Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » gws, 400w, pasivehydro, cocos - prvni pokus
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

a na zaver, jak je zvykem jedna sladka...opet ve velkem formatu, az to pujde zvetsit...

doufam ze se libi

Old Post 18-01-2006 v 19:25 PM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trifid
Stálý Člen

Karma uživatele trifid - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

zkontroluj listy ze spoda a paldy od pavucin, pak by to byli spider mites- hledej pokrocile techniky a problemy , jinak dobry fotky, pesteni zdur

Old Post 18-01-2006 v 20:39 PM
trifid je offline   Profil uživatele trifid   Find more posts by trifid   Foto galerie člena trifid   Click here to Send trifid a Private Message   Add trifid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Karma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% PěstitelskáKarma uživatele mettatron - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

trifid - to jsem taky myslel ze by mohly bejt, ty pavouckove vypadaj stejne jako vypadaj svilusky (spider mites) ale zadny pavucinky to nedela a navic se to vyskytuje v spis pod povrchem v substratu (kokosu)....a to jsem se nikde nedocet ze by svilusky delaly, ty by mely behat a mnozit se na listech,nad zemi a ne pod zemi........tak furt nevim...

Naposledy upravil mettatron 19-01-2006 v 08:32 AM

Old Post 19-01-2006 v 08:23 AM
mettatron je offline   Profil uživatele mettatron   Find more posts by mettatron   Foto galerie člena mettatron   Click here to Send mettatron a Private Message   Add mettatron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

big - no tos mi teda nepotesil, svine jendy..hm tedka na zaver tam ani nemuzu moc s nejakou chemii..zkusim nejakou smrtelnou bio kombinaci, tabakem zacnu a uvidi se..a myslis ze by se ty paraziti vrtaly i v hline? mel jsem dojem ze behaj jen po listech..??

kalimist - dikes za k+! na sodik bych paru moc nepoustel, navic ho asi mas v kvetu a to uz moc vlhkosti nepotrebuje...ja zvrlhcovac na kvet vypinam. a v rustu, mrkni na fotky z rustu, bylo obcas trochu jak v saune. ze jsou listy v rustu vlhky myslim moc nevadi. dulezity je si merit vlhkost a podle toho bych jel.

ohledne plagronu, je dobrej ale na me ma zbytecne vysoky ceny u zakladniho hnoje..a vsadim se s tebou o co chces ze jejich grow nevoni tak jako grow od bibizzu..kdo neokusi nerozumi ..je to proste jak cokolada, nekecam, pawlovuv reflex, chapes green sensation je slusna vec ale tech penez, no proste nejde mi jen o vykon ale i o cenu/vykon.

Old Post 19-01-2006 v 10:49 AM
JackEE
Stálý Člen

Karma uživatele JackEE - 87% PěstitelskáKarma uživatele JackEE - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ja myslim ze to sou obycejny smutnice a ty nicemu nevadiii

k for you

let the NIRVANA rulEEEEE!!!!!!!!!!

CHronic, KC33-hydro-220w SKLIZENO

K2, SensiStar 220w SKLIZENO

5x Jack Herrer, V-Scrog, 125/150W, bubbler - JEDE

Old Post 20-01-2006 v 08:18 AM
JackEE je offline   Profil uživatele JackEE   Find more posts by JackEE   Foto galerie člena JackEE   Click here to Send JackEE a Private Message   Add JackEE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

nejaky cevicky jsem taky objevil, ty beru jako larvy ci co od smutnic. a moc mi neznepokojujou, byl jich jenom par.

problem kterej mam jsou nejaky divny 0.5-1mm veliky pavouckove, roztoci nebo co to je, ma to nozicky, telicko a beha to. neda se to vyfotit asi to nema rado svetlo takze to rychle zmizi. barva je takova, ruznoroda, ty co jsem videl ted na posled byli takovy tmavy, do sedo hneda..zadny bili..

a diky za k+!!

Old Post 20-01-2006 v 09:32 AM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

snazil jsem se trochu vic a povedla se mi jedna fotka kterou prikladam. a jinak jsem zjistil ze ty mrsky jsou opravdu hodne pohyblivy a dokazou dokonce skakat, ne jako blecha ale nejakych pet centaku preskocej....takze jsem zvedavej jestli tydle maly mrchy nekdo znate...

Old Post 20-01-2006 v 12:40 PM
toos
Stálý Člen

Karma uživatele toos - 69% PěstitelskáKarma uživatele toos - 69% Pěstitelská

mooc pěkný Příspěvek č. 56

kráný kyti, krásný fota, krásná skříň.... co dodat K+
jinak dík za radu o hydro
sem trebas nevedel ze rostou tak rychle
takze paráda, hele napadlo me ze jak delam bubler (made in home) tak budu asi potrebovat nejaky kompresorek na bubliny...
Dlouho sem uvazoval jak z kvetinacem, a pak me trklo, co kdybych si udelal "pasivni bubler" a ted cumim, ze to uz existuje trebas u tebe!
jeste sem to nikde nevidel
Takze vlastne ty bubliny ti do akorat rychleji zenou (hnojku) do kyti, ale bez bublin to poroste tez...
prinejhorsim to poroste pomaleji,ale to mi zas tak neva
hlavne ze neco poroste nejdriv to musim rozjet,pak muzu upgradovat....
co myslis? u tebe to roste docela fest rychle

jinak ty maly mrsky sou mi nejak povedomy, ale ty to mas asi zazoomovany,co?
v realu maj tak max 1mm?

1.INDOOR-70W-SKLIZENO!!!

JÁ, DREXXY A STROMY- SKLIZENO

CRAZY GROW alias Thomsonka + Hermi

The true about the Cannabis
Příroda lidem aneb léčivo na běžné civilizační nemoci zdarma

Old Post 21-01-2006 v 12:31 PM
toos je offline   Profil uživatele toos   Find more posts by toos   Foto galerie člena toos   Click here to Send toos a Private Message   Add toos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele toos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

hele osobne ti pro zacatek muzu doporucil pasivehydro, nejde o nic jinyho ze si to kytky cucaj samy, ty jenom dolejvas...hodne jednoduchy. je u toho min veci ktery se daj zkazit nez u aktivniho hydra a na druhou stranu muzes vic nez u hliny...jinak uplne presne nevim co jsi myslel tim pasivnim bublerem, dyztak to trochu rozepis, jsem asi pomalejsi ....a dikes za k+!..

hm ty pavoucci nejsou vetsi nez 0.5mm, kdyz jsem to fotil kolikrat jsem nevedel kde to leze..je to jedina povedena fotka z dvaceti a velkej vyrez..

Naposledy upravil mettatron 21-01-2006 v 13:55 PM

Old Post 21-01-2006 v 12:51 PM
mettatron
Stálý Člen

60/8 Příspěvek č. 58

posledni fotky zivych kyticek - den 60 kvetu, perioda 8h, maj zhruba neco pres tyden fs, dneska dostanou tmu a pujdou na onen svet. nicmene se mi bude styskat, po jejich vuni ktera vytala pri kazdem prichodu do mistnosti se skrini, je hodne navykova, primo k nevysosani kdyz se strka nos primo k nim, coz doporucuju

problem s muskama sem zda se celkem vyresil diky obecejnym mucholapkam se supermarketu, 4.5Kc za kus a dve stacily na vychytani rek bych 95% musek ve srini, obcas nejaka jeste leti ale je to rozdil oproti armade ktera byla pred tim. takze jsem celkem spokojeny.

dalsi zvlastnost kterou jsem zaznamenal, je ze v jednom truhliku jsou vsechny kytky takove pekne zezloutle, a palicky uzrale, zatimco na ostatni polovine, jsou kytky zeleny jako by nevedeli ze uz maji davno hrat podzim. jedina souvislot ktera mi napada ze ty zeleny jsou bliz pod uv lampou, ktera na ne primo sviti. ale nevim, ze by zrovna ta podporovala rust??? divne. no nemuzu na to brat ohled, holt to bude asi trochu nedojety.

tak uzijte posledni fotky zivych zraloku. mozna pridam neco ze sklizne a suseni. a taky bych to rad nekde zvazil ale to jeste nemam domysleny

Old Post 29-01-2006 v 09:42 AM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

posledni fotky zivych kyticek - den 60 kvetu, perioda 8h, maj zhruba neco pres tyden fs, dneska dostanou tmu a pujdou na onen svet. nicmene se mi bude styskat, po jejich vuni ktera vytala pri kazdem prichodu do mistnosti se skrini, je hodne navykova, primo k nevysosani kdyz se strka nos primo k nim, coz doporucuju

problem s muskama sem zda se celkem vyresil diky obecejnym mucholapkam se supermarketu, 4.5Kc za kus a dve stacily na vychytani rek bych 95% musek ve srini, obcas nejaka jeste leti ale je to rozdil oproti armade ktera byla pred tim. takze jsem celkem spokojeny.

dalsi zvlastnost kterou jsem zaznamenal, je ze v jednom truhliku jsou vsechny kytky takove pekne zezloutle, a palicky uzrale, zatimco na ostatni polovine, jsou kytky zeleny jako by nevedeli ze uz maji davno hrat podzim. jedina souvislot ktera mi napada ze ty zeleny jsou bliz pod uv lampou, ktera na ne primo sviti. ale nevim, ze by zrovna ta podporovala rust??? divne. no nemuzu na to brat ohled, holt to bude asi trochu nedojety.

tak uzijte posledni fotky zivych zraloku. mozna pridam neco ze sklizne a suseni. a taky bych to rad nekde zvazil ale to jeste nemam domysleny

Naposledy upravil mettatron 29-01-2006 v 09:50 AM

Old Post 29-01-2006 v 09:44 AM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

musim dodat a zduraznit ohledne vetrani :

na rust (250w mh) nebylo zadne aktivni vetrani - zadny pritah, odtah ani michani ve skrini

na kvet (400w hps) byl jden pc vetracek 12x12 na odtah - zadny pritah, zadny ofuk uvnitr skrine

problem s plisni ktere jsem se celkem obaval nebyl - konkretne na jedne palice ktereou jsem prohlizel byla plesniva muska ktera se tam prilipla ale jinak nic nevidno.

takle to zruraznuju kvuli lidem kteri si mysleji, podobne jako ja dokud jsem si to sam nevyzkousel, ze sodik je nejaka strasna svine, ktera potrebuje kolem sebe deset turbovetraku, a cely to dela strasny randal. od moji skrine je slyset nejvic tlumivku (nebo starter). coz je hodne jemny cvrkot.

Old Post 29-01-2006 v 09:58 AM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od mettatron
byli celej den bez svetla a jeste tam byla zima nejakejch 10 stupnu..

No jo, jestli to mas v mistnosti kde je kolem 10 stupnu, tak je mozne ze bez vetrani prezijes. Ale my co to mame doma, tedy v mistnosti kde je pres 20 st...

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 29-01-2006 v 10:56 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

sinuhet - nene, normalne to je v mistnosti pokojovy teploty - tj. cca 20 stupnu, teplota na trenky a tricko tech 10 bylo kdyz omylem zustalo otevreny okno. takze fakt nevim, mozna sem mel stesti, mozna je gws superodolnej, nebo nevim ale spis myslim ze se to s vetranim castokrat zbytecne prehani...

Old Post 29-01-2006 v 11:19 AM
mettatron
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

bambulion - dikes za radu . no mam 4 truhliky a vsechny zalejvam stejne, stejne namichanou vodou na ph6, takze by mi bylo fakt divny ze by to bylo ph......me to prijde jako celkem prirozeny podzimni maskovani, na zivo to vypada fakt pekne, prirozene ale hlavne palicky na tech zlutejch prijemne dozravaj, co se tyce barvy trichomu i co zasychani kvitku. zatimco ty ostatni se tvarej jako ze nic. odrbal bych na nich listi, jestli by nepomohlo, ale chtel jsem ho nechat a susit to s nim. takze vlastne bych spis potreboval aby i ty ostatni zacaly zloutnout. ty jsou uplne cerstvy, zeleny jako byli na zacatku. rasej dalsi kvitky. no nevim.. dal se mi cekat nechce, a sklizet postupne taky moc ne....myslis ze by to melo cenu??

Old Post 29-01-2006 v 12:46 PM
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Bambulion - Jses si jistej ze je to zluty od vysokyho PH?Ja totiz mel podobnej problem a nikdy jsem neprisel na to od ceho to bylo.Blby je ze PH v pude se neda dost dobre spolehliv zmerit i kdyz postupu je tu plno tak se mi zadnej nezda dost presnej..

mettatron - Peknej grow.Jen skoda,ze jsi zkousel tolik veci najednou,takze si z tech pokusu nejde udelat ani poradny zavery.

Asi bych to pro priste udelal tak,ze bych udelal specialni stinitko,ktery by svitilo tou UV jen na pulku kytek ve skrini aby byla jistota ze to neni ovlivneny neci jinym..Na tech fotkach jak je videt pulka kytek se zlutejma listama a druha pulka neni tak zluta to je tou UV vybojkou?
Ty parchanti v hline muzou bejt larvy smutnic ktery oziraj korinky.Ja je mel v hline taky.Nezdalo se,ze by to kytkam nejak vadilo.Spis jsem vypozoroval,ze to vadilo cerstve presazenejm rizkum.Ty predatory chci objednat taky.Muzes treba na www.biocont.cz

Tam by je meli mit po celej rok - volal jsem tam.Prej jsou dobry a vyzerou vsechno zivy z hliny a pak se pozerou navzajem..

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 29-01-2006 v 13:09 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás