz jsem u kompu sem lezu co hodinu. Ale probiha to ve vlnach. Mam obdobi, kdy jsem tu furt a nekdy tu naopak nekolik mesicu nejsem. Ted je zrovna to obdobi, kdy jsem tu furt

p s y c h o 8 4

Old Post 25-01-2006 v 22:22 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

Zrovna jsem uvažoval, že něco podobného založím!
Je to zvláštní, trávu nepěstuju, hulím občas (1x tyden)
Tak nechápu, proč sem každý den lezu!
Navíc si čtu uplně všechno, kupříkladu o sodíkových výbojkách to vím určitě víc, než 99% populace....
Mám potom problém s kamaradama, kteří chtějí začít pěstovat v zimě na parapetě, pod 1x 100w žarovkou, a tak podobně. Diví se odkud toho tolik vím.
Grower pro mně není jen forum o Mary Jane ale teměř dokonalý mikrosvět! Na kterém jiném foru funguje třeba tak dokonalý systém s karmou?
Je to tu skvělé. Nemůžu přestat..... POMoC!.....ne....vlastně nechci přestat.

Old Post 25-01-2006 v 22:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Jsem závislý už přes rok a nechci s tím nic dělat

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 25-01-2006 v 22:42 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rastafan
Stálý Člen

Karma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% PěstitelskáKarma uživatele rastafan - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Jo,tak to jsou přesně moje pocity.Jsem rád že v tom nejsem sám,ale je to tady skvělý - VIVAT GROWER TEAM !!!

můj 1.indoor
rastafan´s fun two, Philips 400W Son-t Pro
3.runda od Rastafana
Orange Bud by Rastafan
Rastafanův malý boxík pro radost
***Great White Shark by Rastafan***
IP2000 vs Jack Herrer under 250W

Old Post 25-01-2006 v 23:39 PM
rastafan je offline   Profil uživatele rastafan   Find more posts by rastafan   Foto galerie člena rastafan   Click here to Send rastafan a Private Message   Add rastafan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

Moje zavyslost je asi dost velká, když to tady scanuju v 1 rano...

Old Post 25-01-2006 v 23:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
u4eea
Stálý Člen

Karma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

Zavisla na 100%, ale jsem v leceni...je to jako z cimkoliv, vse z mirou.

Hlavni pro me bylo---> spis cist, neprispevovat pokazde, a nerozcilovat se...ted je to mnohem vic kool.
Zavislacke zvasti---->protoze
Je jedna rano, zejtra mam skousku, pisu ted patou stranku osmi strankoveho textu o tom jak se maj qualifikovat a vybirat Americke policajti na praci (teda spise v Kentucky)...LOL , a stejne jsem jsi musela skocit na grower, kouknout se na Love Shack jestli uz nekdo vi co mam z listama. A ted tu pisu tenhle neprispevnej prispevek...

Praxer: v jednu rano je ale klid, muzes se soustredit, jenom ti a noc jak v nekonecnem waltzu do rana....a pak prijedou popelari, a vi se ze je konec tance.

Take it cheesy...

Little Love Shack
Sugar Shack

Old Post 26-01-2006 v 00:11 AM
u4eea je offline   Profil uživatele u4eea   Find more posts by u4eea   Foto galerie člena u4eea   Click here to Send u4eea a Private Message   Add u4eea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pavlin
Nový Člen

Karma uživatele Pavlin - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

hehe tak tohle je moc pekny tema
grower prolezam pomalu od hlavy k pate travim tady v posledni dobe vic volneho casu nez bych sam chtel dokonce si nektera pekna temata prectu i vickrat no a to ze sem pisu ve 2 rano... no proste

Old Post 26-01-2006 v 01:06 AM
Pavlin je offline   Profil uživatele Pavlin   Find more posts by Pavlin   Foto galerie člena Pavlin   Click here to Send Pavlin a Private Message   Add Pavlin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

hohoho to je dobry tryd, taky jsem na tom stejne, tezkej zavislak. ale psal jsem to sem uz nekdy pred par mesicema-at se nam to libi nebo ne protoze naprosta vetsina ctenaru groweru huli bud pravidelne nebo prilezitostne mame vybudovanou slusnou psychicka zavislost (i kdyz ti co huli kratce to treba nepocituji a dlouholete zhulky si to casto odmitaji pripustit). A u me to funguje tak ze kdyz nemuzu hulit tak sem zajdu a aspon si to tu procitam..a za chvili dostanu takovou chut urolit.. Dalsi duvod je ze sem chodi prevazne inteligentni a v pohode lidi, ktery spojuji hned dva "konicky"-huleni a pestovani. jen tak dal....

Old Post 26-01-2006 v 08:42 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

grower je prostě supr, což???

my first time

Old Post 26-01-2006 v 16:14 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
u4eea
Stálý Člen

Karma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% PěstitelskáKarma uživatele u4eea - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Ja taky....dostala jsem dnes jednourka. jupi....to je diky tomu ze mi grower pomaha pestovat antistressovou rostlinu... Thank you grower...now get out of my head.

Take it cheesy...

Little Love Shack
Sugar Shack

Old Post 26-01-2006 v 17:04 PM
u4eea je offline   Profil uživatele u4eea   Find more posts by u4eea   Foto galerie člena u4eea   Click here to Send u4eea a Private Message   Add u4eea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Varuker
Stálý Člen

Karma uživatele Varuker - 74% PěstitelskáKarma uživatele Varuker - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Tak přímo závislost na G to u mě asi není, ale že je to můj nejoblíbenější servr, to nepopírám Vysedávám teď u něj častěji, páč venku je kláda a tak se raději zdržuju doma. Fajn lidi a široká škála informací - proto se zde pokaždé rád vracím

Old Post 26-01-2006 v 18:59 PM
Varuker je offline   Profil uživatele Varuker   Find more posts by Varuker   Foto galerie člena Varuker   Click here to Send Varuker a Private Message   Add Varuker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bido
Stálý Člen

Karma uživatele Bido - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

G - můj nejoblíbenější. Včera mi to ňák pomalu šlapalo a byl sem z toho na nervy. Lezu sem každej den, když sem v práci - jinak net nemám. Připojuju se s díky všem tvůrcům a modům za trpělivost s náma ale hlavně za NEJ stránky.

Old Post 27-01-2006 v 06:20 AM
Bido je offline   Profil uživatele Bido   Find more posts by Bido   Foto galerie člena Bido   Click here to Send Bido a Private Message   Add Bido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frisbeeman
Stálý Člen

Karma uživatele Frisbeeman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Doufám, že až se welký procento národa stane záwislým na groweru,že nějaký wědec nezjistí, že je zdrawý škodliwý a nebude nelegální. Řek bych, že je náwykowější než hulení

přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...

Old Post 30-01-2006 v 15:44 PM
Frisbeeman je offline   Profil uživatele Frisbeeman   Find more posts by Frisbeeman   Foto galerie člena Frisbeeman   Click here to Send Frisbeeman a Private Message   Add Frisbeeman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás